Dagens sparbössa.


Vist är den fin denna sparbössa,han som har hand om den är en chef  för elkillarna,den som gissar rättnamn får äran att stoppa i ett litet mynt.Här är mannen som uppfann det mobila armstödet,visst funkar det bra.

Pontus är starkast i Sunnemo och hans bror önskar att det vore tvärsom,men så kan det va,

Själv har jag fått en skjorta av Joel och den va ju nice,hälsar på er när det blir sämre väder ha en fin helg alla jag känner och ni andra oxå.


Glad påsk.


Jag -Alice och några påskharar önskar alla en glad påsk, och  nu ska jag ägna mig åt mina harar.


Gissa vad han gör.


Här är mannen som fotar och dansar balett på en gång i sina arbetskläder,tycker jag känner igen dom benen,kolla foten vad vackert den sitter i golvet.


Värmlands vackraste brygga.


Nu är bryggan färdig på CCC och helt klart den vackraste brygga jag sett och kanske den största,Björk-Figge-Flanellen -David&Timo,Lind har skapat detta underverk,var stolta boys för den är något extra.Så här såg det ut för en månad sen och isen har dom haft mycket nytta av .

För att det inte ska bli allt för seriöst inlägg så bjuder jag på denna bild oxå,det tog faktiskt en liten stund innan jag såg vad det var.


Lite udda tävling och sport.


Gissa vems vackra ben detta är?och vart har han haft sin vintersemester av solbrännan att dömma, första pris är 3 Ahlgrens bilpåsar.På kafferasten idag så invigde vi vår brottar-ring,David The Rocker och Crister Armering var först ut och det blev en hård kamp mellan 2 giganter,efter Doggystilegreppet så orkade inte David mera som ni ser,tack till alla sponsorer som gjorde att denna match blev av.


Ny skylt.


En av alla nya skyltar som man finner i vardagen men när det gäller mig själv så behövs inte denna skylt,vart ligger Skogås,någon som vet?Här är ännu en skylt som visar att det är farligt att åka rullstol där det finns krokodil.


I en annan del av?


Trodde inte mina ögon när jag fick syn på denna släpkärra men byggarna av den heter Joel och Robin  och då är inget omöjligt.Så här såg ett riktigt GYM ut på den tiden jag tränade som mest,frisk luft fick man på köpet.

Tur att vintern är slut så denna gamle snöplogare får vila några månader,han är chef för snöröjningen i Edsvalla,undrar hur många M det blev plogat per dygn?


Lite blandat.


Erik drömmer om att han är en hårdrockstjärna och Robin är publik,stackars pojk.Idag  fick vi testa att vara i glasburar och känna på hur det är,riktigt trevligt faktiskt och gjorde man lite konster så slängde dom in mat även om det var förbjudet.På golvet är det 2 snabelhannar som letar russin.
Här är Lille Pontus och hans nya tatuering,ganska snygg va?

Så här tänker jag ligga och se på FBK när dom kämpar ikväll,hav förtröstan jag hälsar snart på hos er men måste få tid till det.


Smart bälte.


Ett enkelt sätt att kolla midjemåttet men risken är stor att man drar åt lite väl mycket varje gång?En vän har gjort en tatuering som jag tycker ser helt kass ut men är man LOST fan så kanske den ska se ut så,har lite körigt nu men hör snart av mig till alla mina bloggvänner,ha de gott i solen.