Lite om min barndom.


Idag rev dom en av dom älsta husen här i KIL,här har det varit barnhem en gång i tiden,18 snoriga o hungriga ungar växte upp här och en av dom var jag och man blev ivägskickad till Fryken sommar och vinter för att fiska så det blev lite mat på bordet men det nappade dåligt och inga skor hade jag så inte lätt att gå på isen inrullad med tidningspapper runt fötterna,ibland frös papperet fast i tramporna på cykeln så när jag var framme vid sjön kom jag inte loss från cykeln så det var bara att trampa dom 7km hemåt igen och parkera på stationen så man tinade loss från cykeln men kanske detta är lite fantasi men kunde faktiskt varit sant men huset revs idag på riktigt.Kommentarer

Postat av: mariell

hej snutten!! så länge sedan jag var och hälsade på hos dig! händer ås mycket omkring mig nu, ny stad, nytt land nytt jobb först och främst!!men tack och glad sommar till dig med!! ät massa god svensk sommarmat åt mig. drick kalla öl och allt det där.krama!!

Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: åh tusen tack :D <3

Postat av: my

Vilken barndom! Är det sant? Och så bra det blev det slut..? Kram till dig och hoppas semestern är ljuvlig

Postat av: Gabriella

Åh så tragiskt!... Fast tur att det inte var helt sant, då!

Äsch, i år går det dåligt med odlingen här. Vitlöken beter sig märkligt (de där skotten har vissnat bort igen?), fast vi har i alla fall egenodlad potatis i år, hoho - på Robins dagis hade de experimenterat och fått potatisar att rota sig, så den satte vi och den växer fin-fint. Men nä, nästa år ska jag skärpa mig och sätta mer grejer och ta bättre hand om dem.

Postat av: Ninni

jag hoppas verkligen inte att du hade det så=)Ha det gott i den otroligt varma sommaren..hahahaha

Kram

Postat av: linnéa

Hemskt att behöva riva ett så gammalt hus :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback