Vaktmästarn.


Bengt som är vaktis på Plaza har gjort sig fin för kvällens fest och tyckte han platsade på min blogg,har haft för mycket omkring mig några dagar nu så hinner inte med att blogga men ska försöka hinna med att hälsa på er under veckan,ha de gott så länge.


Lite filosofi.


Ibland blir vardagen så lika och tråkig,trivs med jobbet och mycket annat men va kul det skulle va att testa något nytt,kanske se hur en tvättmaskin ser ut inifrån och rulla några varv.Åka nedför en bergstopp i 90km på en snowboard kunde oxå va kul om man överlever.Varför inte bli stuntman och brinna lite för sin roll samt tjäna lite pengar och bli berömd.


Men kanske bäst att va den man är och känna sig fri som en fågel när man står på ett hoteltak med södra berget i Sundsvall bakom ryggen.Undrar om jag har en cementsäck innanför tröjan.


Kändistätt i dag.


Idag så hände det,några av värdens mest berömda inom sitt område klev ur limousinen och försvann i på hotellet,själv är jag utanför och sätter granit på fasaden så det är mycket som passerar bakom min rygg,fick jättefina bilder på dom som klev ur och efter ett par timmar åkte dom igen och mannen som står så stolt bredvid sin  limmo berättade att han kört berömdheter i22 år,11 kungar och drottningar,Elton  John-Guns&Roses är några men dessa är mer berömda och jag får inte skriva deras namn nu för det är en policy  när man jobbar på hotell,men ni kanske kan gissa vilka det är.Kalle Anka varning.


Att få" fina"läppar är ju viktigt så en del betalar vad som helst för att få det,några sprutor med Botox och vips så ser man ut som Kalle Anka och det är säkert värt varenda öre,tycker ni det är snyggt,det gör inte jag.


Blandade konstaterande.


Kan inte fatta att det är så dyrt att bygga nya vägar,men förstår att det fort blir djupa spår i vägbanan.Vet inte varför men tycker det är en av dom fridfullaste bilder jag sett,känner ni likadant?


Efter byxormar och annat så är det dags för lite av naturens finaste sida,visst är dom söta och tänk om det vore så bland alla oss människor då hade det varit bra mycket bättre på jordklotet.


När byxormen lever eget liv.


Helt otroligt men det verkar inte som han är medveten om att den hänger ute och om han gör det så ser han lite väl obesvärad ut,hoppas ni tål detta så ni inte får men resten av livet men ni är vana att det kan dyka upp vad som helst.


Lite skoj.


Jag lyckas inte få min dator att godkänna nya mobilen så inga nya bilder finns att visa,ska försöka hinna med att hälsa på snart,det är fullt upp nu.


Då vet man det.


Så det är därför det blev namnet wife,min mobil exploderade natten natten till måndag men har köpt en ny så nu ska jag försöka få min dator att acceptera den som ny enhet i bluetooth men verkar inte bli så lätt.


Lite misär.


När man ser dessa bilder så kan man känna både äckel och sympati,  att det går att falla så långt ned i skiten så man orkar leva och se sitt hem se ut så och ändå ha livsgnistan kvar,tänk vad bra man har det egentligen och ändå klagar man och är sällan nöjd utan det måste va nya saker hela tiden,bara tandprotesen på bordet kan få mig att rysa och må illa,tror nog inte det luktar så gott  heller,en gång i tiden var han flygkapten men det var nog ett tag sen.


Vi hade lite fest.


Hej säger Daniel när han anländer till barackerna,vi skulle träffas där och ha lite förfest,starkt gjort av honom att åka från Björneborg på sin lediga dag och va med på festen,visst är han stilig!Här står min vän och väntar.


Alla glada och nöjda,på andra sidan bordet är det hemligt vilka som sitter?Här är vi på Bichop och som ni ser inga tjejer med här inte,vi byggare gillar att va för oss själva, men det visste ni redan,Robin börjar bli lite lagom vid denna tidpunkt,bara han inte ska och känna på skinnsoffan som finns på hotellet igen.


Tur jag tog en sväng till baracken innan jag åkte hem för det har varit några där och druckit lite ser det ut som.


Tittade in på hotellet innan jag åkte hem och visst ser det mysigt ut när det är natt och lamporna lyser.


Kanske är det så.


Grillning *

Efter fyra långa månader av kyla och vinter så är det äntligen vår och grillsäsongen är i antågande.

Därför är det viktigt att påminna er alla om hur det går till…

Eftersom grillning är den enda matlagningen som en riktig man ägnar sig åt.

Detta förmodligen med anledning av att grillningen medför vissa risker (tändvätska, eld osv.).

När en man erbjuder sig att grilla gäller följande:

Rutin:

1. Kvinnan handlar all mat.

2. Kvinnan gör en potatisrätt, en sallad, bakar vitlöksbröd, fixar till en eller ett par såser och förbereder efterrätten.

3. Kvinnan marinerar köttet och lägger det på lämpligt fat tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut detta till mannen som sitter bredvid grillen - med en iskall öl i handen.


Här kommer det viktiga:

4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN!

Mera rutiner:

5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, underlägg, värmeljus, myggspiraler med mera .

6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan han försöker att rädda köttet!

Viktigt igen:

7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN.

Ännu mera rutiner:

8. Kvinnan dukar nu fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd, potatisen, såserna och allt annat hon tidigare burit ut till bordet där hon dessutom lagt på en ren duk.

9. Efter maten så dukar kvinnan av och diskar.

Och viktigast av allt:

10. Alla tackar mannen för den utsökta maten och berömmer honom för hans färdigheter i grillningens ädla konst.

11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin matlediga dag? Då han ser hennes reaktion så kommer han fram till (det han sedan länge misstänkt)..:

"Det går banne mig aldrig att göra en kvinna riktig nöjd…."

 
.Aner ikke feilet.


Blev lite sugen på att visa  några av dom grövsta fel   jag såg under mina 8 år i Oslo,inte konstigt att dom vill ha svensk arbetskraft där,ingen kunde fatta att det blev så tokigt men det gjorde vi för det var ingen svensk med och styrde upp jobbet,så illa kan det va  hos ola nordman när dom får härja fritt.


Seriösa saker.


Om min storvinst hade slagit in så hade vi firat det stort,alla mina bloggvänner och andra som jag gillar,här hade vi startat festen.Tycker det ser mysigt och exlusivt ut här,ingen jäkla buffe ska det va utan alla får beställa vad dom vill.

Efter mat och vila får det bli lite nakenbad så alla känner varandra naturligt och fritt,tror varenda en av er ställer upp,hahaha


Efter bad och bastu så blir det lite gott att dricka och detta är vad jag beställer in,ni andra får dricka vad som frestar er.


Efter det så åker vi till Plaza och bor där några dar tills vi åker vidare. Och vart det är får ni själva bestämma men dit vi kommer måste vi få lite motion.

För så här kan man ju inte gå omkring.
Här är vår tränare och hon kommer köra hårt med oss skan ni veta så efter att ha varit i hennes klor så kommer det nog ge resultat.
Efter många mödosamma pass och annat så kommer vi hem på detta sätt
,inte så illa med tanke på att vi varit på semester.

Sen är jag tillbaka på ruta ett igen någons stans på ett hotelltak i min nätbrynja,tycker detta inlägg speglar mig och min sjuka humor ganska bra och beundrar er som inte tröttnat.Men lovar att resan blir av när drömvinsten kommer .


Härligt att va morfar.


Igår morse ringde Ella och frågade om hon fick komma och sova över då blev det fart på morfar,mormor jobbade så vi var in och köpte lördagsgodis på hennes jobb och sen har hela helgen varit lek,bamseläsning,sol och god mat,nu har hon åkt hem och allt blir lite avslaget känns det som,men så är det ibland,nästa inlägg blir mitt 1000 så då borde det bli något utöver det vanliga men har svårt att komma på något extra utan att bli avstängd för tid och evighet,


Bara resten kvar att göra.


Nu är lamorna på plats i innergården och dom var inte av modell mindre,3 st är det och de  kommer nog att se bra ut när det är mörkt och fasadbelysningen är på.Nya frukostresturangen blev oxå superfin,Gina o Helena funderar lite på hur dom ska placera mat och annat.


Så blev innergården med sin nya stil,ska ut mer möbler och annat och tog med ett par bilder som visar hur det var  innan vi gjorde om.


Nya baren och en bild på den gamla


Nya conferansrummet och receptionen.