Lite midsommar och annat i livet.


Okay jag erkänner jag tittade och tog ett kort och blinkade inte en enda gång för då hade jag missat någon sekund av denna vackra syn, tror jag har fått den underbara gubbsjukan och vem vill bli botad från den,fin start på midsommarhelgen tycker jag.



Har fått en kommentar från Skalmans tjej,dom är inte gifta men det säger han till oss på jobbet så nu är det upp till bevis för honom och best man blir nog Nenne men hoppas jag blir bjuden jag med,tänk va kul att få göra ett bröllopsinlägg  när en bra arbetskompis gifter sig,här är han helt inne på att han heter Pelle Prestberg och ska va med för att avgöra matchen.



Är på ishallen och jobbar och idag börjar inlinesVM med lag som Brasilien-Australien-Japan och ett 20 tal nationer till,vaktmästarna fixar så allt är rent och fint efter mig och mitt dammande,i morse när jag skulle gå in i lunchrummet så stog det Japan på dörren och så var det,dom hade flyttat in där så det blev att äta kall mat vid bilen idag men det funkade det oxå,ni ser röran men i FBK shoppen är det ordning o reda och dom har sålt 62 FBK matchtröjor redan och alla asiater ville ha en med med namnet Håkan Loob på för han är tydligen en legend där borta.

Detta är den legendariske tränaren för Sovjets lag,Gunnarich Ljungbers och visar här hur nära dom var förra VM att vinna men så kan det va,denna gång är han säker på att vinna guld.


Kolla blicken och tänk att han ska spela i FBK hela nästa säsong,ni fattar varför det blir guld när Rickard Wallin är med va,nu är han själva stjärnan i detta VM och det bådar gott.


Har även hunnit med att vara tillsammans med min dotter och barnbarn under helgen,så rundade jag av allt med melon och en tjejdrink till det.


Kommentarer

Postat av: anki

härliga bilder.. ja visst njuter man av vädret nu.. :-) ska visst bli ännu varmare,,,,



snacka om en koncentrerad hockey spelare .. :-)



ella lika söt som vanligt.... ..



läskande på sista bilden.......



ha en skön kväll

Postat av: Anki N

När man kommer till dig så åker alltid munnen upp och blir till ett vackert leende!! Härliga bilder o den där sista. Melon o tjejdricka, något man skulle haft idag för jösses så hett de varit. Jag brukar inte backa för solen o värmen men idag har jag mest prustat o stånkat.....men gott är de.

Håkan Loob...jaha där ser man. Han tittade jag på många gånger när han spelade i Karlskrona, de känns lite som evigheter sedan nu..haha. Men bra var han - himla bra.

Nu är de bara 26 grader ute o avsvalkande skönt.

Kramiz Anki N

Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv; hihi tack :P

Postat av: Sarah

Pryd som jag är ;) Så hade jagf vänt bort blicken om jag mött den cyklisten!!

Den där tjejdrinken hade suttit finr efter min runda idag, yammi!!'



Så stor lilltjejen börjar bli! Sötnosa!!

Postat av: Anna

... Hmmm.... fast visst ser hon ut att tappat minst(?) ett klädesplagg den stackars flickan på den första bilden i inlägget?...

barn och barn-barn är trevligt... Men tjejdrickat??? Är det verkligen okey?? ;)

Postat av: Linda

Själv la jag mest märke till cykeln, tycker den var supersnygg. Vill ha!

Postat av: Revolverbritta

Mysigt du haft det då! Semester snart?

Kram!

Postat av: Pernilla

Hej! Jag är med i en foto tävling och skulle bli jätte glad om du ville lägga 1 röst på min bild.



http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=1714



Säg till när du har röstat så att jag kan tacka dig Tack på förhand ;)

Postat av: Eva

Du... jag tror nog att du varit gubbsjuk ganska länge... iallafall av dina bildval att döma :-)) Men du, vad säger man om tjejer i min ålder då? Är vi gummsjuka, eller?

Sv: Så du har också problem med fötterna? Trist, verkar som krämporna börjar dyka upp efter 40. Allt jag skulle göra var ju att träna, men jag tog tydligen i för mycket... Himla dumt gjort. Man borde ju lärt sig, i min ålder...



kram,

Eva

Postat av: Daniel

Otroligt söta å goa barnbarn du har!



Så där cyklar jag oxå.. men lättklädda shorts å lyssnar på schlager!!

Postat av: Eva...igen...

Sv: Å sjutton, det visste jag inte. Mina fötter är också lite trögstartade på morgonen. Men du, det verkar som vi kan starta en klubb snart - för bloggare med fotinlägg och så :-))

Skämt å sido, man ska vara rädd om sina fötter. Och pyssla om dem mer än man gör. Det är ju dom som bär oss genom livet.

Nu ska jag släcka lampan.

Sov gott!

Postat av: Katrin

Tjejdrink? XD Du verkar ha haft roligt iaf!

Postat av: madeleine

Även denna gång sitter man med ett leende vid besöket av din trevliga blogg..



Härliga bilder du lagt upp..



Hoppas att du har det riktigt skönt och haft en trevlig midsommar.



Stor kram te dig vännen ha det nu så gött så höres vi snart igen..



Postat av: Diana

Den tjejdrinken är förbannat god du! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback