Sissel.


Igår så fick jag ca 20 minuter ensam med Sissel som ska inviga CCC den 16/1 2011 och inte nog med att hon var riktigt trevlig så är hon så jäkla vacker så det finns inte ord för det,Tack BOSSEN  för att du lämnade henne i mina händer en stund.


Vackert.


Ett minne för livet  ska  detta  va, men har sett vackrare bakgrund på brölloppsfoto


Självaste Tjabo.


Som de flesta av er vet så kommer det snart släppas en bok om kungens mest privata liv,har fått tag i några bilder av det som komma ska och som vanligt är han pajasen alla andra driver med ,av bilderna att döma , finns även smaskiga otrohetsaffärer med och en av dom som tydligen är en av tjejerna enligt rykten är hon på bilden under.Lite blandat.


Denna helg har det  mest handlat om Alice,hon är fortfarande valp och full av bus,det har mest varit att gå i skogen med henne och sen sitter hon vid kylskåpsdörren när vi är inne och tittar med sina rådjursögon på mig och hoppas att det ska en korv eller något annat gott,visst är hon söt.Här är en till som är söt! särskilt när han sover och det händer ibland på rasterna att han somnar med smörgåsen i mun men så är det när man ger 100% på jobbet.


Här är det några söta gossar till som vill va med på bloggen och alltid kul när dom vill va med.


Denna tjejkille är elktriker och ville oxå va med men i sina privata kläder,fina skor tycker jag.


Vinterbad.


Nu trivs Herr Lawe igen,han badar isvak varje dag och det gäller att hålla vaken öppen,sjön heter Visten och där är det redan vinter,han hade en sak dinglande mellan benen när han gick i,undrar vart den tog vägen?


CCC.


I onsdags så började jag på CCC hemma i Karlstad och började jobba ute vid den nya bryggan som ska sväva över vattnet,dom som svetsar balkarna får ligga på en plattform som hänger i en kran och det funkar bra.Det är ett enormt stort bygge med en underbar utsikt,många 1000 kvadrat med parkett ska och har lagts sen gäller det att allt blir täckt med masonit så inga skador blir på nya golven.

Här är de tre vise männen som håller i alla trådar så bygget funkar och mycket annat.


Här är IRONMAN i firman Holmen o Carlsson,han bygger ställning och kämpar på hela dagarna,ni ser vilken POWER han har.


Lite halvtaskiga bilder från koncertsalen men febril aktivitet är det där och själv håller jag till där läktarna börjar och murar en vägg.                                                            


När jag åkte från jobbet idag så ösregnade det men va fin den gammla stenbron är.                                                   


Denna snickare var vig och smärt när han började här men hamburgare och pommes har byggt upp honom så nu dras han runt i en skottkärra och håller utsikt efter spik och annat på marken så inte lastbilar mm ska få punktering,finns en uppgift för alla men slitsamt att dra kärran kan jag tro.


Hålet till det okända.


Någon som vill följa med ner och se vad som finns där nere i djupet,kanske är det en ny värd.Bara man inte möter denna hårfagra sak där nere.


Älgjakt.


Nu har älgjakten kommit igång uppe i Storfors,alla är med.


Allt blev uppätet.


Nu har jag gjort min sista dag på Resturangskolan och kommer sakna alla elever och lärare som har varit jättetrevliga att ha att göra med.Här är grytmontören i  full fart med att fixa sista detaljern mrn undrar vad han visar längden på med sina fingrar?


Efter diverse finjusteringar så var det dags för mästerkocken att testa grytan med ett riktigt fint recept och den funkade perfekt,det blev stuvad ekorre som går hem i alla lägen.


Jäkla fjollor.


Vuxna män som klär sig så här måste ha problem med något och även polisen som va utanför,men kanske får jag köpa ett par string och prova för att förstå dom jag tycker är sjuka,tror jag börjar med rosa mammelucker och sakta men säkert närmar mig stringstadiet men först ska jag söka EU bidrag till detta projekt och hoppas på lite ekonomiskt stöd,en så viktig undersökning kan va värd att satsa på och bilder kommer naturligtvis på mig i alla modeller som jag testar.Lova att inte skratta åt dom för jag kanske blir ledsen då!hahaha.


Fredagsfräckis för oss som tål.


En clown kommer in på cirkusarenan med sin krokodil.Till publikens fasa tar han fram snoppen o stoppar den i krokodilens mun.Krokodilen stänger försiktigt munnen.Han står så i 2 minuter,det är knäpptyst i publiken,sen tar han fram en hammare som han slår allt vad han orkar i huvudet på krokodilen,då öppnar den munnen och han tar ut snoppen,han vänder sig till publiken och frågar om det är någon som törs prova,alla sitter tysta men till slut räcker en BLOND tjej upp handen och säger,jag kan prova om du lovar att inte slå mig så hårt med hammaren i huvudet.! Tack till Grete som ställde upp på bilden som dum blondin.Lite av min vecka.


Självförtroendet får sig en knäck när detta händer.Eftersom det är sista veckan på A9 så gick jag och fotade den plats på regementet där alla soldater tillbringade sin fritid och drömde om naturens ljuvligheter,


Kronoparken i Karlstad är det mest invandrartäta området och snart har alla köpt sig parabol och frågan är om det finns plats för flera men alla vill veta vad som händer i deras land så bara att hoppas det inte blir storm för då kan det bli UFON över hela staden.


Blandat.


Tänkte jag skulle få lite bidrag till mina fortkörningsböter men dom verkar va lite snåla på jobbet,endast 5,50 har det blivit på 2 veckor.Decko hade finhatten på sig sista dagen han var med i Kristinehamn,vackert tycker jag.Nu förstår jag varför dom har så långa horn.


Fredagsfräckis för oss som tål.

En kvinna kom in i sin dotters rum och såg till sin förskräckelse att hennes dotter låg och                    
roade sig med en stor fet dildo-Herregud vad gör du?skrek mamman,-mamma jag är 42 år     
gammal och det här är min man svarade dottern.Några minuter senare kommer pappa  in i rummet.-Herregud vad gör du? skrek han.Pappa jag är 42 år gammal och jag har ingen                        
pojkvän så jag kommer aldrig bli gift svarade dottern igen.Nästa dag gick mamman och                     
dottern ut för att  shoppa,när dom kom hem så gick de in i köket och där stod pappan helt naken       
med ett glas champagne i handen och den stora dildon uppstoppad i baken,-Herregud vad gör du? skrek modern,jag tar en drink med min svärson!!!!!.


Svärsonen.