Dagens sparbössa.


Vist är den fin denna sparbössa,han som har hand om den är en chef  för elkillarna,den som gissar rättnamn får äran att stoppa i ett litet mynt.Här är mannen som uppfann det mobila armstödet,visst funkar det bra.

Pontus är starkast i Sunnemo och hans bror önskar att det vore tvärsom,men så kan det va,

Själv har jag fått en skjorta av Joel och den va ju nice,hälsar på er när det blir sämre väder ha en fin helg alla jag känner och ni andra oxå.


Kommentarer

Postat av: Ingmarie

Vad gör man om man vill "plundra"sparbössan?...Lavemang kanske?Haaa!!Trevlig Valborg!PS Tror inte jag känner din chef från Tokebol!

Postat av: Eva

Burning hot! Vilken skjorta du har där ;-)

Kul att se ett nytt inlägg, har saknat det.

Hoppas veckan varit bra och att du nu får en riktigt skön helg. Själv har jag precis ätit frukost och är redo att ge mig ut på en power walk. Sedan får jag se vad jag hittar på resten av dagen. Inga planer än så länge.Kram,

Eva

Postat av: Lena/Aforia

Trevlig valborg vännen!

Var ett tag sedan jag kikade in men nu är jag här igen. :) Hoppas att din Valborg blir solig och vacker, trevligt umgänge och mycket god mat.

kpm

Postat av: Thalina

Häftig skjorta du har, men en sån sparbössa vill jag inte ha . Jag nöjer mig med min gris. dagen har varit kall men jag har haft roligt och tittat på alla MC och veteranbilar i min stad idag. Fortsatt fin helg och stor kram till dig Thalina

Postat av: Sarah

Jag gissar inte på något namn med risken att jag ev skulle svara rätt. Vill INTE stoppa ner ett mynt där ;-)

Men skjortan var snygg - den borde kunna användas på "bloggön", eller hur?

Postat av: Gabriella

Jaaa - cool skjorta, hörru!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback