Känner mig så här.

                                                                           
Efter en grymt hektisk vecka så ska jag vila mig i form i  kväll,har varit mycket nu,jobb  till sena kvällen och fest som heter duga,vi har  lekt adventskalendern  idag,haft lucköppning så nu fattas bara ca 4a timmar per person men dom kommer nog fram till slut.Han på stocken heter Nicklas.


Kommentarer

Postat av: anki

ja jisses.. du jobbar för hårt.. bra att du slappnar av med en liten fest ibland men fester brukar ha en förmåga att göra en mer sliten.. men roligt för stunden :-)



här är det varmt,, jisses, men det har blåst mer idag och hopplöst att fota.. allt rör sej,, laddar just nu ner bilder från idag..får nog ta bort hälften misstänker jag.



kul att du gillade ormbilderna,, de flesta är tagna med kompakt kameran... jag hoppas få tillfälle att fota fler orm med system kameran.. :-)



ha en skön och vilosam kväll...... :-)

Postat av: Lena

Ja, vad säger man.... Du får väl hälsa Nicklas! :)

Och ta mig en bläcka ska jag nog göra. Det är bara det att jag måste samla ihop lite folk först. Jag kan ju inte sitta och supa själv.



Må så gott vännen. Kramar

Postat av: Lallis

Hoppas att du lyckas med form-vilan:)

kram Lallis

Postat av: britten

två själar en tanke...du skrev hos mig när jag skulle gå in till dig....televinken så länge sen....och stackars dig och Nicklas..ni måste vila i all sin dar....



Ja jag kan inte skryta med att alltid leva i nuet heller....och som du säger minnen vill man jua minnas och kan leva på också ...men alltför många glömmer bort att leva i nuet....kram

Postat av: Birgitta

Du verkar behöva all vila du kan få. Även din vän Nicklas. Ha en skön lördagskväll!

Kram Birgitta

Postat av: Eva

Här har det inte varit lika lugnt. Jag har tvättat, packat i kartonger och släpat ner i källaren. Och så lyckades jag bli osams med dottern som skulle komma och sortera lite böcker... Suck! Vi som aldrig bråkar annars, det är väl hela den här turbulensen med lägenheten... Hoppas verkligen vi kommer härifrån snart.

Önskar dig en skön kväll i soffan! :-)

Kram,

Eva

Postat av: Barnens Hjältar

ta det lugnt bara , ta hand om er gubbar!!

Må bra och sov gott!!

Postat av: Gabriella

Oj, då måste du & Nicklas verkligen vara slutkörda! Hoppas långhelgen får er på fötterna igen! :-)

Postat av: Agnes

Nä du Björn.. jag får nog ta och börja blogga lite mer i din stil så att jag får fler läsare...jag ser fram emot bilderna.. men jag hörde att snygg killen från de andra snickargänget dragit hem... men det kanske gömmer sig nån puddingen i ert gäng också, vem vet? Ha det bra! Kramen

Postat av: soffie

men guuu va du sliter hoppas du snart kommer hem å får många sköna lediga dagar,

sovgott

Postat av: Revolverbritta

Söt kompunderis du har! Det är nog tur han är trött för annars är han väl inte att leka med?

Du kar ju alltid kallingar under kilten!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback