Ska ni med?


Om jag vinner drömvinsten imorgon så hyr jag detta ställe och alla mina bloggvänner -arbetskompisar mm är välkomna att hänga med så övervintrar vi där och har det kul o mysigt varje dag.Håll tummar o tår för att jag ska vinna.Kallt och snöigt.


Nu är det så kallt i Karlstad så duvorna har börjat röka.Elektrikerna tror dom  fångat en taliban men själv tror jag det är något annat.


Fula gubbar finns det gott om.


Har funderat på hur många olika varianter det finns på att va ful gubbe,här är några av dom,vem är värst,vad tycker du?jag själv tycker nog det är Lillen på sista bilden som ska förföra denna oskuldsfulla kvinna,hahaha


Lite sent ute.


Dagens erbjudande på jobbet men ingen kvar till mig men kanske tur det när man som oftast är ensam när man kommer hem,bordet var fullt av blå piller men dom blev fort borta.tror jag vet vart dom flesta hamnade


Kanske är det dom 2 som är bovarna.
Ursäkta det var visst NENNE som var boven.


Mat för oss byggjobbare.


Kommande vecka ska vi jobba övertid varje kväll och då  är det viktigt att äta rejält  så man inte blir game ower.Så här kan det bli om man slarvar med maten.


Efter jobbet går man till puben och tar en öl,tur man är kompis med vakten,ni ser vilken hårding han är.


Wermlandica.


Förra veckan kvalade Wermlandica  till Värmlandstoppen och det gick bra dom kom med och jag  säger grattis,särskilt till min dotter som är en av medlemarna,ska bli kul att se hur långt detta band kommer att gå,dom har redan sålt ca 4000 skivor,ingen dålig början minsann.Låten heter Min Väg.Här är 2 av fansen.


Pant i mängder och lite annat.


Denna kvinna har hamnat rakt i en guldgruva jag tror det är resterna av MILJÖPARTIETS förbundstämma och ölburkar o annat ligger i understPå jobbet går  det framåt med det mesta men tror jag lyckats fånga en ande med kameran idag,det liknar Patrik  men ser riktigt spökligt ut

Här är chefen för scenbygget och han verkar va ganska nöjd med att få va det.


Här ligger Klabbarparn och gosar sig med något vi andra inte förstår,tror han gillar tvingar.

Här kommer det några nya killar från MANPOWER och ska hjälpa till men undrar om dom missuppfattat sin uppgift.
Abel igen.


Av hårt arbete blir man hungrig,tycker verkligen det syns på bilderna,han var på väg att äta upp min matlåda med men  lyckades  rädda den.


Spännande.


Idag kände jag mig modig nog för att sätta mig på öppen för allmänheten som denna toa heter,alla som kommer kan se när man sitter där och dörren går inte att låsa,hade tur för det blev bara 4st som hängde i glasrutan och kollade,en kille från Säffle blev dålig i magen en dag och fick sitta där 6gånger innan frukost och det finns filmat på youtube och är gällande Byggbolagsrekord,kan du tänka dig att  besöka denna toa,det är faktiskt riktigt spännande kan jag meddela.


Dagens outfit.


Det gäller att hålla sig lite modern även på jobbet men här är jag så inne att jag fick ta långkallingarna på för att inte visa rubbet,så här blir byxorna när man bär cementplattor några dagar,funderar på att ta ett par av mina jeans och göra det samma så kan jag sälja dom dyrt till någon trendnisse.Gör om detta om ni kan,F va snyggt hon parkerar.


Stönig som en åsna.


Denna bild kanske snart är lika vanlig här i Svedala som i någon annan del av värden,ser lite  kul ut.


Här är det en som får ganska ont ser det ut som,måste va en puckad vargjägare någonstans i Värmlandskogarna.


Så kan det gå.


En sådan kvinna i varje stad och inga våldtäkter mera.


Legenden ABEL.


Detta är Abel och han är bara på byggen där det är högt till tak så hans vandringsstav kan va med,han har haft den med sig i ca 35 år och använder den till allt möjligt,i somras  fiskade han i älven med den och åt aborre varje dag i 2 månader,han har lyckats nöta bort ca 230cm på längden under dessa år ,visst kan man förstå att dom är oskiljaktiga efter så lång tid.


Gillar Sverige.


När hösten kommer och mörkret tär på krafterna så börjar man drömma om att åka utomlands till sol och annat men när jag såg bilden under så är jag glad att jag bor här och gillar helt plötsligt både höstmörker och vinter.För här finns inga spindlar som kan ta död på stora ormar och bara en giftig orm har vi som sover hela vintern så inte illa att bo i Sverige när man tänker efter.


Varning.


Har slagit nytt rekord i att äta min hemodlade chilli under helgen och vad tror ni händer?Jo det blir lite starkt där bak så i jämförelse så är det som att man torkat sig med detta fakirpapper så lyd mitt råd,ät aldrig mer än 4 chilli om dagen för det blir starkt i magen,hälsningar från DR Krall.