Det berömda håret.


Nu är det snart tomteskäggens tid och kanske bävermössans.Tradition sen farfars ungdom.Vi på bygget ser fram mot det.


Kungen av Forshaga.


Låt mig presentera en ny bekantskap som jag fått genom jobbet,han kallas Kungen av Forshaga med all rätt,har nu gjort en rebus av dessa 2 bilder,rätt svar blir en fribiljett till en av Forshagas innebandymatcher någon gång under denna säsong och en romantisk utekväll med denna härliga KUNG,lovar att ni kommer bli nöjda och glada.


Skitinlägg.


Här står det en liten fin rödmålad sak.Vi kikar in och visst ser det ganska trevligt ut men ack va idyllen blir borta när man lyfter på locket.

Fattar ni att man försöker hålla sig hela dagen för denna syn är inget mot vad det luktar så allt är inte glamour i byggbranchen  Mest synd är det om han som tappade sin plånbok och fick stå på huvudet nere i fjölen för att nå den.Så ni som har skoputsmaskiner-relexrum och annat får gärna komma och provsitta en stund.


Tobak och smådjur.


Jag som trodde det va farligt att rökaNästan lika söta tycker jag,va tycker ni?


Rena dynamiten.Ska bli kul att leka bergsprängare nästa vecka tror det kan bli smällar så det hörs i hela Karlstad.

Abel och Figge håller till på vinden när jag ska spränga,fegisar är dom.
Undrar om han tycker så ännu,tänk att en valafisch
kunde se ut så för ca 20 år sedan.


Inte bara musen som är gnagare mm.


Här ser ni att även en byxorm har tänder och kan gnaga hål.Här ska han tejpa byxormen med silvertape så den inte gnager större hål för vi vill inte se byxormen lös och ledig.

På jobbet är det kul med lite fyrverkeri och då ringer vi efter Byggstål så kommer det någon och ordnar det,vackert va.

Här är Figge som så gärna vill visa vad lätt han bär en planka,ni ser vad avspänd han är.(Fick en hundring av han för att ta med denna bild)

Själv så har jag fått det ena  bekymret  efter det andra men har inte vållat dom själv så detta är det sämsta året i mitt liv så denna bild får symbolisera när allt var på topp och saknar alla vänner jag fick i Sundsvall men nu börjar allt bli till det bättre  snart är jag den jag var innan allt elände blev.