Ett drömställe.


Är dålig på att blogga nu men mycket att stå i och så drömmer jag om att jag är på semester  vid denna strand vart det nu är men fint ser det ut att va.När man badat och solat mm så samlar man sina nära och kära med en gemensam bloggstund tycker det ser mysigt ut.

En del dagar tar man sin BMW in till stora staden och dricker bira mm.


En hundring kan även se ut så här.


Varning.


Möter man något liknande på stranden så är det nog inget mera strandbesök det året,är det en bäver nej kanske en angorakatt som hänger där och myser,ska visst va senaste modet i Östersund enligt ögonvittnen.


Hej alla bloggvänner.Här sitter Jimmy glad och nöjd och funderar på allt han lärt sig sista veckan om UKF mm.


Idag så kom några av elektrikerna med ut på rasten och dom önskar alla som läser,  en trevlig vecka,deras chef låg en bit ifrån och ville glänsa lite extra men så är dom som oftast.Är lite avis på hans kulor säger Robin.
Här står han och spanar på oss ute i parken men mest chefens kulor tror jag.


På taket var det en galning som ville visa brösten och det lyckades han med,har för mig att det brukar va en nätbrynja med på den mannen men nu kanske han ville va naturell,han är nog inte riktigt 100 men bjuder på sig själv gör han gärna,hoppas ni fortfarande vill blogga med mig,hahahaha.


Inte så lätt.


En allt vanligare syn på anslagstavlor nu för tiden men en aning felstavat och ändå förstår man lätt vad det står,är kanske ämnet svenska en aning överskattat som ämne i skolan?tycker det ser charmigt ut jag.


Roa sig kungligt.


Inte bara Sveriges kung som är het,det här ser inte bra ut när det finns barn i närheten.Här är några till som ser på Kungabröllopet med glädje,måste va pappan som står längst bak och dreglar.


Senaste motivet.

Ännu ett nytt motiv på aktuella händelser och någon blir rik men lite fränt  tycker jag det ser ut på ryggsidan.


Cafeterian på taket.


På parkeringen vid CCC har firman byggt en cafeteria som ska  upp ca 22 m på taket vid konsumentverkets lokaler,det väger ca 7 ton och hur får vi upp det?TV4 undrar oxå hur det ska gå till som filmar allt från 2 håll.


Allt blir en enkel sak när GINO kommer med sin värstingkran och bara lyfter upp det på plats men mäktigt var det kan jag säga.


AJ-AJ.


Vidrig bild,hur F kan någon visa en så äcklig sak i sin blogg,den kan inte va riktigt klok!