Glad midsommar.


Någon var ju tvungen att ta fotot,sitter vid fönstret när jag inte fotar och min midsommar kan nog bli lite väl ansträngd men va F så kan det va.Glad midsommar och kram.Blev lite pinsamt när alla ropade,vi vill se pinnen vinka o han vinkade glatt tillbaka.


Gäller att hålla formen.

En läkare uppmärksammade på sin morgonpromenad denna gamla dam, du ser avbildad här ovan, som satt utanför sitt hus och rökte en cigarr. Han gick fram till henne och sa: ”Jag kan inte undgå att lägga märke till hur lycklig du ser ut. Vad är din hemlighet?”

”Jag röker tio cigarrer om dan”, sa hon. ”Innan jag går till sängs röker jag en stor skön joint. Dessutom dricker jag varje vecka en hel flaska Jack Daniels och äter bara skräpmat. Till helgen häller jag i mig piller, har sex och utövar ingen sport.”

”Det är ju helt otroligt! Hur gammal är du?”

”Fyrtio”, svarade hon.

Lite nostalgi.


En vanlig helg i Sverige när man skulle ha det riktigt kul, denna fest var på 20 talet,tror kanske att farfar var med,dom var inte så oskyldiga på den tiden som det ges sken av men roligt hade dom.


Viagra.


Hittade denna ask på backen efter studentfesten,frestelsen blev för stor,var tvungen att testa en,vad hände?Frugan fick nog en chock när kläderna åkte av 2 sek efter jag kommit hem så hon stack ut i trädgården.


Blev helt desperat och lekte med tanken att kanske men hejdade mig i sista stund,lite väl grovt alternativ.Ha en bra söndag.


Ny valuta.


Stämmer med vad jag alltid trott,rätta mig om jag har fel.


Här på CCC.


Igår hände något märkligt på jobbet,en röd matta säkert ca 120m lång rullades ut och en båt la till vid bryggan på samma gång som det kom en limousine och stannade,jag blev lite nyfiken på vem som skulle dyka upp!.Här är han och vem är det jo Greven af Skåre kallade han sig,dålig bild men alltid något.Han ville ha 20 kr för bilden men det fick han inte.

Här hemma är det fullt upp,frugan har flyttat hem igen och Alice är här för det mesta så det är mycket att stå i men ska snart försöka hälsa på alla mina bloggvänner,Alice hälsar till hela gänget.