grill o sol.


Idag har jag o Alice varit ute     och njutit av sol och grillad korv,inte så ofta det är så varmt o vackert den26/2.


Sommartankar.


Snart sommar igen och mycket blir roligare igen särskilt att åka till Fryken av någon anledning.


Händelser under veckan


Drömbutiken drog in över 300000 på sitt andelspel på måndag och 90 (han kallas så) är en av dom som var med,kan säga att pengarna hamnade på rätt ställe i hans fall.På tisdag fick jag alla mina 3 tjejer på samma bild,söta va.

Idag fyller Ella 6 år och det blev lite paket o annat.

Har även varit på utbildning om hur man räddar liv.Här sitter Fantomen och filosoferar.


Har även börjat jobba med ombyggnad i Grossbolskolan och där är  Anders,   det är ca 4 år sedan vi jobbade ihop sist så kul att det blev så igen,lika glad och bra arbetskompis som han alltid varit.


Audition.(adichen)


Idag var det audition på räddningsverket i Karlstad och jag var en av dom som ville bli brandman med med dessa medtävlare så var det inte lätt kan jag meddela,kolla på bilderna längre ned så ser ni hur alla blev som galna för att vinna och hemma satt många fruar och flickvänner och trånade efter en egen brandman.Alla kämpar på och hoppas bli godkända men ach så illa det gick så vi bestämde oss för att gå på andra sidan gatan och köpa något som kan glädja våra  kvinnor där hemma.

När vi kom in så fanns en expedit som visade oss sortimentet och gav lite råd,tror ingen gick hem tomhänt så hoppas det blev lite mys för alla tappra" brandmän".


Idag rev vi muren.


Stort hål i muren och spännande var det att få se hur andra sidan såg ut,kanske har det varit krig där eller så har Brunnzell rivit det som fanns,men ett litet trä med knoppar som påminner om våren hade klarat allt som hänt där.Gammelgubbarna blev så till sig av vad dom såg så det blev att sörpla kaffe,tror det gick åt 14 koppar på man.