Lite av min dag.


Nu är väggarna vita och ställningsbyggarna har  fått börjat riva all ställning dom byggde upp för någon vecka sedan,allt ska bäras ut samma väg som dom bar in det,genom en liten dörr på baksidan,vilket slit men så är det ibland,ser betydligt renare och piggare ut med det vita mot det gula som var innan.



Två värstingar från Arnessons betongborrning kom idag för lite jobb,MopedArne och Rexed,han känner ni igen sen han var i Dubai med julmust som sällskap och lite annat.Håkan och Erik är elektriker,dom diskuterar vem som ska ta tratten och hälla ström i dom nya kablarna.

Tittar ni högst upp så är det en liten prick och det är undertaksThomas som byter lite plattor,han var med och byggde Globen så 23m är inget för honom.Ni ser att det är sagostund i baracken igen,de yngre pojkarna glömmer att äta och bara suger i sig det som Astrid berättar om helgens erövringar(vi har döpt rörmokar Thomas till Astrid för han är så bra på att berätta sagor)


Bettan tittade in när hon gick av sitt nattpass i receptionen,pigg o glad som alltid och Linda tog över efter henne,om några veckor så ska Linda börja jobba på mosvarande hotell som ligger vid Gardemoens flygplats men ska bo kvar i Karlstad.

Slutligen får det bli en byggbolagsoutfit och Mikaela får visa sin fina outfit som idag är blandad med jeans och kockmössa,är på väg att byta om.


Kommentarer

Postat av: britten sa....

å va roligt att se vad ni gör....

Postat av: Eva

Vad kul att du verkade trivas så bra i Sundsvall :)

Åker du runt o jobbar på många ställen i landet?

Båten du åkte var nog Medvind. Den har kvällsturer som tar några timmar. Brukar vara mysigt att åka me den. Nån gång har jag även åkt upp mot Höga kusten o åkt en av båtarna som går där. Hur mysigt som helst en varm sommarkväll. :)

Postat av: Julia - Älska utmaningen!

Då är det er man ska anställa om man vill ha ett fräscht och nybyggt hus =)

Postat av: anki

snyggt blev det med vit vägg istället för gult.. men jisss vad högt,,knappt man såg han som är längst där uppe.. och globen bygget,, fattar inte att en del inte här höjdrädd.. men åt anda sidan är det inte fallet som är farligt,, bara landningen.. :)



fina bilder och kul att se att "astrid" fortsätter att berätta sina sagor ;-)



ha en skön dag

Postat av: madeleine

Roligt att få en glimt av vad ni pysslar med om dagarna..



Lider av lite brist på energi just nu men annars är det ok..



önskar dig en riktigt bra dag....

Många kramar

Postat av: Daniel

Jisses så duktiga ni e!



å vilka höjder... här ska man inte va höjdrädd vetja!!! Va försiktig!!

Postat av: my

Japp, kul att se vad ni pysslar med, och fint lär det bli sen...

Kram

Postat av: Ninni

Va fint det blir!!!!



Va trevligt med en sagostund varje dag..haha



Kramen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback