Filmstaden.


Närmar mig entren till filmstaden vid 6 tiden på morgonen och vad finns där inne.Kikar in genom ett av titthålen någon gjort i täckpappen och ser något röra sig där inne.


Ett gäng golvläggare verkar det va,men vad är det mer då.Jo dom spelar tydligen in en reklamfilm för ett skomärke och nu förstår jag varför dom är så tidiga på jobbet,hoppas deras tjejer inte läser min blogg.

På rasterna är det Trinitybröderna och hamburgare som gäller.
Kommentarer

Postat av: Sofie-Amor vincit omnia

vanliga sofie?

Postat av: anki

hallå grabben :-) long time no see.. härligt att du hörde av dej. Hunddagis är bra skulle jag tro, mina skulle nog behöva lite socialt umgänge med andra hundar, särskilt tintin.Här är allt bra, har flyttat åt sonen, vi har åkt dryga 500 mil med släpvagn och vi är inte klara ännu, blir minst en vända till med släpvagn. Han fick jobb som tränare på ett idrottsgymnaisum. :-)dotra har också flyttat, men bara 10 mil söder om oss, sonen 40 mil norr om oss, han bodde 40 mil söder om oss tidigare :-)hoppas allt är bra med er också, du måste lägga ut lite nya bilder på Alice :-) (minns jag rätt?)ha det skönt så hörs vi, hälsa frugan också...Postat av: Ingmarie

Så nu ska filmstaden i solstaden få ett lyft!

Antagligen hade ni bättre väder i sommar än vi här nere,den har inte varit bra.

Nu får vi hoppas på en riktig "brittsommar"istället.Badade i alla fall i havet nu i helgen o det var 17 grader.Kramen

Postat av: Barnens Hjältar

Hej hopp, man gör det man hinner :-)

Vad är det för hund du skaffat?

Postat av: Gabriella

Kul att du e tillbaka! Du och dina grabbar verkar ha det trevligt på jobbet...Jag har fortsatt otur med vitlöken.... förstår mig inte på den. Nu har den skjutit skott igen... ska det vara så? När är det dags att sätta ny vitlök för nästa års säsong? Hoppas på bättre tur då!Berätta mer om hunden!

Postat av: Anonym

hihi härligt att höra från dej igen å med samma goa humor,snygga skor de va;) kramen

Postat av: my

Trevligt jobb ni verkar ha! :)

Postat av: madeleine

Ja du det här med bloggandet har att varit lite dåligt här med, men blev jätte glad över din kommentar, gött att höra att allt är ok.

Ja det är så skönt att må bättre och jag tror nog med att jag kommer att fixa denna kurs, i alla fall så har jag ju trevligt på vägen..

Ha det så gött Björne kram på dig

Postat av: Ninni

Trevlig start du fick på dan då=)Ha en goo helg..kramen

Postat av: Eva

Det var länge sen! Kul att få en kommentar från dig igen. :) Blir nyfiken på hunden. Vad är det för ras? Ålder? Namn? När skaffade du den? :)

Postat av: Aforia

Halloj vännen,

Visst är det förunderligt att visa månader, dagar har man ingen tid för bloggen. Senare har man hur mycket tid som helst. Kanske beror det på "bloggtorka" vad vet jag. Men att tiden rusar iväg, det vet jag :)

Tur att du är "morgonpigg" så du kan njuta av skorna :=)

Kramis & kpm

Postat av: madeleine

Här rullar saker och ting på i sinn gilla gång, men är ganska trött på detta väder som till största delen befinner sig utanför fönstret... Hoppas det blir uppe håll till helgen då vi har höst martén här..Ha det gött kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback