Virus i min dator.

Har fått ett virusprogram som blockerar hela min dator så därför blir det dåligt med bloggandet tills det är fixat men hjälp är på gång.är hemma hos min son och skriver nu,ha en bra vecka.


Några vackra skogsbilder.


Idag bara vacker natur och inget konstigt alls.Titta vad vackra dom små träden är.


Långväga gäster.Idag var det långväga gäster på CCC,tror dom är sk MULLOR från något land där det bevisligen inte finns rakblad,

Här är deras svenska guide som visar och berättar allt,dom verkade nöjda när dom gick och maten smakade bra tyckte dom.Den ena av dom hade 4 muffins och en fläskotlett hängnas i skägget när dom gick.


Några fredagsfräckisar.


Här är Staffan och jag har lovat honom att få dra några fredagsfräckisar för mina bloggläsare,börjar med att visa honom för han är fräckare än historierna kan jag meddela,ha en toppenhelg alla jag känner och alla jag inte känner hälsar han.


... frågar kvinnan:
- Vet du vad ditt rövhål gör när du får orgasm?
- Ja, svarar kvinnan. Han är hemma och passar barnen!

Vad kallas...
... det skrynkliga skinnet som sitter längst fram på mannens organ och som åker fram och tillbaka när man har samlag?
- Kärringen!

Mitt i natten...
... går lille Johan på toaletten. Plötsligt hör han stönande från sovrummet. Han tittar in och ser att föräldrarna har sex. Innan dom hinner reagera så utropar lille Johan:
- Jag ska rida hästen!
Lille Johan hoppar upp på pappans rygg och han är glad att sonen inte ställer några obekväma frågor och låter honom hållas. En kort stund senare börjar mamman flåsa allt häftigare och stöna allt högre, varpå lille Johan utropar:
- Håll i dig pappa! Det är nu jag och brevbäraren brukar bli avkastade!

En gynekolog...
... är en person som letar efter problem där vi andra hittar glädje!

En man och...
... en kvinna hade varit gifta i 30 år och bestämde sig för att återuppleva sin bröllopsresa och åkte till Florida där de hyrde en lägenhet.
På morgonen vid frukostbordet efter en het natt tittade kvinnan ömt på sin make, med lidelse, och sa:
- Vet du, det bränner lika mycket i bröstvårtorna på mig när jag ser dig nu, som för 30 år sedan!
- Inte så konstigt, svarade mannen, den ena hänger i teét och den andra ligger i gröten!

Två kvinnor... < br> ... är ute på stan för att shoppa då dem plötsligt ser brunettens kille komma ut från en blomsteraffär med hela famnen full av blomster.
- Fan, säger brunetten, nu är min kille ute och köper blommor till mig igen!
- Gillar du inte blommor? frågar blondinen.
- Jodå, svarar brunetten, men han köper aldrig blommor till mig utan att ha en massa förväntningar efteråt och jag har inte lust att ligga på rygg med benen i vädret hela helgen...
Blondinen blir tyst och fundersam och frågar försiktigt:
- Har du ingen vas?

Frun kom hem...
... från ett dildoparty och gubben frågade:
- Nååå, hade dom någon som liknade min snopp?
- Ja, men dom sålde dom som öronproppar!


Här står han och ljuger för alla som passerar utanför CCC.


Fingergöra.


Ett litet tips om vad ni kan  göra när allt känns tråkigt och kanske pengarna är slut,ta fram ett finger och en tuchpenna mm och sen är det bara fantasin som sätter gränser  för  vad det kan bli,nej nu ska jag gå in till grannen och leka fingerleken en stund,ha en bra morgondag alla som läser detta.


Vi vill oxå va med.


Roy och Rog nej Crister hittade jag bland alla  rör och annat högt uppe på CCC.
Micke o Stora Norrland äter och ljuger som vanligt

Ska berätta en hemlighet oxå,jag har börjat med konståkning och det är hur intressant och kul som helst men det tar mycket tid,har lärt mig en hel del redan,kanske kommer bilder snart.


Visst finns det änglar.

Ni som tvivlat på att dom finns behöver inte göra det längre!
Själv ligger jag lågt i terrängen och längtar efter våren,det fattas energi nu.


Osunt kött.


Hej alla bloggvänner hoppas ni inte tror jag vänt rumpan mot er och  glömt bort er,har väldigt mycket att greja med just nu men kommer bli lugnare i slutet av veckan då jag har fixat det  som tar all min tid.Det är så att jag har fördjupat mig i köttmarknaden och tittar runt på alla krogar mm och provsmakar lite här och var,detta tar en faslig tid men snart är det klart och då blir min vardag som den ska va igen,


Slutsatsen av allt provande är att en nunna är mycket bättre sällskap än tio Limousiner,det köttet är onaturligt och inte sunt att smaka på,hahahaha.


Hälsning från Wisconsin.


Nu har min morfars bror fått reda på att jag har en blogg och naturligtvis vill han va med och hälsar till alla som läser  den ,att han bor i Amerika syns kanske på stilen.Tycker han ser ut som en halvblind bäverjägare men fin klädsmak.Här bor han med sin familj väl skyddad för allt men dålig utsikt ser det ut att va.


Så ska det va i år.


Här är lite av 2011 års trender,hörntavlor och spagettiask som bildar byggnader.Sä här ska en vattenkran se ut om man ska ha det modernt hemma.


Simfötter med hög klack är ett måste på stranden i sommar annars är man borta som modetjej.


Bemler Arena.


Nu börjar det se riktigt bra ut på jobbet och nästnästa söndag är Linda lampenius och några till där och har konsert men invigningen blir i februari.Härär Linda när hon är i full action,vem vill missa det.


Ögongodis.


Kunde detta va något för mina bloggvänner att satsa på,en del gör vad som helst för att ändra på sitt utseende,kanske fint med blåtatuerade ögonvitor men vilken äcklig känsla att känna nålen i ögat.Tycker nog det är bättre och väl så vackert när det  blå hamnar på ögonlocken i mascaraform men nya  tider och nya seder,vad tycker ni som kollar min blogg?Hade gärna legat bredvid denna tjej på stranden och slippa denna jäkla vinter.


Knubbis i knipa.För mycket julmat och solstolar har aldrig varit en bra MIX,han är säkert Amerikan? Enligt ögonvittnen så FES han lös stolen och jag är beredd att tro det,tänk va gas det måste finnas i en så stor  mage.Flickorna fick sig ett gott skratt ser det ut som.


NG,S svåraste fall.


Här har NG fått en av sina svåraste fall att lösa,ska bli kul att se hur diagnosen låter på måndag,Denna man fick för sig att inte skorna får stöta golvet så undrar om han kommit hem ännu,ganska kallt åt fingrarna känns det som när han ska gå på händerna till Skoghall.


Här är Stora Småland och han fick oxå något konstigt ryck så nu är det upp till professor NG att hitta felet på dom och även smittokällan,känner mig själv lite konstig så snart kommer det fler bilder av alla som smittats.