Dundersaft och nostalgi.


Ett glas Ella saft kan göra mirakel med dom mesta.Hon har faktiskt plockat bären och tappat upp saften själv.Här är två sillmjölkar som fått ett glas saft av Ella och jäklar vad det gjorde  verkan,firman är intresserade av att köpa denna mirakeldryck och bjuda hela staben på så kanske det blir lite fart på byggena dom har men synd nog så blev det bara 8 flaskor.


Mannen till höger på bild heter Ulf och vi jobbade ihop 1988 sist och nu har våra vägar korsats igen,det är en av dom härliga sakerna med att va i byggbranchen man byter bygge och helt plötsligt finns det nya kompisar som man inte sett på ca20 år mm,många minnen väller upp när vi sitter och går igenom det förflutna på rasterna.


Här har vi en ny påläggskalv som ska lära sig allt vi äldre kan och han är förvånansvärt lättlärd inom vissa områden.Tänk vilket långt och roligt liv TOBIAS har framför sig.

Vi funderar på att börja spela golf hela gänget för kan dom så borde vi oxå kunna lära  oss denna konstiga sport.Lite larv.


Får ta mig tid att uppdatera lite så ni inte tror jag sitter inne eller kanske dött,är mycket nu och sena kvällar blir det men snart har jag tid att sköta bloggen igen,tack för ni inte glömt bort mig.
Sista veckan och lite trams.


Denna vecka har man varit farfar oxå,lilla Alice kom på besök och ville sova över och hon bäddade alldeles själv med kuddarna i ena soffan,visst är hon vacker!Varje år händer det en sak och då är det Kil hela veckan,parad med föreningar och annat öppnar själva festveckan och då tittar dom ut  de flesta som bor här sen är det ett evigt festande och spelande så jag som bor ca 4km från centrum har svårt att sova när det spelas långt in på natten men dom som aldrig har kul resten av året kan väll få ha det denna vecka.


På jobbet börjar dom komma tillbaka efter sin semester hela gänget och Tuppen var extra fin nu,han har färgat sin kam så vore jag tjej skulle jag stöta på honom.


Här är några till av dom som förgyller arbetsdagen och alla vill va med på bloggen,                           I år har jag satt extra mycket med solrosor i min trädgård för dom blir jag glad av att se,har dubbelt så många som på bilden och dom är utspridda lite överallt,och i växthuset plockar jag gurka o tomater varje dag,sen måste man hinna med Ella oxå o hon är så trött på kvällarna nu när dagiset har börjat igen men igår kväll så läste vi nya bamsetidningen och hade det mysigt som det alltid är när vi ses.

Ett chockartat avslöjande har jag oxå,Stålmannen var tydligen inte den man trodde.enligt helt säkra källor så ser han ut så här och denna information kommer direkt från LO kansliet och så är det i dessa valtider,kan ju bli några fler som nappar,i runda slängar 700 00000 enligt Monas beräkningar.


Strömstad.


Jag har semester och åker dit men dom som bor och jobbar där vägrar ta semester,hur ska man tolka det,är jobbet rena semestern kanske.Här satt vi och åt frukost i solen varje morgon och det var inte helt fel,blev några öl där med lite längre fram på dagen.


Utsikt en från hotellrummet och en av dom få saker jag äter till frukost,våfflor när man är på hotell,har ätit allt för många tallrikar med bacon-köttbullar o äggröra,fattar inte att så många hotell har denna fantasilösa frukost.               

Såg dom fulaste boots jag sett i hela mit liv men visst är dom originella.
Var på gymmet och rörde lite på mig men fan va distraherad jag blev av denna tjej,ville inte titta men det gick inte låta bli,tur jag tog detta kort innan hon sträckte sig lite till.


Bara att säga skål på er och imorgon börjar jobbet igen,känns faktiskt bra för jag trivs med mitt jobb och alla som ja delar det med men finns kanske ett undantag och det undantaget tror jag aldrig mer jag behöver jobba med som tur är.Ska hälsa på era bloggar så fort jag hinner och nu när allt är grå vardag igen och då  blir bloggandet en del av vardagen.


Kolmården.


Har varit en helg på Kolmården och här testar Ella sängarna på vildmarkshotellet,sängarna var bekväma och utsikten fin.Delfinariet var det fullt med folk och vad delfinerna är kloka och vackra,synd att jag fick så dåliga bilder bara.

Hotellet var riktigt barnvänligt,ansiktsmålning  kunde man få när som helst, lekrum på varje våning,filmrum och i markplanet var det lekrum halva våningen så det var lika kul där som på Bamseland.


Pooler av alla de slag fanns det på våningar så jag o Ella bada och mormor tog kort,så nu är man sliten efter 2 dagar med bad och gått backe upp och backe ner i parken men vi såg allt utom girafferna dom fanns inte där dom skulle va,Ella såg en av elefanterna bajsa o kissa och det kom på benet så hon tyckte han var väldigt slarvig så sa hon titta det kommer bajs ur svansen,inte lätt alla gånger men en härlig helg har vi haft och inget regn kom det på oss men det hängde i luften hela tiden.


Seriöst som alltid.


Det brukar va bäst med en riktig ställning,undrar hur det gick med dom?Finns många udda figurer att se på semestern,denna tar nog rekord,han håller till i Halmstad.Här är sommarens modetrend,tycker det är fint jag,vad tycker ni,? Ska snart hälsa på era bloggar men det är mycket nu.