Allt blev uppätet.


Nu har jag gjort min sista dag på Resturangskolan och kommer sakna alla elever och lärare som har varit jättetrevliga att ha att göra med.Här är grytmontören i  full fart med att fixa sista detaljern mrn undrar vad han visar längden på med sina fingrar?


Efter diverse finjusteringar så var det dags för mästerkocken att testa grytan med ett riktigt fint recept och den funkade perfekt,det blev stuvad ekorre som går hem i alla lägen.


Kommentarer

Postat av: Eva

Men du var ju jättefin i kockmössan! :-) du har inte funderat på att sadla om?Sv: Oroa dig inte för mig :-) Anledningen till att jag påbörjat den här "terapin" är just för att slippa spökbesök och sånt. Och nu har jag ju fått hjälp att stänga av den där mediala sidan. Så nu känner jag inte av dem längre och det är jätteskönt.

Allt elände drog ju igång i min gamla spök-lägenhet, så det betyder att jag haft två riktigt tuffa år. Men nu känns allt helt normalt ígen :-) Äntligen!

Så nu fokuserar jag mig på att komma i ordning i nya lyan. Jag och dottern fixar och donar varje dag och vi STORMTRIVS! :-) Har nog aldrig trivts så här bra någon annan stans. :-)

Kram,

Eva

Postat av: Ninni

Sköööna bilder=) Hmm stuvad Ekorre...tack jag avstår..haha.Ha en skön helg kram på dig goa Björne.

Postat av: Elisabeth

undrar vart du jobbar nu...Vi saknar dig och din humor på A9...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback