Lite konst och annat.


Nu har min vän Magnus varit på konstskola under en del av sin semester och fått lite nya vyer om hur man kan måla och utvecklats lite till,här är några av hans senaste tavlor och ni ser vad han ser laddad ut.

Själv har jag varit på auktion i regnet och kunde inte motstå att köpa denna lilla behändiga grävare,undrar om jag får sparken nu för jag köpte den i Byggbolagets namn och som ni ser så finns loggan redan där,kan bli jobbigt för mig när räkningen kommer till kontoret men den är bara på 218000 och kanske den kommer till användning,gode gud! vad har jag gjort.


Inget viktigt att medela.


Nu börjar det se riktigt prydligt ut här hemma,alla häckar mm är klippta till och med min egen,hahaFBK börjar smyga sig på i mina tankar så igår när det regnade gjorde jag ett litet konstverk med Löfbergs lila och lite mat, för hur man lagar den vet jag inte men blev riktigt vackert.


En av mina vänner har fått nya glasögon och ville jag skulle testa dom och det var ingen lek kan jag meddela,det finns snart inget privatliv och hemskt att veta att han tittat på mig länge innan jag fick se hur dom funka,ska det behöva finnas sådana glasögon?


Musik och regn.


Stannade till i Torby igår och mötte denna glada kock och givetvis så fick han laga mat till mig o Xet.Vi fortsatte en mil till och hamnade i något som heter Fensbol och där var det musikfest i regnet,min dotter sjöng så vackert så det blev ståpäls så att det regnade gjorde inget,efter henne var det Amanda Ooms tur att göra sitt,en underbar kvinna som jag faktiskt känner ganska bra,men bilderna blev inte dom bästa så när Kajsa Stina Åkerström gjorde sitt uppträdande var det mörkt och regnet öste ner så ingen bild på henne.

En stolt pappa i sin regnmundering,tur att jag hade firmans regnrock i Garaget,tog den under jackan så ingen ser att det står Byggbolaget på den för då hade jag säkert fått mura något där uppe i skogen.Självklart var Ella med och lyssnade på mamma när hon sjöng,även dotterns musik-kollega har en dotter i samma ålder och dom trivs bra ihop.Trots regn så blev det en fin kväll.Bandet som min dotter är med i heter Wermlandia.


Pinknödig.


Då har man sett Pink äntligen och det var otroliga saker hon gjorde i  sin chow och nästan alla bra låtar hann hon framföra,solen sken och allt va perfekt utom när man blev  Pinknödig,Det var tätt med folk ca 31000 var där och min dotter ser ut att trivas gott i solen med en lättöl,hade även turen att springa på en riktig legend i sin hatt men tveksamt om han gör några fler uppträdanden på länge,han börjar bli gammal och stel så lika bra han ligger lågt.Hälsar snart på era bloggar,ha de gott.


Semesterstart.


Denna första semestervecka startade med att Ella kom på Måndag morgon och var kvar tills på tisdag,vi har haft de helmysigt och grejat i trädgården så nu är det bara en häck kvar att klippa men det ösregnar idag så den får vänta.Imorgon blir det Ullevi igen,jag och min dotter ska på Pink kan va kul tror jag.

Nästa vecka ska jag leta upp denna klippa och bara sitta där och se på utsikten o dingla med benen. Någon som vill hänga med?


Lite reflektioner.


Tur jag aldrig fördjupade mig i fotbollens värd för det medför vissa obehag ibland verkar det som.
Samma är det med att va rockstjärna det verkar va slitsamt men Ozzy är fortfarande bra men oj vilken gammal gubbe han blivit.


Och inte vill jag bo i en skyskrapa  när man inte ens ser marken tror jag skulle känna mig kvävd av att titta ut och det ser ut så här.


Fira midsommar med Pamela är jag nog inte tillräcklig man för att klara av men va fan det är inte så mycket att va lessen över men nja det kanske grämer mig lite.

Men att va morfar till Ella kan bara jag bli och va och så har jag värdens bästa bloggvänner -jobb och lite till så jag känner mig lyckligt lottad,så är det bara.


Lite av min dag.Varmt och fuktigt så alla bara sitter och hänger på rasterna och man vet inte hur det ska gå till att uthärda några timmar till,man vill hem o ducha.


Dreem  team  ville jag skulle ta kort på dom och visa på bloggen att dom fortfarande dominerar i sin branch,vi kallar dom Doktor Krall o Rolf.
Källman som bor i Kristinehamn kom och hälsade på med sin lilla goa dotter och han ville bara tala om att det är gott med semester när det är så varmt.


Denna lilla mus ramlade ner från undertaket i köket på jobbet och dog men har med den för jag  har en bloggvän som älskar möss så titta och beundra denna skönhet Sarha.Vår vän tuppen har även han kommit till detta bygge och äter sitt mes-smör och annat som inte är gott.


Det kom en gammal tant o hälsade på med en kasse öl och det visade sig att hon är mormor till en av ventilationskillarna och han kommer med en annan dag varmt åt henne med tydligen.


Så blir det här med.Häftigt.


Nu börjar den första generationen av punkare och annat bli gamla och visst ser det häftigt ut,ingen ovanlig syn i England och snart samma sak här,tänk vilken utsuddning av generationsgränser det blir , mindre med bråk o alla har samma värde,dom gamla punkarna kan berätta om vad som hände när Six Pistols mm var på topp,undrar jag om inte jag är en grym hårdrockare när det är dags för hemmet och då kanske alla silikontuttar börjar röra  sig igen på alla gamla tanter som bor där,vad tror ni,hahah.Inte F ser detta ut som något bättre alternativ med tanke på att dom här 2 är ca  35 år,man fattar vilka som haft det  roligaste  livet,men inte kanske det bästa?


Lite av allt.


Denna helg har det blivit mycket grillande i både sol och grillen,haft lite vänner här och allt har varit på topp.frugan är mer hemma nu än när vi bodde ihop och allt är så bra,bara  så ni vet,I trädgården och växthuset växer det för fullt och vattna måste jag göra varje dag,så ingen rast och vila här inte men det är kul att kunna plocka egna tomater -meloner mm.


På jobbet trivs vi alla och särskilt när poolen börjar bli full av tjejer,här sitter dom och väntar på vad som ska dyka upp idag men helt naturligt att det är så för då är dom friska gossar.


I drömbutiken står Åsa i skyltfönstret och lockar kunder så allt är som vanligt nere på Kil,Ella har varit i Vimmerby och hälsat på Pippi och dom andra men vi har träffats både fredag-lördag-söndag så nu är hon nog lite trött på morfar men snäll o go som hon är så visar hon inte det.


Kristinehamn.


Nu har man varit en vecka i Kristinehamn och jobbat,vi bygger om en resturang på det nedlagda regementet,det är fullt med företag och annat i alla gamla  kaserner,ovanligt gatunamn man jobbar på,vi är inte många som jobbar nu,nästan alla har semester men dom skulle veta vad dom missar,vi har fin utsikt över poolen när vi sitter och äter så miljön är det inget fel på,själv ska jag jobba nästa vecka oxå innan semestern börjar,det ligget en camping ca 150m från bygget det kan bli så att jag hyr en stuga där någon vecka och går till jobbet o badar i poolen jag med,LaptopNicklas tror jag hänger på han  oxå.Det blir  lite dåligt med bloggandet nu för det är så vackert väder så man vill va ute och njuta av sommaren,ha de gott alla som läser min blogg.


En varm lördag.


Lördag morgon så var jag och besökte Magnus i sin atelje,han målar sina tavlor och trivs med livet,nu har han utställning på Plaza i Karlstad och nästan allt han målat har blivit sålt,så det rullar på för honom.

Lite senare åkte vi hem till Kil och tog en vilmarkstur med fin utsikt över fryken,det var ca 32+ i skuggan så det var i varmaste laget men Magnus fick nya bilder i sitt huvud som han ska måla längre fram.

Efter utflykten blev det bråttom hem till mig för kl17 så kom Magnus familj och min dotter och Ella för att äta och vi hann faktiskt grilla allt innan dom dök upp,det blev kött och majskolvar med diverse tillbehör och sen fick det bli lekparken en stund och efter det drog sig magnus tillbaka med en öl och vi tyckte att det var en lyckad dag vi hade varit med om.


Tur det var provanställning.


Så blev det med det,hon har suttit och grejat med facebook hela natten och hela dagen så det enda som hänt är att hon hittat skurhinken och sovit så det blir att hitta någon ny som kan hjälpa mig,kanske jag fixar det själv ska prova och se hur det funkar men lite tid för bloggen vill man oxå ha med tanke på att bloggvännerna är lika viktiga som dom man  träffar dagligen på jobbet och i vardagen,fin kudde hon sover på men den ändrar inte på något.