Så har det varit 4a veckor.



Min semester är nu slut men har målat friggeboden-garaget och huset med hjälp av Alice och när allt blir tungt och tråkigt så åker jag ner till fryken och får inspiration så går allt så mycket lättare men får erkänna att en del dagar har jag blivit kvar lite väl länge men så kan det bli.(GUBBSJUKA.)

Ella har varit här ganska ofta och hon får sköta grannhunden mulle när det finns tid.


Så här ser Alice ut efter en dag med  farfar,jobbigt att va med o måla.

Tror inte firman ska gå back på mig detta år heller för hela semestern har man hållt igång och kolla skuggan vilken power man ligger inne med,de ni bossar har ni svårt att slå!


Lite om min barndom.


Idag rev dom en av dom älsta husen här i KIL,här har det varit barnhem en gång i tiden,18 snoriga o hungriga ungar växte upp här och en av dom var jag och man blev ivägskickad till Fryken sommar och vinter för att fiska så det blev lite mat på bordet men det nappade dåligt och inga skor hade jag så inte lätt att gå på isen inrullad med tidningspapper runt fötterna,ibland frös papperet fast i tramporna på cykeln så när jag var framme vid sjön kom jag inte loss från cykeln så det var bara att trampa dom 7km hemåt igen och parkera på stationen så man tinade loss från cykeln men kanske detta är lite fantasi men kunde faktiskt varit sant men huset revs idag på riktigt.



Lite om min vardag.


Hej på er alla,nu är jag inne på tredje semesterveckan  och varje dag går till att måla,har nu målat friggeboden och garaget +en gavel på huset så det blir dåligt med resandet denna sommar,en burk färg kostar  1350kr för 9 liter och det går säkert åt ca 7st och så måste man ha några norrland  att släcka törsten med men ganska bekymersfri tillvaro när man vet vad som ska göras.



Ibland kommer Ella och hälsar på med sina kompisar och då får man ta sig lite tid med dom nu är det att klättra som gäller.

Frykenfesten började igår med gyttjebrottning för damer och inte helt fel att se,här står segraren.  
Under helgen ska det även va EM i formul 1 racer med båtar och mycket annat men jag får nog hålla mig till att måla o dricka norrland.Hoppas snart jag får tid att göra en bloggrunda och hälsa på mina vänner,ha en fin vecka.


Ett hälsotecken.


Kul han vile visa upp sin fina tatuering på bloggen men fick inte skriva hans namn!



Håller på att måla och mycket annat men ibland så måste man komma bort en stund och tänka på något annat och nu blir det dåligt med allt utom att komma bort en stund,så här ser det ut hela tiden på bron hemma vid FRYKEN,F-att man är så gubbsjuk men gott är det, ska ni veta!


Semester.



Kan en semester börja bättre,både Alice och Ella är och sover över.


Har även sparkat liv i trädgårdstomten så den gör lite nytta.


Ella fick besök av några kompisar så det blev riktigt ös i kåken.


Är glad att vi bara har en hund att ta hand om för detta ser lite jobbigt ut men rätt åt han för han verkar va jägare.


Själv har jag en grym saknad efter jobbet så det fick bli arbetskläder på och greja här hemma men låtsas att jag var på jobbet.Så blir det när man har värdens bästa jobb och arbetskompisar,okey inga större fel på bossarna eller,