Ellas födeledagskalas.

                   Idag var alla lediga så det riktiga kalaset blev av,mormor och morfar köpte en köksö till Ella, tror hon kommer gå i min bloggkompis Thalinas fotspår som jobbat  med mat hela sitt liv nästan,tårtan  har mormor fixat den finaste jag sett,så hade vi med kakor ,festis,Tom&Jerry kex och lördagsgodis somjag och Ella dukade upp på sitt nya kök   sen fick mamma o pappa med gäster gå in till hennne och hämta diverse tilltugg,gissa om hon var mallig,båda morbröderna var tyvärr bortresta men var där den dag hon fyllde 3år.Så hade min lilla dotter gjort annanaspaj  mm,så det var riktigt kalas.               


Benny Hill.

                                                                                      Kommer ni ihåg denna galet roliga serie,vi killar tyckte det var det bästa som var på tv,även våra pappor missade aldrig ett program,undrar varför?


Lite fakta om Kil.


       Tänkte berätta att Kil inte bara har Stefan Holm som pr man,även familjen Goop bor här och har en av de finaste hästgårdar i Sverige,bilden där dom är ute ock kör är från gården,travbana och  måldomartorn finns som allt annat som tillhör en travanläggning,desutom så träffar jag både Olle och  fru Annica   i centrum ganska ofta och det är inga divalater där inte,värdens trevligaste är dom,men Björn är oftast och kör någonstans så han ser  man inte till så ofta,men är som som sin mor och far han med,I helgen som var vann Olle 2 lopp på V75,båda hästarna hade startnummer 12,grattis till er som spelade på honom,vi i Kil har alltid far och son med på våra travlappar.


Hemma i Kil.

                   
 Ja då kom man hem,så bar det av till Ella direkt hon blev glad och kramar fick jag,så hade mormor köpt tre paket som öpnades i rask fart,bla en väska med doktorsgrejer i,hon tycker det är kul att sätta plåster på dockor mm,när vi fika ville hon sitta i morfars knä,sen bar det av till pippi långstrumptältet där jag skulle läsa Bamse så det var bara att  ta plats och läsa,så en bild från hur det ser ut hemma,är vinter här med till allt elände. 


Inte nu igen,

                                                                       
Tjena nu är jag med igen,firar  min dotters förlovning,det blir att hoa och prata vett och  etikett med Greve Westling hela natten,Vilken jäkla fest det blev,Nej nu måste jag va kung i baren oxå,hick hick.                                            


Grattis min favorit,Ella

                                                                                    
imorgon åker jag hem och är ledig några dar,och då fyller våran favorit 3 år,undrar jag va morfar och mormor har  köpt åt mig i present, så är det kul att träffas efter 10 dagar,ni skulle   se den kramen jag får den kan tina ett fruset hjärta,håller på i ca 5minuter.


En liten vårhälsning.

                                   
Tror jag gått i väggen,trött less på vintern och allmänt utråkad på denna jäkla årstid,så tar jag och kollar bloggar,Pia har bara sommarbilder av trevligare sort sen är det Britten som skriver om vår mm och några till,så jag sveps med av detta underbara ämne,blev piggare med en gång men man får vänta alldeles för länge på det som gör att det är värt att mobilisera dom krafter man har kvar, och när solen börjar värma då tankar jag min energi,ska tanka full tank i sommar så det räcker lite längre än det gjorde i år.    


Nostalgi.

                                
Ska berätta en hemlighet,på kvällarna innan jag går och lägger mig så tar jag fram en gammal videokasett och tittar på Anita och Televinken sedan  somnar jag lycklig och trygg,det finns nog många små som skulle uppskatta dom idag med,men det är väll inte nog modernt enligt dom som bestämmer på TV,


Till mina bloggtjejer och Daniel.

                  
En liten present till er från mig,gott att vakna och kolla bjornes blogg ,så är där en liten överraskning hoppas ni uppskattar mitt inlägg ,är själv för tillfället lite otränad för att visa upp mig,men  det kommer snart.


Jåhå och en flaska med rom.

                                                                                                                
Tjena nu är jag på gång,en kunglig dryck med mitt monogram på är aldrig fel.Tur jag gick på scauternas årsfest,nu blir det helan går.Undrar om den där bjorne är här då jäklar ska han få bjuda mig på en grogg.


Nu är man i fint sällskap.

 
 
 

 

- VILKEN BLOGG SKRIVER DU SOM?

 
 

Resultat för: bjornesmagazin -

Prinsessan-bloggare

1.

2. storebror

3. PappaMollet Jag är

4. Eliza over the

5. Lady in red -

Hanna Fridén

Schulman

Natacha Peyre

Storstadspojken

Husmusen                                                        Får nog ändra på min blogg till något annat, Om nu detta skulle stämma.                                                                                          
                     


   
 

                                        lassify


Hej.

                                                                                     
 Hittade denna under min säng,trevlig prick,vi säger ha en bra dag


Hajk.

                                                                                    
Hoppas ni kommer ihåg denna serie,både bra och bildande,tyvärr kommer han från samma ställe som mig,lilla Kil och det inebär att vi pratar nästan lika dialekt, inte kul när man åker till andra trakter,hajk hade funnits på tv ännu om han inte gjort bort sig med denna ramsa,Hej och välkommne te hajk,ida ska vi prate om möss,inte vecka möss som helst utan riktige fetter.Det blev för mycket för dom pryda tv cheferna,nu säger ja o Bengt TJIPP TJipp,ha en bra dag. 


Madonna och kosackerna.

                                      
En liten varning till er som fått Madonnabiljetter,gubbarna på lilla bilden fick det,dom   dansar ännu,2månader efter konserten,pälsmössorna dryper av både det ena och andra. Tror inte jag vågar ta risken att gå och höra på henne,det kan bära iväg.


Murarmeny.

                                                                                   
Så här ser det ut när man ligger borta på jobb och inte vill eller kan laga mat,varierande och nyttigt alltihop,sen varvar man med att gå ut på krogen och äta hamburgertallrik med pommes och några öl,ca 2gånger i veckan,det är hela hemligheten med hur man får magrutor men  för stunden är det bara en stor ruta alltihop,hopppas den delar upp sig till flera små när jag slutat på träningslägret här i Sundsvall.


Inga stekta sparvar.

                                                                                                                                                             
 
                                                                                                                                                        
 Det kom inga stekta sparvar flygande i luften så nu blir det att se om det kommer någon älg flygande,nej nu får jag göra som kungen gå ut tjäna mitt levebröd,går inte bara att träna magmusklerna,ha en bra dag så hörs vi i kväll alla bloggvänner.


Titta en pippi.

                                                    
Så här glad blir alla scouter när dom får syn på en fågel,men tror han tittar lite fel,kanske leker fågel eller fisk.


Tiger med husse.

                   
Denne vackre man  är tigerskötare och han går alltid naken med tigrarna för dom  förknippar kläder med människor och så länge han är näck så tror dom han är något annat,undrar om han inte varit med och delat på en gnu av kalaskulan att dömma.


När frugan jobbar.

                                                                                      
En lördagskväll när frugan jobbar så blir det detta om jag är sugen,  en färdigrätt lite eller mycket lördagsgodis starköl och lite musik,prata med arbetskompisar som jag saknar mm,men som tur är så är vi lediga samma helg  ett tag framöver så vi kan ha det lite mysigt även med maten och inte bara allt annat.


Leka kock.

                                                                                     
Så här kan det gå när man leker Per Morberg efter några öl och konjak,gäller att hacka i den takt man klarar av,min kompis får nog ta tid på sig när han ska skriva på sin dator,men allt åkte med i grytan och det smakade bra,sorry Lawe men nu får du trycka av bössan med vänstern.


Lite fredagstönt.

Mamman till sonen:
- Jag har hört att du börjat svära....
- Jaså, vem har sagt det om jag får fråga?
- En liten fågel viskade det i mitt öra!
- Och dom jävlarna som jag har matat hela vintern!


Ett medelålders gift par gör sej i ordning för att gå till sängs. Frun ställer sej naken framför den stora spegeln i sovrummet.
- Älskling, säger hon, jag ser en gammal kvinna i spegeln. Ansiktet är rynkigt, brösten hänger nästan till midjan, och min rumpa säckar en kilometer. Jag har feta ben och armarna är sladdriga.
Hon vänder sej till sin man och säger:
- Säg nåt positivt, så jag mår bättre!
Han tänker allvarligt en stund och så säger han:
- Det är i alla fall inget fel på din syn!.                                                                                                                                                              


En dag med Ella.

                   
Halvåtta imorse kom hon,flickan i mitt liv,vi har gosat-målat-dansat-pratat-fikat-varit i hemliga lådan och efter maten så gick mormor och Ella ut och åkte pulka,morfar sov en stund men inte pga av Ella utan långa jobbpasset,dom små sakerna på hennes fat ser ut som Ahgrens bilar,undrar var hon hittade dom,tack för idag,vi ses nog imorgon Ella.En sak till,hon skulle absolut klä sig själv imorse,en kjol under en sommarklänning mm,men vad gör det om hon är lycklig.   


X2000.

                                                                                            
Dom här tågen är inte gjorda för svensk vimter,började hemresan med att tåget kunde köra halvfart för bromsarna var ur funktion,sen blev det stopp mitt i  skogen, efter 20m så började det rullla igen,kom till Tierp då var bromsarna överhettade så vi kanske får gå av där,men det löste sig trodde dom,sen kom medelandet alla väntat på,full fart mot Stockholm,men icke vi kom med snigelfart tillUppsala och där var det att kliva av få nya biljetter till ett nytt tåg,30tal resenärer skulle med flyget från Arlanda,dom var det mest synd om,bara att boka om till nytt flyg elller åka semester någon annan gång,till slut kom vi till  Stockholm och 8minuter på oss att hitta ett tåg mot Karlstad,vi han med som tur var,konduktören hade fått biljetter som till oss för det nya tåget så allt gick bra,men idag är man seg,men som tur är så håller lilla Ella igång mig,får sova imorgon lite extra länge.Och här hemma fungerar inte bredbandet,det är någon störning i området säger dom på Telia,men det mobila funkar hjälpligt så det får duga,  


Ett par historier.

Ulla till Ann:
"Oh, vilken söt liten baby. Och rödhårig är han också. Var hans far rödhårig?"
"Jag vet inte. Han tog aldrig av sig hatten."                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                                                                                

Turistbussen stannar vid bondgården och stockholmsdamerna vandrar runt, guidade av ägaren. De kommer till ladugården och en av damerna undrar:
"Har ni fortfarande kor kvar?"
"Javisst. Varför skulle jag inte det?"
"Otroligt. Kan det löna sig nu när man överallt kan köpa mjölk i pappförpackningar?"


Lite kul.

<                                                                        
Vi dka bära möbler mm ikväll inför flytten av lunchrummet,så gör det lätt för mig och lite kul för er,livar att skriva komentarer på tåget imorgon om jag inte hinner ikväll,detta klipp är en höjdare tycker jag.


Nya tröjor.

                                                                                                                        
Idag fick vi nya tröjor av bossen,hantycker vi är som det  står på tröjan,killarna från Sundsvall blev så glada över att få en på man så dom sov knappt inatt kan jag tänka.


Bredbandskrångel.

                                                                                    
Det jäkla mobila bredbandet är som vanligt,helkasst,så jag gick och köpte nya skor till min fru,hoppas hon gillar dom ser fotvänliga och bekväma ut,nu blir det nog både det ena och andra när jag kommer hem med detta som present,kan till och med bli att jag får ta dom själv,fanns bara 44 i storlek kvar,men kvittar för man halkar ned i själva skon med den lutningen så storleken har ingen betydelse som det heter,och ni bloggvänner jag inte besökt idag är pga att det går inte att komma in,ha en bra tisdag.


Mikrofon.

                                                                          
Gäller att hålla munnen.


Idag kom Carro.

                   
Det fattades en murare till här på bygget så nu kom Carro idag,ska hjälpa mig med att mura och gjuta mm,hon har gjort färdigt ett jobb i Karlstad  så hon är hjärtligt välkommen ,mycket att göra för oss nu,Fanns en stol ledig i luchrummet,se på Lars vad nöjd han är.


Ny dag.

                                                                                                                    
Nu är det att gå och jobba igen,hälsar på och skriver komentarer ikväll,ha en bra dag alla bloggvänner och ni andra med.


Hej chefen,

                
Allt flyter på,Lars lägger rör Decko fräser spår,Joel,anders Johan gipsar mm,Lunchbilden är från igår,så du inte tror Sundsvallsgänget jobbar helgen,själv  blandar jag bruk,betong gör hål och tar ut mattorna i badrummen,Erik och Niklas är på vinden på 5an och drar rörgator mm,så det är lugnt,B,Lawe borrar och bilar för fullt,snart går vi till casinot och dricker öl äter gott och spelar lite,men alla vet det är arbetsdag imorgon.                                                                                 


Har fått pippi.

                 
Mina 3 kollofröknar var  nöjda och glada när dom ätit och fått några groggar,sen hände det som jag befarat,dom började ta av sig och nu ska vi leka indian,men lyckades att få överkastet av deras dubbelsäng och hänga det över tamburmajoren så det blev ett tält,så där sitter dom nu och väntar på cowboyen, och han kom men utan häst,skickade upp rumsbetjänten han har inte synts till sen dess,                   


Återträff.

 
 Efter mitt kolloinlägg har mina fröknar hört av sig så  jag har bjudit hit dom på  fest,dom kom med tåget för en stund sen,är nu inne på hotelrummen och snoffsar till sig,bordet dukat och allt förberett,hoppas bara dom inte vill leka indian leken igen för då blir det problem,har gått 30år sen det begav sig,håll tummarna för att dom vill äta och sova,är riktigt nervös får jag erkänna.                    


fredagshistoria.

                                                  


   

 


 
 

En man och en kvinna skulle dela vagn under en tågresa. Det fanns en våningssäng i vagnen och kvinnan sov på övre delen och mannen på den undre. Kvinnan började frysa. Hon knackade försiktigt på kanten och sa:
- Hallå? Ursäkta?
Hon hörde att mannen vaknade:
- Mmmm...?
- Jo, sa hon, jag fryser. Skulle du kunna gå och hämta en filt?
- Nja, sa mannen, jag vet ett bättre sätt.
- Vaddå? frågade kvinnan.
- Jo, vi kan låtsas att vi är gifta, sade mannen förföriskt.
Kvinnan tackade inte nej till lite myspys i sänghalmen.
- Javisst! sade hon.
- Bra! Då får du gå och hämta filten själv!


Tandkräm.

                                                                                                                            
 En av mina arbetskompisar va r på Lidel idag och köpte tandkräm,viste inte att det fanns ett märke som hade dettta namn,tänk vad  samma ord kan betyda olika beronde på land det kommer ifrån,dessutom verkar det vara för  tandproteser men så är det att handla på lidl,man vet inte vad man får med sig hem.                                                                    


Vårt gemensamma hem.


Tänk vad vackert vårt jordklot är från månen,men därifrån ser man inte alla förorenade hav,skitig luft,skövling av regnskog ,krig och allt annat som   förgör vårat klot,ej eller det som är bra kan man se från månen,men tänk om vi alla kunde sträva åt samma håll för att det ska bli bra med allt så kunde giriga industrier krigsherrar och högavlönade politiker som säger det dom bäst får betalt för(inte alla) ta med alla miljösvin och flytta till månen och låta oss  försöka ställa allt till rätta,Mugabe kunde få sitta i bagageutrymmet,att jag skriver detta beror mest på att mitt barnbarn Ella  och alla andra somär små och dom som inte är födda än ska ärva denna skit från oss,inte så kul att få ett skrotat klot utan fisk i haven och nästan alla djur som finns får dom se på bild,låter djupt men det är sant,vad tycker ni som orkar läsa detta.


Bättre än ingenting.

                                                                                     
Kunde inte låta bli att ta med denna söta bild.


Ursäkta.

                                                                                                                                                            
Alla som inte fått  ett svar på sin komentar så går det inte att skicka nån, några funkade av dom första  sen kört, jag blir som min kompis Johan så trött men dom kommer bara allt funkar. 


Nästan alla på plats.

                   Nu börjar det bli som en arbetsplats brukar,alla yrkesgrupper på plats utom målare,dom börjar nästa vecka,vi är 24 man nu och det kommer ca 8 till snart,alla ska komma åt att göra sitt jobb och alla måste vara sams,och tror det kommer att gå bra,inte så många som är gubbgriniga kanske ingen,det enda som inte är så bra det är att våran  lunchlokal som är en publokal börjar bli för liten så ska det byggas om där,så vi måste flytta till en lokal snett över gatan,ska gå och titta på den imorgon,det var trivsamt här så länge det varade,men det kan det bli i den nya med.                         


Blir sur.


                                                                                                                                                            
Inget som funkar bra med bloggen ikväll,en komentar på 8 går att få in efter 3 försök,  sen skyltar med internfel och fel uppstod så det är ingen ide att spilla mer tid på detta.
                                                                                                                                               


Kollot1970.

                                                                                                                                
Hittade en gammal bild på mina kollofröknar i en låda på vinden,det var tider det,Bad,mjölkochsläta bullar dagarna i ända,fröknarna var jättesnälla och på denna bild var dom indianer och vi var cowboys,ville leka den leken jämt,förstår inte varför.


Håkan Loob,är kung.

                                           
Tror LOOB får gå med i laguppställningen igen,då kommer det att bli SM guld  ,inte kul att träffa Sundsvallskompisarna på jobbet ikväll,det är bara 2 miil till Timrå,så 6-0 är inte så fina siffror för en värmlänning .


E n månad i paradiset.

                                                                                              
Just nu är det   högsommar där denna ö ligger,hänger ni med på lite relax och avkoppling med mat från havet,immiga ölglas bad och allt vad som finns att göra här,för dom som gillar vin så finns egen källare att hämta i,själv rullar jag ut en tunna GRANTS och några flak Norrland,så är det provsmakning dagarna i ända,kanske lite pepparstek slinker ner oxå,resan är gratis,bara drömma som mig,kul att se hur många vi blir. PS,glöm inte tandborsten.


Syrran spinner.

                                
Nu har min syster varit i Trollhättan på spinningpass,24timmar  skulle cyklarna rulla utan stopp,11stycken var dom i varje lag och det gällde även att hålla en viss hastighet men dom som körde natten hade lite bråttom,låg 3 mil före utsatt körsträcka så det blev att ta det lugnt för dom andra på morgonkvisten.