Biblioteket.


Det har blivit en ny medarbetare på biblioteket här i Kil och helt plötsligt så lånar jag böcker varje dag ,ibland så hinner jag lämna in dom och låna nya 2 gånger varje kväll,hon är inpregnerad över min läsiver,nackdelen är att jag hinner dåligt med att blogga,hon ställde gärna upp på att bli fotad när jag berättade om min blogg och vi önskar alla en toppenhelg.Nu ska jag till bibban och läsa tidningarna och låna böcker igen.


Fin välkomstskylt.


Kul att va tillbaka på jobbet igen,det var fyra långa dagar jag fick va hemma med hög feber men nu känns allt bra igen och det är inte alla som får ett så fint välkomnande   när man kommer tillbaka,det visar att man varit saknad,en riktig PICKASSO ser det ut som.Ha en bra start på nya veckan mina vänner och alla andra med.


Bilsex.


Jäklar va ni tittade in i rutorna för att få se något,men hoppas ni inte blev allt för besvikna.För er som blev det kommer det en riktig bilsexbild från en folkracekompis.


Hej nu vet ni vad vi gör när det är dags för provtur.


Influensa.


Allt började så bra på lördagen,vackert väder och Ella kom så vi var ute och lekte i snön mm,Mamma till Ella låg hemma med feber och pappa hade  jourhelg så vi hade riktigt kul,sen blev det hamburgare och mera bus,  på söndag blev Ella oxå sjuk men morfar blir aldrig sjuk så han åkte till jobbet på Måndag men började få ont i kroppen och hade vinterjackan på mig inne för jag frös så  jag  hackade tänder och var helt game ower så nu ligger jag med hög feber och snorig som en gris.


Vad gör man efter 2 dygn med feber,jo ringer husläkaren som kom och höjde min puls,om inte febern går ner får du ringa igen säger hon!

Blev av någon anledning tvungen att ringa igen och nästa husläkare kom och kollade upp mig,du ser ansträngd och stel ut här och var så drick mycket vatten och ta några Wiskey då och så blir du säkert bättre så nu funderar jag på att kanske lyda hennes råd.Inte lätt att ha influensa.


Sommarlängtan.


Nu längtar jag efter sommaren igen,tänk vad vackert det vore om detta mode kom tillbaka,det var lite stil på badbrudarna på den tiden men det sägs att i Edsvalla har detta mode levt kvar och inget har ändrat sig dom senaste 120 åren.Så här gräsligt är badmodet här i Kil,nästan varenda kvinna ser ut så här nere vid Fryken så dit vill man inte åka och bada när man är så PRYD och moralisk som mig,det är inte lätt att va en moralens man och bo här.


Så kan det bli.


En av mina vänner åkte på semester  vid nyårshelgen och har inte kommit hem ännu men äntligen fick jag ett livstecken,han har fått en hel familj där han är och här kommer ett familjefoto av lite orginell art så nu undrar jag varför har han den mössan på sig men alla ser glada ut så det är bara att gilla läget. Nöjdast svärfar i värden ser det ut som.


Nu är datorn frisk.

Ja då var det fixat,det tog sin tid men sent igår kväll så fick jag datorn tillbaka,ren o fin,och vad har hänt  i mitt liv senaste tiden är som vanligt,jobba -vara hundvakt och få ha lilla Ella ibland så inte mycket att klaga på.Hade en mardröm om att jag blev årets värmlänning och fick stå staty utanför CCC,blev glad när jag vaknade och insåg det bara var en dröm.Ser ut som jag får bada i vassen till sommaren igen.


Förra helgen sov Ella över och utanför huset har jag stora snöhögar som är kul att klättra i,visst är hon söt.

Vi har även bytt företagshälsovård till KMTI och var på studiebesök i det  nybyggda gymet.


Här  är STORA SMÅLAND som kommer från SKÖVDE hur konstigt det än låter,han blev kvar här efter att ha varit med i Hajk för många år sedan,märket på blusen är hajkmärket som hänger med i alla lägen.


Så här ser det ut när vi sågat ned gammla väggar,det är lite att bita i kan jag säga.Ska försöka att ta o hälsa på er imorgon alla mina bloggvänner.