Premiär av Big Balls on Galaxy.


Är på filmstaden och bygger om lite då tyckte jag mig se Kalle Moreus stå där men det var fel för han heter Neeny Duus och är en av dom senaste kändisarna på filmdukenHan var i Karlstad för att se premiären på sin senaste skapelse och det kom 2 till som tydligen hade fått fribiljett,så kan det gå,i natt bär det av till jobbet kl 3 för vi får inte dundra när dom öppnar mac donalds så det är bara att gilla läget.

Annars är det fullt upp med vovve o barnbarn och trädgården är grym att hinna med för det är rena drömmen för växter i år.varmt o blött hela tiden hoppas snart jag får mer tid och blogglust så jag hinner hälsa på mina vänner som förr.


Varg och lite annat.


Ett radarpar på jobbet med helt olika åsikter om varg och mycket annat men kompisar ändå och jobbar bra ihop så kan det va när man inte är politiker.Här är glade ORUC som vill säga hej till alla mina vänner men sorry han är redan upptagen.


En ganska lönande syssla på rasterna är att plocka burkar dom får ihop en säck varje dag och pengarna skänker dom till  UKF fonden så alla ska få en egen att ha i bilen,ädelt gjort.


Själv har jag träffat två nya kamrater,lite mulliga men jättetrevliga,undrar om det finns nylonstrumpor som passar dom benen då skulle det se riktigt raffigt ut.


Tjing tjong tampong.


Nu har vi hamnat på ett bygge med bara kinesiska varor och text,inte lätt att förstå vad dom menar så tur vi har en kinaman i Karlstad som kan hjälpa oss.Här är han och namnet är Lazzange WUNG KarWa och betyder Fem lass om dagen är bra för magen översatt till svenska och skylten här uppe får veta imorgon vad det står men nästa tyckte han va lätt att tyda.

Ett kinesiskt ordspråk är det,om du har ett paraply i arselet så fäll inte ut det,ganska tänkvärt och klokt tycker jag,

Så här ser ett paket med laminatgolv ut,lite skillnad mot när man handlar här i Sverige.

Dom skickade även med 30 hjälmar av deras sort,tror inte dom är godkända här.