Väntar på måndag morgon.

tt
Varje måndag tidigt på morgon har Thomas sagostund för oss andra, han berättar om helgens erövringar och mycket annat men varje gång heter tjejerna han tillbringar helgen med Laila så vi har inte fått något grepp om det är samma Laila eller om det är flera men gott för oss andra att få vibbar från ungdomstiden,visst är han snygg våran Thomas och vi som känner honom vet att han är värdens snällaste person,tror han blir glad om ni skriver snälla kommentarer och kanske Laila oxå kan skriva en.


Kommentarer

Postat av: mw.mel

jävlar vad fin han är våran tomas

Postat av: Anonym

kul med lite berättelser om helgens bravader:)

Ha en toppenny vecka!

kram

Postat av: anki

Snygg över kropp,, men det behöver du inte säga högt till honom,, han kanske blir mallig då :-) utan vi håller det som en hemlisja det töar inte mycket här heller, det som rasade av taket hade varit i solen hela dagen och halv svart plåt + att det är lutar tvärt så åkte det av,,,men resten av taken är det kvar på.. :-) snön verkar inte sjunka ihop nått heller....ha en fin kväll kompis

Postat av: Ninni

En snygging minsann!!

Va snällt med släpkärran..kram

Postat av: Gabriella

Sicken hunk! :-)

Postat av: madeleine

Va trevligt att börja veckan med en sagostund.Hoppas att du har det gött i detta underbart strålande väder vi har just nu...Många varma kramar.. Ha en riktigt bra måndag..

Postat av: Siw

En riktig 10 poängare är han! ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback