E n historia,

Petter fick åka akut till läkarmottagningen med en illa bränd arm.
- Vad hände? frågade läkaren.
- Jag levde vildmarksliv och var nattvakt. Jag råkade tyvärr slumra till och då drömde jag att jag satt bredvid en vacker flicka och så slog jag armen om henne. Men tyvärr var det heta kaminen i stället.
- Men Ni har ju bränt handen på den armen också.
- Ja, den stack jag in i ugnsluckan...


Grattis på 26års dagen.

                                                                                   
Idag fyller min äldsta son 26 så vi säger grattis,kunde inte låta bli att ta med alla 3 och lille Ella .Födelsedagen firar han och några koompisar i Göteborg.


Rambo.

                                    
Idag känner jag mig stark som Rambo,gör susen med  lite vila och husmanskost, frugan känner sig oxå stark efter ett pass på Coop,hon bär ost mm så jag tycker hennes överarmar börjar bli lite väl grova,snart är jag nog inte herre i mitt eget hus,tänk om man åker på däng,oj nu ropar hon att jag ska dammsuga,bäst jag går,hihi.


Outfit seriös.

                                                                                  
Idag hände det,köpte mig ett par jeans för 1600kr,har varit sugen på dom länge,men man har ansvar för sina barn oxå,men 2 är självförsöjande och en har blivit arbetslös och han  har fått sin beskärda del av travinsten så nu tyckte jag att det var dags att köpa ett par,kommer endast ut 25 st av denna model och jag gillar stuprör.
  . 


Ella.

                                                                                      
 Van att bli fotad av morfar är hon,behöver inte säga något hon vet hur en dam ska se ut på foto,kattröjan var lite extra fin tyckte hon.


Grattis på 20 årsdagen Johan.

                                
- Jag vill ha en flaska vin.
- Jaha, ska det vara rött eller vitt?
- Spelar ingen roll, för jag är färgblind.                                               
Nu har även Johan blivit man,han tyckte det va så kul att gå på bolaget så när han skulle handla en platta starköl så gick han in 24gånger och köpte en burk i  taget,så till veckan när vi kommer upp igen så får jag nog gå och hämta hem honom från casinot,hihi, många dörrar öppnas när man fyllt20 så det gäller att se upp,han körde en riktig dräpare på expediten på bolaget i Arvika idag,     


Växthuseffekten.

                                                                                                                                     
När man ser en sådan bild så är det självklart växthuseffekten,som allt annat,undrar vad det var som gjorde att inlandsisen smälte som täckte hela jorden,och alla andra milda vintrar som varit,för det kan va kallt som förr idag med,men när kor börjar hoppa som delfiner så är det nog för varmt i hagen,vart är vi på väg med jordklotet,eller kanske är det anabola steroider som finns i komaten så dom ska växa fortare och bli starkare.                                                                                                                                             


Present till er.

                                           Hej alla mina bloggtjejsvänner ,tycker ni är värda något vackert en dag som denna,Har lilla Ella hela dagen så det blir nog inte någon blogg förän i kväll,ha en bra dag.                                             


Konduktören.

Dom nya konduktörerna ser inte så snälla ut,det är så man blir rädd,Men det är bara att gilla läget.


Roskilde, 1977.


 Så här såg det ut när man åkte på Roskildefestivalen och allt var flower power,peace och annat dravel,brukar sätta på mig byxorna ibland och spela Janis Joplin och Hendrix,drömma mig tillbaka till Festivalkänslan,underbart,dom andra 2 är syrrran och frugan,Var vi inte vackra,Så låt höra er åsikt.


Nostalgi.

                                                                                   
Fick epost   från vår gammla dagmamma igårkväll,  hon hade hittat gammla bilder,här är min fru och dotter för ca 31 år sen,åren går minsann,men så är det.               


En liten insats och tanke.

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg, så visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet.


Här är vi som visade kalsingarna.


 Här är underklädsmanekängerna,dom är stolta över komentarerna,nu vill dom ni ska para ihop vems kallingar  är vems,men det blir för mycket,men Görans kallingar går inte att ta fel på.             


Dagens outfit.


      Mina arbetskompisar och jag ställde upp på en liten kalsongoutfit idag,en var så blyg att han ställde ut kalsongerna,och jag vågade inte sätta på mig min röda bikini för då kunde några av gubbarna fått för mycket av det goda,men många stilar och modeller må jag säga,Erik är högst upp till vänster sen kommer jag inte ihåg vem som är vem.          


V75.Hurra.

                                                                                     
Jag och min älsta son har spelat trav ihop ca3 år,vunnit lite ibland men igår fick vi 34000 på hans system för 200kr,kul när det lyckas,så nu får man se vad det blir när jag kommer hem.


Liten lördagsfräckis.

Äkta maken går in i sovrummet.
Där håller hans fru på att packa en resväska.
"Vad ska du göra? frågar han.
"Jag ska åka till Stockholm.
Jag har hört att på Malmskillnadsgatan får de prostituerade 2000:- för det som jag ger dig gratis.
Senare på kvällen på väg ut går frun genom sovrummet och får se sin make packa sin resväska.
När hon frågar vad han ska göra, svarar han:
"Jag följer med dig till Stockholm.
Det ska bli väldigt intressant att se hur du ska klara dig på 4000:- om året..............


Äntligen.

                                                                                                                             
Dom nya sedlarna som snart kommer ut är det  nytt motiv på,framtaget enbart för att kvinnor ska hålla i pengarna bättre,så nu blir det dålig ruch i klädaffärerna,100kr sedeln törs jag inte visa i bloggen,blir nog avstängd då,ska försöka svara på komentarer mm ikväll,det är mycket jobb nu,


Gymmet.

                                                                                    
Tänkte börja träna på gymmet som ligger här intill hotellet,bli av med lite gubbfläsk mm,men då fick jag se denna bild och kom på att mera muskler behöver jag inte,gubbfläsk kan va riktigt klädsamt om man tänker efter,så det blir nog en laddning skräpmat och 2 Mariestad istället.buddabuilding är godare  än boudybilding.


Några av värdens underverk.

                   
Detta är 3 av värdens underverk,finns några till,det största spar jag till sist,kommer i slutet av veckan, 


Fått en award.

De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
Länka till den bloggen du fick den ifrån.
Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.
Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

award_2 

http://coffeebreak.se                                 Jag ger den själv till alla som jag bloggar  med,ni är värda den allihop,kan inte välja ut någon spesiell,så sug åt er när bjorne är på gott humör. Blev lite blyg .                                                                                                                                          


Vad jag tycker om Telias mobila bredband.

Det är skit,hade tur nu som kom in på min egen blogg,vad ni än gör ,ta något annat,det är ett hån att sälja något sådant.Det är nytt rekord i dålighet.Att komma in på någon annans blogg går inte,får pröva imorgon, 


Vilt och inte vackert.

                                                                                     
Denna man kom och sjöng för oss på midagsrasten,blev mätt direkt av någon anledning,Han använder inte Colgate ser det ut som.


Hur är det,egentligen.

 

 


Är män djur?  I så fall hur? Flitig som en myra, pigg som en ekorre, listig som en räv, stolt som en tupp, hal som en ål, klok som en uggla, giftig som en huggorm, modig som ett lejon, eller är han stark som en björn? Eller bara som en snäll nallebjörn?  Är han som en tjur? Utrustad som en hingst? Kanske är han som en riktig bock och snabb som en iller? Kanhända är han som en kanin, …. pigg som en mört. Fast….. med en tiger i tanken? Eller en nattfjäril? För han är väl inte en torsk? Det är ju faktiskt olagligt.   Han kan ju faktiskt också vara som ett oskyldigt lamm, men med ett varggrin….. När han inte är arg som ett bi…..och skäller som en bandhund. Hur rör han sig? Är han som en kalv på grönbete, glad som en lax, eller älgar han sig fram i snårskogen?? Klampar han runt som en elefant i en glasbutik? Slänger han med armarna som en orangutang? Eller är han smidig som en panter? Vad jobbar han med? Finns han inom finansvärlden? Som valp …eller rent av som en haj?? Eller återfinns han i livvaktsbranschen som en gorilla? Om han inte är svinaktig förståss, en riktig mansgris….? Man får ju i alla fall hoppas att han inte beter sig som en buffel. Eller är lat som en oxe och som en struts envisas med att stoppa ner huvudet i sanden. Och hur ser han ut? Som en valross? Eller är han smal som en räka, utrustad med gäddhäng? Är han en riktig fårskalle eller har han bara en fåraktig min…….. i ett råttlikt ansikte? För det är väl i inte så att han har reptilhjärna? Och hur är det med ögonen? Granskas du med örnblick eller ser han på dig med sina falkögon? Som han gråter krokodiltårar ur? Eller blir han kanske bara en dagsslända? Kan han vara domherre- och nu vill du kanske bli domfru? Hermelin har man ju hört talas om men vem har sett till fru Melin………?? Hur djurisk är du? Som själva ”Djuret” Ann Margret? Eller är du dum som en gås, snäll som en ko, virrig som en höna, tjuvaktig som en skata eller är du bara som en riktigt elak katta??


På väg igen.

                                                                                   
Nu är det dags igen,att åka jobba,träffade en fd arbeetskompis med sin tjej,dom ska till Thailand,själv hamnade jag vid Carola,får se om hon vill prata något,ska dela stol till Stockholm.


Nya tofflor.

                                                                                                                                                             
Svärmor har gjort nya tofflor åt mig,hon är rädd jag fryser om fötterna uppe i Sundsvall,tanken är god men vad ska dom säga när jag går runt på hotell Knaust med dom,men det är som det är. 


Hälsning.

                    Fått en hälsning och bild på mailen,dom kände sig  trampade på tårna,så här ser Fladderbota ut på riktigt och en tjej har han fått oxå, lång och vacker, nu för tiden nöjer han sig med att hugga ved och fånga möss,undrar vad han har i handen?           


Liten lördagshistoria.

Lille Tony är den duktigaste killen i klassen, och är alltid först färdig med proven. För att han inte ska förstöra för resten av klassen, säger fröken en dag till honom:

- Tony, du är så duktig att jag måste ställa dig en extra fråga.
- Det sitter 5 fåglar på en gren. Du har med dig ett luftgevär och skjuter en av dem. Hur många sitter kvar?

- Ingen, svarar Tony.
- Vad menar du...ingen?
- Jo, den ene stupar i backen, och de andra flyr skrämt därifrån.
Fröken nickar motsträvigt:
- Svaret skulle egentligen varit 4, men jag gillar sättet du tänker på.

Lite senare räcker Tony upp handen.
- Ja, Tony?
- Fröken, kan jag få fråga dig om något?
- För all del.
- Okay, 3 damer står vid en glasskiosk, och alla har köpt sig en glass.
- En av dem slickar på glassen, den andra biter i den och den tredje suger på den. Vem av dem är gift?

Fröken rodnar:
- Ehh..jag vet inte riktigt, kan det vara hon som suger på den?
- Nej, fröken. Det är hon som har ring på fingret, men jag gillar sättet du tänker på!


Jimi Hendrix.

                                   

 

 

                                                
 I år är det 39 årsen jimi dog,kvävd i sina egna spyor,han var och är en stor musiker för mig,lyssnar på hans låtar ofta,Många av dem är lika bra idag som för 30 år sen,om han fått levat så kan man undra vad han hade gjort mer för låtar,kommer vi aldrig att få reda på,han blev 27år.


Fredagsfräckis.

Älskling, skall vi ha sex? - Nej, jag har huvudvärk. - Är det ditt slutgiltiga svar? - Mmmm. - Är du helt säker? - Ja! - Ingen tvekan? - Nej!!! Bengt tittar länge på henne. - Då vill jag utnyttja min livlina och ringa en vän ..


Ella.

                  
Orkade inte hålla mig,hämtade Ella på dagis,så var vi och köpte godis till hemliga lådan vi har, sen var det att måla i varsin målarbok och läsa sagor,samma bok 2 gånger + en annan, en gång,  Det var igår det här,idag har jag varit på OBS,snart dags för en outfit igen,var  med min yngsta son,snart20,behövde nya skor mm,inte lätt när man  inte har något jobb,så farsan sponsrar, förhoppninsvis får firman han var på in jobb snart.


Fladderbota,Läderlappen,Batman.

 
Har följt min gammla barndomsidol  och kollat hans utveckling,han följer mönstret,liten gulligBatman,borde varit obekvämt med trikå redan i den åldern,sen tonåring som alla andra fast trikå,då började hans bovjakt bli känd så han blev serietidning,då kom hans kolega Robyn in i bilden,så var han allas hjälte när han räddade vackra damer på film,och ni ser vad det slutade med,ännu två som följer tidens utveckling,så nu räddar dom bara män i nöd,  Förövrgt så heter han FLADDERBOTA i Norge.


Sant och tänkvärt.

Älska mig för den jag är försök inte göra om mig.
Försök inte förbättra mig, så att jag ska passa dig
för då är DU inte värd mig.
Jag är ett av orginalen som vägrar
att bli en kopia av någon annan.
Älska mig för den jag är ...
gör du inte det så är det
inte mig du vill ha...
Kärlek är det enda som blir större
när man slösar med det.
Livet är en labyrint .....man måste gå vilse ibland  för att hitta rätt.
 .


Dagens outfit

                        
Tröja från BYGMA,Jeans JACK&JONES,skynklig resten från Lindex,passa perfekt dessutom snygga.


Hem till härligheten.

                                                                                            Imorgon är det hemfärd igen,god mat och lite vackert uppklädd fruga väntar,och lilla Ella,men hon vill inte va med i samma inlägg,eller kanske inte får för morfar,  skulle ha en outfit idag men den tar jag på tåget imorgon.


Härligt med sport.

                                                                                
Det här är Svenska bikinilandslaget,dom är alltid kul att se,brukar inte missa något med dom,ikväll är dom på Olearis   här i Sundsvall,ska tävla där,måste sticka innan dom börjar,hoppas dom vinner.Så ber jag om ursäkt om jag varit anonym någon dag,vet inte varför det inte kommer med,händer då ochdå.


Söndagsfräckis.

 det kom in en jättekarl på en bar och skrek,jag heter Pecka och har störst kuk i Finland så du får bjuda mig på en wisky sa han til lbartendern,han tänkte okay han får en,svepte i sig glaset och sa,jag heter pecka och,då avbryter bartendern honom och ger honom en whisky till,sen börjar han igen,då blir bartendern förbannad och säger,visa kuken då så får vi se hur stor han är,Pecka stoppar handen in i gylfen och börjar dra ut något,det var en sköldpadda han  fick fram,då sa han,jävlar jag fick visst tag i en flatlus.


Äntligen först.

                                                                                     
FBK har  en ny värvning på gång,han är och provspelar och tränar med laget nu,bilden är softad så han får va anonym tills kontraktet är påskrivet,En ledtråd  att han har det hårdaste skott som uppmätts,så kallas han i den inre kretsen för Boda ORR .


Liten utflykt.

                                                                                     
Då har man äntligen varit där,var nog trevligare än jag väntat mig,enda som blev fel var att säkerhetsvakten tömde min mobil,fick inte ta kort där inne,god mat var det oxå.


Flickornas fredagsnöje.

                                                                                      
Inte bara fula gubbar som går på stri ptise,nog felstavat, även kvinnor ser ut att gilla denna av alla  frestelser som finns och är glada och nöjda,kul att det har blivit lite jämlikt på den fronten,Så nu finns det fula flickor oxå,själv får jag nöja mig med att gå på Casinot ikväll,man kommer in i jeans,bara dom är hela,så även jag kommer in,men det är nog på gränsen.Ha en bra kväll mina vänner,svarar   på komentare när jag kommer hem,


Barbie,50 år.

                                                                                                                       
Tänkte att ni tjejer som är trogna läsare av min blogg skulle uppmärksammat detta,men inte en enda en påpekade att även Barbie fyllde år igår,tänkte att om jag skriver om Bowie så kommer någon att tala om detta,men det var bara bjorne som hade koll på när eran leksak fyllede 50,pinsamt för en sån hårding som mig att behöva skriva om det,men som vanligt får man bjuda på sig själv och ta smällen.


Grattis Bowie

                   
 Idag fyller en av mina favoriter 62 år,han har haft många stilar och skepnader under sin karriär,bäst gilla jag när han var Ziggy Stardust,men ett och annat har varit super bra under andra eror med. 


Tänkvärda ord.

                                                                                                                                    
I kärlekens krig, segrar den som först ger sig.


B-B.=Bikinibekymmer.

                                                                                     
Har varit ock kikat runt på lite bikinis inför sommarens äventyr,men det är inte lätt  att bestämma sig,men det lutar åt att det blir nr2,den röda,problemet är att grenen är lite snäv men det finns silvertape,Det blir en outfit så småningom när jag bestämt mig,ni får gärna hjälpa till att vara smakråd,den ska bäras på pridefestivalen i sommar


Casinot i Sundsvall i konkurs,Bjorne tog hem rubbet.

                                                                                      
Tänk att få   va orsak till en sån rubrik,då ni bloggvänner,skulle vi simma  lugnt  en stund,vet inte hur mycket det är på bilden,men det räcker till både välgörenhet,som är för mig att ge direkt  dit  jag vill attde hamna ,sen alla kära o nära räcker det till,Vad skulle ni göra om det hände att ni vann så mycket,svara inte att pengar inte betyder något för det gör det,man får mer njutbar tid,man kan syssla med det man drömt om,som man inte hinner med för jobbet,en av mina första grejer vore att köpa en campingplats någonstans vid havet och driva den som ett familjeföretag,tänk att jobba där som alla vill åka för att det är fint.Vilken resa vi skulle ta alla bloggvänner,med respektive förstås,nehej då åker vi väll skjälva då.


Tågresan.

  Lite bilder från resan mellan Kil Sundsvall,har 3 timmar kvar att åka  nu,sen är det kurs när vi kommer fram,Ska handla om ljud,noga med ljudisoleringen på hotel. 


Verkar va kul.

                                                     
Mitt sätt att säga att jag inte är homofob,Verkar som dom har mycket roligare när dom träffas än  många andra,tror jag ska gå på pridefestivalen och ha lite kul,klä sig anorlunda är oxå okey,tror jag ska köpa en bikini och hänga på.Någon mer som är sugen,


Gammla tider.

Det var tider det,när man gick på dans med Tari Bert,det var vit ros i kavajfickan och alla ville ta en liten svängom,men det blev som vanlig,jag fastnade hos den förtjusande flickan i garderoben och hoppades på att det skulle bli pusskalas,hon var ca 20 år äldre så det va spännande ,och ibland hoppade dom ut och de va en syn ska ni tro,ja ja så är det.


Lite Ella.

  Nicke nyfiken är ett måste en stund,bada är oxå en måstegrej, och visa upp det nya nattlinnet så blev det korv med bröd,fredagsmys ska alltid va ostbågar sen tandbortning och 10m senare sover gott.Ingen konst att va morfar.


Vänner.

           
 har kollat lite vad jag har haft för bilder med i bloggen,mycket skit har de varit men denna bilden på hund och baby är en av dom jag fastat bäst för,så fick lilla Ella va med på ett hörn,kommer nog inte bli så mycket seriösare detta år när det gäller bloggen,man är som man är.                                                                     


Nu har han gett sig tillkänna.

                                                                                                                                                                                       
Dom blir lite skraja när  man drar saken till sin spets,det var en kollega som blev skrämd  så han gav sig tillkänna.


Hemlige Arne IP.nr 83.226.196.125

                                                                                                                     
Någon som vet hur man tar reda på ett IPnummer,är trött på denne anonyme komentator,så nu ska han eller hon få va med i bloggen med namn och bild,  alla får tycka vad dom  vill men då ska man  stå för det,annars ska man hålla sig från komentarer.Är  ganska säker på att det är en han.


Nyårsfirande.

                                                                                                                           
Fint med fyrverkeri,men är det värt att skrämma alla djur till vanvett, inte bara husdjur som mår dåligt,hästar och annat blir  lika rädda,och undrar hur våra fåglar reagerar när det börjar dundra och ryka överallt,men det är inte lätt att strunta i raketer och annat när det blir så vackert och festligt,själv bojkottar jag allt  som är fyrverkeri.  Hur tycker ni andra.