Lite av min helg.


På onsdag åker Ella med mor och far till Gran Canaria så vi tog en helg för oss själva,brukar träffas varje dag så då är en vecka lång tid,mormor jobbade hela lördagen men söndagen var hon  ledig. Hämtade Ella vid 12 tiden så åkte vi till mormors jobb och köpte lördagsgodis sen var det läge för Nicke Nyfiken och det är aldrig fel med godis och dricka till.



Lite senare var det dags att gå ut och kolla växthuset o planera vad vi ska odla detta år,ny docka med blinkljus under kläningen var viktigt att jag fotade och alla saker på badkarskanten är en biokö bara så ni vet,det är bara så att när hon sover över här så ska vi bada och det går inte att komma undan så på med   badbyxorna och bli på samma nivå som henne och vi har hur kul som helst.


Lilla Isabelle ska bo hos oss när dom är bortresta så idag fick hon bo in sig lite och verkade trivas bra,yngsta  son med sin sambo kom och hälsade på med lilla Alice och hon fick ett märgben att gnaga på så hon var helt inne i det,vi hade faktiskt påskmiddag oxå så alla barnen med respektive var här och käkade god mat men kom inte ihåg att ta kort då,vi fick fira påsk idag efersom några är bortresta nästa helg.         

















Kommentarer

Postat av: Gabriella

åh, en Ella-helg! Då var den säkert bra! Min helg var också fin - var ju hemma en kort sväng i Sverige. Och du har rätt, min man är nog lite rädd för haggan, han med. Han gillar inte konflikter, men ibland är det ju ett nödvändigt ont.

Postat av: anki

vilken härlig helg du har haft :) fina bilder och det blir nog en lång vecka när hon är i solen och värmen......



tack för din snälla kommentar om porträtt fotot på dottern,, :)



ha en skön kväll

Postat av: Ingmarie

Härligt med små prinsessor!

Undrar om en klänning med strålkastare under skulle göra att påsken blir ett minne för Rambo???nej det får duga med tomteblossen...Haa!



Kuckeliku till dig o Ella från fru Jacobsen o herrhagsrambo!

Postat av: Emma

Ser ut som du haft en toppen-helg! Underbart för Ella att åka till bad & sol! något avis faktiskt



Nix. Blev ingen Corona på hela helgen faktiskt! :( Har mått dåligt, halsont & feber ... så bara massa mys & dryck i form av vatten & läsk. Nästa helg är det ju påsk & då vill jag va frisk & må bra.

Säkert kommer det slinka ner en & en annan kall då! :P



Stor varm kram till dig!

Postat av: Eva

Nej, de var inte dig jag menade. :) Tänkte mer på en person som sitter o kommenterar anonymt lite då o då. De var riktat till den. :)

Ser att du haft en riktigt mysig helg! Vilken gullig tjej, förstår att de blir mkt bus o så när hon hälsar på. :D

Postat av: Birgitta

Vilken härlig helg du verkar ha haft :) Må bäst kära vän, snart är det sommar och sol och vi kanske vinner den där vinsten vi gått och drömt om :) Kram Birgitta

Postat av: Linda

Hoppas Ella får det supermysigt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback