Klippt thujan.

                                                                                     
Som ni vet så börjar jobbet på måndag igen och då gäller det att ha ordning på trädgård och annat innan man åker,så idag klippte jag  mina Thujahäckar  så dom ser bra ut och höjden på dom gör att det inte är helt lätt att göra det, dom är ganska så exakt 3,5 meter i höjd och140cm i bredd så   det gäller att hålla balansen när man står med häcksax och annat på trappstegen.


Kommentarer

Postat av: anki

ja men du får väl klippa ner dom så dom inte är så höga.. :-) 1,5 m räcker väl eller nått...



ja det var egentligen fotoförbud på festivalen när artisterna uppträdde men jag fotade ändå, och fler med mej, jag menar har man köpt en biljett som kostar från 440:- och uppåt så ska man väl ändå få något nöje men dom är väl rädd att man ska sälja bilderna sedan, som om man skulle få några bra som går att sälja med en massa nackar i vägen.. :-) samt att är man offentlig person och ute på jobb får man räkna med att bli fotad. Var lite fräckt av en av dom att gå fram och dryga sej och be dej köpa bilder av dom.. jisses, vart är vi på väg i samhället, allt handlar jämt om pengar och alla är så gniden och ska ha varenda öre som går att roffa åt sej suck

njae, vet inte om det kommer någon bild på kepsen med mej,, möjligen får kepsen vara själv :-)



jo gubben blev nog glad för tofflorna.. :-) ja, hans tillstånd kommer nog att vara så här ett bra tag fram över, tyvärr, men man vet aldrig, kan gå tillbaka fort nu när han påbörjar kur nr 2 av det starka pencellinet. :-)



ha en skön kväll......

Postat av: Pia

Oj, vilket jobb att klippa de häckarna ! Jo, helt rätt... jag har varit i Bulgarien men det var över ett år sen, nu ska jag och döttrarna dit. Ha det bra !

Postat av: malinm.se - en smart brunett!

Oj oj, det var mycket pengar för ett par jeans måste jag säga. inte ens jag pallar köpa så dyra som är tjej :) Självklart kommer det upp en catwalk imorgon :)

Postat av: Birgitta

Vilket mästerverk, vad duktig du är.

Ha en fin kväll o helg vännen min.

Kram Birgitta

Postat av: Wille

Massivt me like, bloggen är i princip kalr endast headern kvar behöver veta vad du vill ha på den, min tanke var verktyg en öl och något mer som jag hoppas att du kan hjälpa mig med



mvh Wille

Postat av: anki

:-) jo du har ju en image att leva upp till, en annan har ju ingen alls.....

ja det är förbaskat tråkigt att en del artister ska tjäna pengar på precis allt.. man ska väl bli artist för att man älskar att underhålla människor och då kan man faktiskt bjuda på lite av varje,,, men en del gör det för att roffa åt sej lite av varje.. :-)

håller med dej att man fått bra kontakt via bloggen med många.. och du ligger högt upp på min favorit lista ska du vet.. :-)



ha det skönt kompis....

Postat av: SOFFIE

guuu va fint du bor å vi kommer gärna till Kil å tar oss en rundtur där,

Vore ju jätteskoj:O)

Postat av: Wille

Kolla din hotmail



Mvh Wille

Postat av: Pia

Tack för din omtanke !

Postat av: Anki N

De där ser svettigt ut men blev himla grannt!! Vi ska ha Thuja rund här oxå när vi är klara, eftersom vi har vägen inpå, men vi ska inte klippa den, den ska få leva sitt egna liv...nja om de nu inte blir för högt vill säga. Idag ska jag till havet, älsklingen var tvungen att jobba idag med så jag ska åka ut till honom, enda chansen att få rå om honom tydligen...hihi. Nackdelen med att vara egen, man är aldrig ledig eller blir man för mycket ledig o de e ju inte bra.

Ha en underbar helg, ladda batterierna redigt nu inför måndagen och ett års jobb till nästa semester...pust.

Kramiz Anki N

Postat av: Maria

Häcken ser perfekt ut...



Klart man helst vill ha barnen i närheten när dem flyttar hemifrån. Mina stora barn bor i närheten, dottern med sin kille och sonen hos sin pappa :-)



Småttingarna bor hemma ett antal år till så jag hinner preparera dem att inte flytta för jångt ifrån mamma :-)



Ha en skön lördag !

Kram

Postat av: Tusensköna

Bra jobbat!

Postat av: Revolverbritta

Det var kul for alla mest Jonas att han fatt jobb! Grattis! Har ar det inte alls fint vader; Vi aker tillParis pa onsdqg morgon. Puss o Kram Syrran

Postat av: malinm.se - en smart brunett!

Ja du har ju sannerligen en bra inkomst i så fall :)

Postat av: Helena

Hörrö Bjönre.....SNYGG HÄCK DU HAR ! ! !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback