Gillar Sverige.


När hösten kommer och mörkret tär på krafterna så börjar man drömma om att åka utomlands till sol och annat men när jag såg bilden under så är jag glad att jag bor här och gillar helt plötsligt både höstmörker och vinter.För här finns inga spindlar som kan ta död på stora ormar och bara en giftig orm har vi som sover hela vintern så inte illa att bo i Sverige när man tänker efter.


Kommentarer

Postat av: Anonym

Jag har en tavling pa min blogg dar du kan vinna BLOGGSVAR- en frageruta som gor det enkelt for dig att svara pa fragorna dina blogglasare staller. Delta!

Postat av: Barnens Hjältar

Fy vilken äcklig spindel :P

Ja, alla gör så gott de kan tror jag :-)

Kram för du bryr dig

Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: åh tack så mkt <3

Postat av: Anonym

Postat av: Mariell

Kom till Maldiverna, här har vi inga ormar. Inga stora giftiga och läskiga. Finns bara lite ödlor och fladdermöss.SMå spindlar med, men inga som gör någon större skada, de håller sig gansk amycket borta. :)Så kom till mig, kom till mig, kom till mig snutten. hehe

Kram.

Postat av: Anki

Urk..ja du har helt rätt. Sverige är mysigt, ormfritt vintertid och spindlarna dödar ingen. För de finns ju inomhus ibland även på vintern. Läskiga bilder...Hoppas allt är bra med dig annars.Kramiz Anki

Postat av: A

Så sant som det var sagt! Och badar man i haven här så behöver man knappast riskera att bli uppäten av en haj eller bränd av nån megastor och supergiftig manet. Gäddor och vanliga brännmaneter ter sej med ens ganska trevliga - precis som vårt underbara novemberväder! ;-)OM det blir en julkalender, så blir det en helt annan sort än den jag körde häromåret. Men jag har inte bestämt mej ännu. Vore kul, men man måste ju ha lite friska idéer också för att fylla ut 24 "luckor". Så vi får se! :-)Ha det fint i regnrusket!

Postat av: Lena/Aforia

Go kväll vännen,

ja du nu längtar man bort igen från Svedala. Vädret gör ju inte så att man tycker att det är trivsamt.

Just nu börjar det hända saker omkring mig som gör att jag har fjärilar i magen och väntar besked. Så håll nu tummarna för mig att allt går vägen.

Kramis KKP

Postat av: Ulrika

Hej där goa vän, det var länge sedan.

Tack det är bra med mig. Hur har du det?

Ang bilbarnstolen så har det tyvärr redan gått igenom. Det är sånt de klubbar innan de berörda får veta något. Men de kanske ändrar sig, vi får tro det.

Härligt att komma till värmen, men spindlar, som jag förstår du har bild på är äckliga som bara den. glad jag slipper se dem. :)

Stor kram

Postat av: Daniel

Härligt med positivt tänkande!;)

Postat av: Tusensköna

Säger som Daniel, härligt med ditt positiva tänkande. Ska komma ihåg detta när även jag börjar längta som en galning efter att resa ;p

Postat av: Gabriella

Postat av: Gabriella

Usch, bläää!!! Fast vi har äckliga kryp som kommer in här om hösten också. De är nog inte giftiga, men lika läbbiga att se på. Och så ger de stora, svarta fläckar på väggen när man mosat dem.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback