Öl är gott.



Denna helg hade jag planerat att gå på unionstravet på Färjestad men hittade en ny ölsort som är så fin att titta på och smakade så bra att mina gamla ölhandgranater åkte i soptunnan och nu är det nya tider som gäller när det ska drickas öl,men städade hela huset och fick mycket gjort i trädgården och i morgon hälsar jag på er mina bloggvänner,ha en bra start på nya veckan.


Kommentarer

Postat av: Katrin

Ja fan det är snart julafton! Då rusar plånboken iväg...! Ha en bra vecka :)

Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv. hahah det kan jag tro ;)

Postat av: Daniel

Du bjuder väl med dej?? Gött, vattnas i finska käften

Postat av: Eva

Vet du, om jag hade varit hemma den här helgen då skulle jag haft inflyttningsfest :-) Jag är bara sååååå himla lycklig! Allt flyter på som aldrig förr nu. Det är helt otroligt.



Idag gick stora flyttlasset till nya lägenheten. Soffa, matbord, säng, dator och lite annat är på plats. Det betyder att jag kan sova här i natt! Sova i min egen säng för första gången på över 1½ år! Du anar inte hur underbart det känns! Lägenheten är stor och ljus och med en hisnande utsikt. Och alla grannar jag träffat på är otroligt trevliga. Känns som en plats med verkligt goda vibbar! :-)



Så du ser, det ordnade sig till slut, precis som du trodde :-)

Tack för du orkat följa mig längs hela den här jobbiga resan.



Kram,

Eva



PS: Tar upp bloggandet så fort jag fått ordning på alla prylarna.

Postat av: Ingmarie

Sprang runt hela Sannakajen för att hitta dig...Rambo hjälpte till men inte fasen hittade vi dig!Såg nu att du var ute vid A9.

var i Skattkärr en sväng också för att hälsa på svärmor.Fick biljetter till unionstravet men nöjde mig med att spela på ett sömmersketips som gav 15 st femmor.Inne i karlstad har dom verkligen byggt,vilket resulterade i många svordommar då vi körde lite galet.

Ska faktiskt unna mig några"Leffe blond" ikväll!



Allt gött till dig från mig

Postat av: Linnéa

Vilken toppen öl.. kul att du fick bra saker gjorda också :D

Postat av: Eva

Häftiga burkar! :)

Ja, vinna på lotto skulle inte vara helt fel. Skulle inte ha nått emot att vinna triss-vinsten o få 50 000/mån i 50 år. ;-)

Postat av: Anonym

m¨mmm gott med öl,å den burken hade jag aldrig sett,

goo vecka till dej med

Postat av: Eva

Hej igen! :-) Måste ju berätta att jag sovit första natten i nya lägenheten! Och det känns så himla bra. Har sovit som en gris hela natten. Det var ju underbart att få sova i sin egna säng igen. Och i morse när jag vaknade såg jag soluppgången. Har nämligen inga gardiner än, men däremot har jag en helt otrolig utsikt. Så det var lite häftigt att börja dagen så :-)

Idag lyckades jag dessutom få tag i en tjej som kunde ta över andrahandslägenheten, så jag slipper betala hyran för 2 månader! Helt otroligt. Tjejen var jättetrevlig och hon blev naturligtvis superglad över att få hyra en bostad mitt i stan. Så man kan nog påstå att jag njuter av livet :-)

Hoppas allt är bra med dig också. Hur går det med ensamboendet förresten? Känns det tomt, eller känns det ok?

kram,

Eva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback