The winner is Äng end Gustav.


Det blev oavgjort mellan Gustav och Äng så får se när det går att dra en vinnare som får äran att bo 30 dagar med dessa 2  värstingar och det blir husbil nu när dom blev 2,privat chaffis blir det så    klart och ni ser vem,hårdingen i pistvakt, Gustav firar för fullt,han ser fram mot detta,ge en motivering varför just du ka bli vinnare,och skoja inte för detta är största allvar som ni förstår.


Kommentarer

Postat av: Ulrika

Kikar in och önskar dig en fin helg.

Stor kram och godnatt till goa Bjorne.

Postat av: Tusensköna

Nu du, nu händer det grejor. Jag har marknadsfört dig på min blogg ;p Jag tyckte din lilla undersökning här var så spännande att jag också påbörjat en undersökning, dock med andra personer än dina alternativ =)

Postat av: julia

Tack för dina otroligt fina ord, sånt värmer!

Men vet du vad? Jag har redan vunnit, jag har vunnit livet och visserligen har jag sjukdomarna, men sjukdomarna har inte mig!!!

Ha en underbar helg!

Postat av: Gabriella

Jag vill umgås med kungen för sen kommer han förhoppningsvis bjussa mig på alla sina kalas och då bjuder jag förstås med alla mina bloggvänner också - och då kan vi festa hämningslöst på skattebetalarnas bekostnad! :-)

Postat av: Birgitta

Haha, du är för go :-) Hoppas du får en fin fin helg!

Och må den bästa vinnaren vinna din tävling....Kram kram

Postat av: Ninni

Haha du är rolig du!Det där med kommentaren som du skrev om..ja länken var det väl, vet bitne vad det kan vara!Ha en fin dag med Ella..kramen

Postat av: soffie

hoppas du har haft en strålande dag och njuter nu av lördagskvällen,

Kram till dej min goe Björn


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback