Lite av min helg.


Ja då har det gått en helg till av livet,Ella fyllde fyra år och en vacker tårta blev det som alltid,fick träffa den nya bebisen Alice som kommit och hon var nästan lika go som Ella,är liten valp och saknar kanske sin mamma i Falkenberg men det tog 2minuter så kände hon sig glad och trygg,var svårt att få ett fint kort på henne för hon skuttade omkring hela tiden och lekte med Ellas katt men henne kommer vi få mycket glädje av känns det som.Blev inga kort på Ellas paketöppning för jag blev så tagen av vovven så jag glömde bort att ta några.


Lite av mycket.

Igår var min lillpojk och hans tjej till Falkenberg och hämtade sin nya bebis,en liten pinscher som heter Alice och helt plötslig är man farfar oxå. Här är det 3 hårda ställningsbyggare som gärna ville va med på bloggen och hoppas på att det ska bli snälla kommentarer.
Fest på jobbet i kväll och det blev Rambo tema  av den, men själv hade jag lovat att va morfar denna helg så jag åkte hem och Ella var här och mötte mig i dörren,finns inget som är bättre än det,nu sover hon gott och snart gör jag det med.


Här sitter underverket med fredagsmys och tittar på Pippi och tycker allt är så bra,nybadad och nöjd.


Så kan det va.


Har tittat igenom mina bilder på olika bartener som  varit på hotellen vi jobbat på och många av dem har lite vågad stil men vackert är det,men så här får det nog inte se ut på Plaza kan jag tro,kvittot tappade en av mina arbetskompisar så jag tog upp det och det gick inte undvika att se den ena rubriken men vem av dom det är får ni gissa,dyra cm måste det blivit.


Lite jobb igen.

kl 06,00på morgonen kommer man till jobbet och vad får man se,receptionisten,(ev felstavat ) skottar snö och hon är Göteborska med,tycker man kan hjälpa till säger hon så ingen gäst halkar och slår sig,fin inställning,hon kunde lika gärna sitta kvar inne i värmen men det gör hon inte.


Bossen över hela gänget heter Laptop Nicklas   och han hjälper till med det mesta,synd bara att det var damm i luften när jag tog kortet då blir det dom fula fläckarna pga blixtljuset.
Det
här är Magnus som är chefskontrollant och kollar så vi gör jobbet på rätt sätt,hård men rättvis och en trevlig kille.
Tjejen här är barchef och tar kort o planerar för framtiden,tror hon är en av dom gladaste,tänk att få en ny bar med allt vad det innebär och bara få njuta av nya arbetsmiljön.
Detta är Fia och hon rankar jag som starkast på Plaza,undrar hur det skulle gå utan henne när allt som ska bäras mm ska flyttas till annan plats,glad och trevlig är hon oxå men det verkar dom va hela gänget på detta ställe,Idag tjatade Robin  om att han ville ha motorsågen och va med på bloggen,han tycker det ser matcho ut och hoppas på många snälla kommentarer,hoppas ni inte blir allt för trötta på jobbreportage men det händer så mycket och alla hotell i hela norden från denna kedja är och läser bloggen så passa på och gör reklam för er nu mina bloggvänner.


Vart tog den vägen.


Glad och laddad hoppade jag upp på bardisken med motorsågen i triumfläge och bara small till så var det ingen bardisk kvar,hade lite hjälp av tjejen som är med på bild oxå,hon gillade att det blev kaffeved av den,bilderna kom i fel ordning men så kandet gå.


Snö och rumpor.


Nu får det va nog med snö,bilderna tog jag i morse och skottade 3 gånger igår,längtar efter sommaren och alla små vackra bikinirumpor att titta på nere vid Fryken,hahaha.


Killarna i baren.


På måndag sätter vi motorsågen i den gamla baren så jag o Thomas passade på att bli fotade innan den blir borta,snö finns det hur mycket som helst så jag passar på att skjuta några snöbollar till alla mina bloggvänner,nu ska jag ut och skotta snö igen,ha en bra dag.


Nya mattan mm.


Idag började dom lägga nya mattan i det som ska bli nya konferansen,tror det blir svårt att passa in mönstret men dom fixar det nog,på måndag börjar vi riva ut allt  på innergården så det blir sista gången det ser ut så här,ska bli kul att få riva en bardisk till och personalen verkar va glada trotts att vi håller på och är i vägen,dundrar och dammar men dom vill nog ha ny miljö dom med.


Pickham.


Ny grisras som avlats fram är lite styv i smaken sägs det,går fort och kan snabbt bli slak,någon som har provat,tar en bloggrunda imorgon och ser vad ni har haft för er,


Nya golvet på gång.


Nu har Jocke kommit hem från Thailand och det var lägligt för nya marmorgolvet ska läggas,kommer bli hur fint som helst och för att inte repa golvet så rekomenderas dessa skor för damer och vi herrar får ha lite vanligare variant,men när det öppnar så är det nog fritt fram för alla sorter,tycker dom ser bekväma ut minsann.


Aldrig för sent,jo kanske.


Det var i sista minuten hon började bygga muskler heller kanske bli lite lättare,starkt gjort att klämma på sig denna vackra träningsdräkt och kliva in på gymmet,skulle ni göra det samma om det behövdes,själv skulle jag nog välja något pösigare klädsel.


Lite mjukis idag.


Denna helg har man varit morfar och det är inte det sämsta,vi har ätit godis-lekt kurra gömma och klättrat i snöhögar och haft det jättemysigt,i morse bakade mormor o Ella bullar och när dom var klara gled jag in och provsmakade ca 8 st och dom, va toppen,förövrigt så gillar Ella att klippa och av någon anledning så blev hennes skärp i tre delar men hon visste inte hur det gått till och alla barn måste få greja med lite bus ibland,bilden på rådjuret och haren tog jag med för det ser så gulligt ut   så är det ju ett fantastiskt  vackert möte i skogen,


Koboy.


Har sett mycket udda saker men det här är nog en av de värre,tror bilen behöver städas efter den transporten,Önskar alla en fin Alla hjärtans dag.


Lite jobb igen.

Idag har min kompis Magnus,  konstnären(Willhelm) köpt  en tavla på hotellet,dom har haft auktion på saker som ska bytas ut och den ramen på tavlan ska han ha till en av sina egna målningar men motivet var han inte intresserad av men jag undrar jag?


Även grundbulten av  Arnessons  kom med sin grävmaskin och gjorde lite nytta och fick ut massor av betong mm,som ordspråket säger,små maskiner till stora pojkar och en riktig hårding är han med som ni ser.

Här är Thomas som är röris och en Don Juan av högsta kvalite.ni skulle bara veta vad han berättar varje måndags morgon när sagostunden börjar,vi sitter och lyssnar med andakt och bara tänker,what a man.

Kemiske ALI kör på med sina kablar och undertakskillarna jagar honom,det ska va 3 elektriker men han är själv och hinner nästan med det ändå,inte illa.

Ventkillarna har det oxå körigt men dom kämpar på,taket är av extra exklusiv sort och ska va klart på måndag så det blir helgjobb för en del,visar inte färdigt resultat innan invigningen så det blir lite småluddiga bilder.


En undran?


Kan det va så att det går att dra kortet i springan,hmm vem vet.


Hur kan man.


Har roat mig med att titta på lite annorlunda saker vet inte vad som driver dessa varelser att utsätta sig för detta,tänk att tatuera hela tungan,vilken smärta det måste va,kvinnan med dasslocket kan kanske lägga på maten där och bara kara in den och han längst ner måste längta till att bli skelett,den är nog värst av dom tre,är det någon av mina läsare som skulle kunna tänka sig att göra något liknande?


Så har det varit.


Lätt att glömma bort allt fantastiskt i vardagen men man blir påmind om utvecklingen när en sådan skylt dyker upp.


Inget för dom pryda.


Hittade denna bild från ett väntrum och dom ser riktigt romstinna ut och kom att tänka på grisarna  som varit med en gång tidigare,finns vissa likheter,det var dags för  ett seriöst och intressant inlägg nu.För övrigt så heter det pungalainen på finska.


Lite av min helg.


Har haft fullt upp denna helg men bloggen har varit borta oxå,har inte kommit in på den på hela helgen,not found står det men i morse så var allt som vanligt igen,på fredag så flytspacklade vi golven på jobbet,ni ser vad fint det blev,det gick åt 6200 kilo till att täcka hela golvytan så inte konstigt om Tryffel står i containern och gör vad då tror ni?lördag var Ella på Disney on ice och käkade nog för mycket godis,detta kort var det enda som gick att visa,mannen i soldatuniform är jag som 82%nördkvinna när bilden av kvinna och mig blandats ihop,är glad att mina ögon blev kvar,så resten av bilderna är från idag,vi är hos Ella och äter semlor,(alla utom jag) får ta en vanlig bulle eftersom jag inte tål grädde mm,och så här ser det ut hemma hos mig nu,snö men sol och vackert,undrar när växthuset är redo för årets skörd,höll på att glömma lilla katten,visst är hon vacker och lika god o busig som Ella.


Är det så.


I kväll har publishme server krachat så det tog tid att komma in på bloggen,detta inlägg har jag fått av Nenne är det så heller bara en myt, heller mitt emellan? kul att få läsa eran åsikt om denna artikel.


Kul att gå till jobbet.


Det är riktigt kul att komma till jobbet,första bilden är tagen vid sextiden i morse,hämtar nyckeln i receptionen och redan då blir man glad av personalens bemötande och glada humör,Andreas och vovven på bilden har jobbat hela natten och tjejen skulle byta av honom sen går man och sätter på kaffe i baracken och då dyker några av dom andra upp, känner ni igen Rexed som var i Dubai,nu är han fast i jobbet och verkligheten igen och naturligtvis hade han med 3 julmust som han fick i sig under dagen,i måndags började vår konstnär Magnus på detta bygge,ni kommer ihåg hans målningar hoppas jag,ska visa fler snart och hans andranamn är Wilhelm(sant faktiskt) och sina tavlor kommer han att signera med det namnet,lite mer konstnärligt namn känns det som,målaren han lyssnar på musik och dansar sig fram med rollern och spackeln,så har vi även Kemiska ALI,har jobbat på kemen ute på  Skoghall i 16 år som elektriker och hamnat med oss men det verkar som han står ut,sist men inte minst en cowboysnickare från Björneborg den ende i hela värden,man kan tro han åkt MC till jobbet av glasögonen att dömma,en jättetrevlig jobbarkompis han med,hade planerat en bloggrunda ikväll men har varit hos Ella  och lite annat och nu är det att gå ut och skotta snö,har kommit ca 20 cm så klockan blir nog 22 innan jag kommer i duchen,tur det inte finns flugor ute nu,haha.


Dags att byta trosor?


När flugorna samlas på detta sätt är det läge att byta underkläder känns det som,har varit lite väl seriös någon vecka nu så behövs lite annat på bloggen än bygget och liknande saker.