Casinot i Sundsvall i konkurs,Bjorne tog hem rubbet.

                                                                                      
Tänk att få   va orsak till en sån rubrik,då ni bloggvänner,skulle vi simma  lugnt  en stund,vet inte hur mycket det är på bilden,men det räcker till både välgörenhet,som är för mig att ge direkt  dit  jag vill attde hamna ,sen alla kära o nära räcker det till,Vad skulle ni göra om det hände att ni vann så mycket,svara inte att pengar inte betyder något för det gör det,man får mer njutbar tid,man kan syssla med det man drömt om,som man inte hinner med för jobbet,en av mina första grejer vore att köpa en campingplats någonstans vid havet och driva den som ett familjeföretag,tänk att jobba där som alla vill åka för att det är fint.Vilken resa vi skulle ta alla bloggvänner,med respektive förstås,nehej då åker vi väll skjälva då.


Kommentarer

Postat av: Sigurdur

Ja säger då dä.

Bättre rik å frisk,

än fattig å sjuk.

Eller?

Postat av: anki

För mej skulle det räcka med en pall :-) skull jag leva länge på tror jag... investera i några bra fotoprylar och ev unna mej en späckhuggar safari, kan även tänka mej att åka till något kallt pingvin och isbjörns ställen också.. :-)

klart att pengar betyder mycket i våra liv, men åt andra sidan,, om man sitter på en pall med pengar och blir sjuk så är pengar inget värt, då är jag hellre fattig och frisk,, men annars är dom mycket välkommen även här..... :-)

Postat av: Malin

Då skulle jag absolut starta upp mitt drömboende där alla gamla och sjuka skulle få leva värdigt och innehållrikt tills den dag de "går över"...... Det som blir kvar går till barnen, välgörenhet och bloggarnas stora livefest!!! Kramiz på världens bästa Björne!

Postat av: Petra

Skänk mig lite pengar! Skulle så gärna vilja öppna ett hunddagis med massa hundar ;-) Kram

Postat av: Svängrot

Give me some money, Jag är Arbetslös ,anmälde mig hos Arbetsförmedlingen idag..Du vet inte om något 12 mannatält till Salu Björne.Ha det föresten. Brynäs åkte på stryk i Kväll,allt går åt Pipsvängen.

Postat av: Ulrika

Jag skulle se till så mina föräldrar slapp jobba så mycket och resa med min familj, syskon och föräldrar.

Ja,det finns mycket jag skulle vilja göra i och för sig men det är en början iaf. :)

Hoppas du har det bra.

stor kram och godnatt.

Postat av: bjorne

Vad ska du ha tältet till.

Postat av: anki

du är uppe tidigt du :-) själv har jag sussat i tv-soffan, igen. :-)

jo, kanske det att det är bättre att vara rik och sjuk men är man sjuk (jag menar riktigt sjuk) så kan man inte leva livet som man kunde ha gjort annars. :-) Men pengar är alltid välkommet, oavsett hur mycket. Med fattig menar jag som man lever idag, det går jämt upp.

Hoppas det går bra att mura, här är det ett par minus bara idag, skönt med lite andrum i kylan. :-)

Postat av: ejmis

Hade ju ingen ankomst-tid, annars hade jag självklart varit på plats ;)

Postat av: Petra

Stackars er som fick åka tåg så långt! Jag älskar dock att åka tåg, ska snart ner till Malmö, då ska Tiara med hela vägen ner får se hur det går? Kram Kram

Postat av: Vaniljis

ha ha..drömma kan man ju alltid.. :)

Postat av: anki

hm, undrar hur det går med murningen? jag hoppas att du inte har murat in dej i något hörn? :-)

Postat av: AnnaKK

Så klart att pengar både spelar roll och gör skillnad! Men jag skulle förhoppningsvis inte bli så annorlunda som person mot vad jag är idag, även om det osannolika skulle hända att jag vann en större summa. Men skuldfri skulle jag göra mej - och så skulle jag väl förmodligen köpa mej ett roligare jobb på nåt vis också!? :-)

Postat av: bjorne

Jag själv skulle inte bli minsta annorlunda.

Postat av: soffie

åå va härligt det första jag skulle göra är att betala mitt studielån sen skulle jag resa åresa å resa,,

så jag skulle bli annorlunda jag skulle aldrig mer jobba:O)

Postat av: Daniel

mej skulle du väl ta med på jorden runt resa?

Postat av: Anonym

tack =), hihih

Postat av: Anonym

tack =), hihih

Postat av: E

Hejsan, jag älskar ju din blogg just för att den inte är som alla andras!!!! Precis i min smak ;-D Tack så mkt för de fina orden...uppskattar det!Hälsa Sundsvall å snålblåsten där uppe ;D

Postat av: Thalina

Om jag vann så mycket pengar så skulle jag låta bygga barnhem och skolor till alla barn i Brasilien som bor ute på gatorna.Sen skulle jag ta in på hotell Crillon i Paris någon vecka därefter leka tomte till nära och kära.Till sist skulle jag trygga min ålderdom så att jag slapp bli ett vårdpaket.Kram THALINA

Postat av: britten

ingen skulle behöva sova ut först och främst...sen skulle det nog bli nåt barnhem och sen jisses vad jag skulle resa...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback