Imorgon- Dedline.


Nu är det nära,mer än så här visar jag inte nu,lampor och nästan allt är på plats,lördag morgon ska frukosten serveras i vårt bygge som snart är klart med etapp 1,möbelkillarna invigde med att äta där idag.Soffan på bild 1 är helt underbar att känna med handen på.det påminner om något jag inte kan skriva här enligt snickare Robin.Var till Ella och hon blåser såpbubblor och är glad,hennes pappa gräver ny uppgång till huset och mamma planterade caprifoler men glömde ta bild på dom,


Smart kök.


Blev lite imponerad av detta kök,tänk om man har det trångt i sin sommarstuga som exempel,så vore detta perfekt och sen bara dra för skyddskärmen och inget syns vad som döljer sig där inne,finns andra varianter på färger och fodral,diskmaskin och rubbet är med,vad tycker ni?


Lite kändisar idag.


Mannen som bildade gruppen The sax lifters,kolla vilken powerstil han har,mäktigt minsann,men  ni känner igen honom va?Micke ville komma högst så han tog hisstaket och det går faktiskt att köra den från taket,han målar det gröna till vitt och 23m hissdörrar är lite pyssel att få färgbyte på.

Hinner  inte med någon bloggrunda ikväll,ska se en spännande film,  någon som kanske sett den?


Oxå ett sätt.


Tänk att bli ofentligt uthängd på detta sätt efter något snedsteg fan va pinsamt.


Idag är det konstutställning.


Min vän Magnus har målat nya tavlor och tyckte det kunde va kul att få visa dom på min blogg,konstnären själv är på lilla fotot,Inte illa va,själv tycker jag nog slottsruinen är vackrast  och bron som aldrig verkar ta slut,vad tycker ni?


Några av mina vänner.


Pernilla i repan djupt koncentrerad  i sitt jobb.


Elektrikerna bygger ställning på hyllan och farbrorn på golvet är så höjdrädd att han står på knä och skickar upp saker till dom andra,syns lite av hans rygg.


Här är det rast och hon drömmer sig bort med skavellertidning och läppglans,det är glamour det.


Här är Debbie som jobbar på Plaza med vad som ska göras,glad o trevlig tjej.


Byggbolagets platschef,Nicklas och Cristian som är  chef för resturangdelen och matsedeln ställer  snällt upp på bild.


Pernilla hjälpte oss en stund när hon gått av sitt pass och det ser bra ut va.


Christian har fått telefon från en av alla hans beundrarinnor,han är nämligen singelkille så passa på nu tjejer och skriv goa kommentarer.


Lite från jobbet.


Nu har vi hissat panikflaggan för det är mycket som ska göras och snart är det invigning men det kommer gå bra,elisarna har börjat hänga upp allt på väggarna och trappen blir helt färdig imorgon,Thomas har bockat ett rör och funderar nog på vart det kan passa men han hittar nog något ställe att använda det.


Snabba ryck.

Detta måste vara rekord, att tillverka fyra bebisar på en helg med olika kvinnor och det var svensexehelgen oxå,han måste va snabb av sig,


Lite Ella.


Igår var det husdjursmässa på Hammarö och Ella vågade rida på en ponny och sen var det dags för en ansiktsmålning men idag har vi invigt lite av dom nya sakerna i lekparken utanför vårt hus,solen var helt fel för att ta bilder på nya gungor mm,sen hade vi lite mys i solhörnan och vattnat har hon gjort på allt idag så bra att se hur bra hon är på det när alla plantor ska ha vatten i sommar.


Göra sig fin.


Många har fullt upp med att piffa upp sig tycker nog han längst ned kunde borsta gaddarna en gång till.


Fiskedamm och fönstertittare.


Idag är det fredag och då blir det alltid något extra på jobbet,denna dag var temat fiskdamm så några av hotellpersonalen gjorde kassar med lite  saker i så fick vi fiska upp vår fångst och det var mycket gosaker i dom,tuppen vet vi inte riktigt  vad han håller på med men en misstänkt fönstertittare togs han för att va och det är sant för han tittar faktiskt på fönster.Ser ni vad glad han på stolen är när det ska prasslas med påsarna,rena julafton kan man tro.


Skodeal.


Nenne som står till vänster i bild är den enda gästbloggare jag haft och nu har han designat nya skor för ädlare delar och undertaksThomas är lite  fundersam  på om han verkligen kan behöva den sorten av skor men till slut hade Nenne sålt 48 par så om några dagar kan det bli roliga bilder i min blogg!


En helt vanlig dag.


Igår var det dags för den obligatoriska takbilden men utan  brynjan,hittade den inte,har en hobby att bli fotad på hotelltak i nätbrynja,kan va så att jag är ensam i värden med den hobbyn.               Robin och Saikof i glashissen blev en ovanlig bild med en blandning av bygget mm.

Nu börjar golvet i innergården bli färdigt,sista lackningen görs här,vackert va!

Efter jobbet blev det en sväng till Ella och hon var ute och gick med Lilla Alice men husse var med så allt gick bra,dom hade grillat middag och det var jättegott.


Höjdarsemester.
Någon som vill hänga med hit på semester,ser mysigt ut och nere i dalen står dessa skyltar men ska inte va något hinder hoppas jag man kan ha kul ändå,är så fint väder så jag hinner inte med att hälsa på så ofta men tar en bloggrunda snart.


En bra söndag.


Nu börjar sommaren känns det som,var ute i solen hela dagen och laddade energi    ,bytte till sommardäck(på bilen) och rensade i trädgården det som gick,varje vår måste jag elda lite oxå vet inte varför men det hör till att göra det,Hade kattbesök och vet inte vad som fanns i maten för ni ser hur hon växte av en skål,var hos Ella på lördag för hon var bortrest på söndagen,snart ska vi åka och köpa plantor och frön till årets odlingar,halva växthuset är Ellas och hon har faktiskt lärt sig mycket om tomater och annat så hon fixar nog det mesta denna sommar utan min hjälp.


Detta var självklart förr.


Denna gubbe trivs nog inte med utvecklingen verkar det som,kanske lika bra han går och dör,vad tycker ni?


Aldrig jag går in där.


Inte en chans att jag skulle tränga mig in där kan jag säga,har varit med och fastnat i en hiss en gång och en tant fick panik,hon höll på att få oss alla att bli lika som henne,detta är ett tåg men lika illa om någon får klaustrofobi.
Tuppen -Robin-Son  och far  Emfelt     som är  plattsättare önskar er en fin helg men vad har Robin fått syn på,han ser ut som en tvättbjörn i ögonen.


Under en trapp händer det.


Det sägs att en del gör vad som helst för pengar och jag verkar va en av dom,legat under en trappa och tagit bort det sista av den limmade heltäckningsmattan på terassen,tog ca 2 timmar men nu är det gjort,fick ta av allt och lite till för att få plats under den och vad tror ni kom och satte sig  på ena trappsteget,  men tyst som en mus var jag.Degerfors gör premiär idag mot Henke Larssons Landskrona och här är domarna som ska hålla ordning på matchen och sådana killers säger nog ingen emot,kolla vilka hårdingar och vackra ben har dom med.


Blandat inlägg.


Våran lillpojke har fyllt år och han önskade sig denna elefant-tavla som nu hänger på väggen ned till källaren.Här har BBM en egen sagostund på morgonen och Kjell från Ullared är med och peppar på limmchefen Orvar.                                                                                                                                 Utanför hotellet så rivs det och inne byggs det upp nya vackra miljöer,här är det nya golvet en bra bit på väg men sen ska det slipas och lackas så då kommer den riktiga lystern fram.

Här möts marmor och trä,ni ska bara veta vad snyggt det blir,min andra son håller på att bygga fönstersmygar,vi är faktiskt tre st far och son par här men så är det,sådan far-sådan son.

Nu har vi haft fyra dagar ledigt och Astrid berättade sagor så han somnade själv,ni skulle bara höra om hans erövringar och annat.

Men bäst av allt är att Ella komer hem i kväll och jag ska strax träffa hela familjen för dom kommer och hämtar katten så har Ella present med till mig,frugan är i Ullared så hon får vänta med att  träffa dom ,ska försöka hälsa på er imorgon alla mina vänner,ha en bra torsdag


Ej av Kat von D.


Har bara sett 2 sämre tatueringar i mitt liv,tänk att få gå till läkare och annat och visa upp detta,jäkla pinsamt.Enda offentliga toan i  Torsby och dom har stora hjul på sina rullstolar där kan man tro.                                


Nu jävlar.


Denna gång hade polisen bestämt sig att vi ger oss inte och ni ser vad som hände,tuffa grabbar och dom i den svarta bilen ställer nog inte till så mycket mer elände den närmsta tiden och denna behandling var dom säkert värda men synd om den fina polisbilen,detta är lite av stöldgodset och det är ju värdefulla saker minsann.Tyckte föraren såg ut så här?


Vårtecken av värsta sort.


Det är inte bara tussilago och annat mys som dyker upp på våren,man får mycket annat på köpet som det håriga arslet tex och det är viktigt att visa vad man kan råka på så ingen blir chockad,tyckte jag varit så seriös några dagar nu så det är dags för lite annat,påsken har varit sol mest hela tiden och snart ingen snö kvar,jag o katten har solat och ätit skräpmat och tagit några öl ute i min solhörna,frugan har  mest jobbat men hunnit hem och hälsat på ibland,Ella ringer varje dag och tur är det för det känns lite avslaget att ha henne så långt borta.


En enda röra.


Ikväll händer det,vi har valt ut våra flaskor till festen och jag gillar inte vin så det får bli annat,vi möts på bygget så får vi se vad som händer.
Robin fick vykort från en kompis som är på Gran Kanaria och var hygglig att visa oss det,inga hemlighete där inte.


Tuppen önskar er alla en glad påsk och myser över att han fortfarande inte är ett ägg för då hade det varit slut på hans existens nu.

Mikaela inventerar och Bengt är själva chefen för driften och att allt funkar som det ska,Glad påsk säger dom med.                                                                                                                                       

Här är mitt val till festen ikväll och hoppas jag inte får för mig at starta motorsågen efter att ha tömt det som finns,Glad påsk.