Lite vågad klädsel.

En kompis till till mig måste alltid följa med sin fru när hon ska handla och det är bland det tråkigaste han vet men efter att han började gå i denna Tshirt så slipper han följa med,ganska fyndig ide,hinner inte med någon bloggrunda  i kväll eller det dök upp oväntat besök.


Lite fotfel och annat


Tänk att denna tortyr fortfarande lever kvar i Kina,har ni sett något liknande det går tydligen att tvinga kroppsdelar bli hur som helst,kolla tårna som finns under foten och tanten har gått så hela livet och är stolt över detta sjuka fotfel,Kanske man skulle hänga några kilo i ballen, nej det var dumt tänkt,storleken har ju ingen betydelsesägs det?




Ella med familj åker till GranCanaria imorgon så det blir lite tomt en vecka ,vi har gosat och sagt hej då nu och dom har lämnat katten här och frugan jobbar så jag får försöka hälsa på er i morgon,katten behöver full focus nu när hon bytt hem för en tid,hon har både ätit och gått på lådan så det ska nog gå bra.


Min kompis och vår allas bloggkändisMagnus har bytt stil,han ser ut så här nu men vi fick han att tänka om så imorgon hoppas jag han ser ut som vanligt igen,han är nog mer trivsam då,efter omröstning så blev han 70% nörd med sitt nya ansikte.


Mopedturne och bröllop.


När jag kom till jobbet i morse stod Plura och Dregen utanför och senare kom det fler kändisar,hade tydligen pressmöte om årets packmopedsturne som är tradition här i Värmland,Plura har varit med tidigare men Dregen va ett oväntat inslag,han är så liten o lätt så jag gav honom 6 tegelstenar att stoppa i fickorna annars blåser han av mopeden när det bär iväg,Ola magnell och Shara Lövgren ska oxå va med.Bilderna är inte så bra men ville inte tränga mig på med kameran dom kan behöva få va i fred ibland,pratade med dom  på min rast ochdom  verkar va riktigt trevliga.



Blev förvånad,är det inte Leif Loket Ohlsson som gift sig,en ungkarl mindre i detta land,rejäl tant han fått tag i och gillar att bli matad oxå.


Lite av min helg.


På onsdag åker Ella med mor och far till Gran Canaria så vi tog en helg för oss själva,brukar träffas varje dag så då är en vecka lång tid,mormor jobbade hela lördagen men söndagen var hon  ledig. Hämtade Ella vid 12 tiden så åkte vi till mormors jobb och köpte lördagsgodis sen var det läge för Nicke Nyfiken och det är aldrig fel med godis och dricka till.



Lite senare var det dags att gå ut och kolla växthuset o planera vad vi ska odla detta år,ny docka med blinkljus under kläningen var viktigt att jag fotade och alla saker på badkarskanten är en biokö bara så ni vet,det är bara så att när hon sover över här så ska vi bada och det går inte att komma undan så på med   badbyxorna och bli på samma nivå som henne och vi har hur kul som helst.


Lilla Isabelle ska bo hos oss när dom är bortresta så idag fick hon bo in sig lite och verkade trivas bra,yngsta  son med sin sambo kom och hälsade på med lilla Alice och hon fick ett märgben att gnaga på så hon var helt inne i det,vi hade faktiskt påskmiddag oxå så alla barnen med respektive var här och käkade god mat men kom inte ihåg att ta kort då,vi fick fira påsk idag efersom några är bortresta nästa helg.         

















Några av mina vänner.


Robin har fått ett eget projekt att jobba på och tror han trivs bra med det,så önskar han alla en bra helg.



Två hårdingar på samma toa,båda kändisar i min blogg,Astrid och Magnus,premiär för Magnus med en bild som inte hängslena är med men dom sitter säkert under tröjan han har,dom önskar er alla en fin helg.


Far och son sätter plattor på herrarnas toa  och båda vänder baken till oss.                                                                                                                                 


Sprinklermästare Sandström från Örebro vill gärna visa sin bästa vän,gängmaskinen som dragit in någon mille på hans konto och billig är han i drift,lite ström och olja så gör den underverk,han hälsar,De går aldrig.


Senaste vårmodet.


Idag har vi fått smakprov på hur man ska se ut i vår om man är en modemedveten kvinna,tycker särskilt dom röda strumporna var snygga med den sexiga rullkanten på dom är det sånt som kallas stayups?.Alla mina arbetskompisar blev helt till sig när dom fick se denna skönhet,haha nej då tror detta är det vidrigaste jag sett på länge.


Lite av min dag.


Nu är väggarna vita och ställningsbyggarna har  fått börjat riva all ställning dom byggde upp för någon vecka sedan,allt ska bäras ut samma väg som dom bar in det,genom en liten dörr på baksidan,vilket slit men så är det ibland,ser betydligt renare och piggare ut med det vita mot det gula som var innan.



Två värstingar från Arnessons betongborrning kom idag för lite jobb,MopedArne och Rexed,han känner ni igen sen han var i Dubai med julmust som sällskap och lite annat.Håkan och Erik är elektriker,dom diskuterar vem som ska ta tratten och hälla ström i dom nya kablarna.

Tittar ni högst upp så är det en liten prick och det är undertaksThomas som byter lite plattor,han var med och byggde Globen så 23m är inget för honom.Ni ser att det är sagostund i baracken igen,de yngre pojkarna glömmer att äta och bara suger i sig det som Astrid berättar om helgens erövringar(vi har döpt rörmokar Thomas till Astrid för han är så bra på att berätta sagor)


Bettan tittade in när hon gick av sitt nattpass i receptionen,pigg o glad som alltid och Linda tog över efter henne,om några veckor så ska Linda börja jobba på mosvarande hotell som ligger vid Gardemoens flygplats men ska bo kvar i Karlstad.

Slutligen får det bli en byggbolagsoutfit och Mikaela får visa sin fina outfit som idag är blandad med jeans och kockmössa,är på väg att byta om.


Vackra tårtor.


Vackra och annorlunda tårtor det går att få till om man är lite konstnärlig,tydligen jättevanligt sen länge i USA men nu har det kommit till Sverige,allt som är med på tårtorna är ätbart även gitarren,har fått dessa bilder av vår vän  Siw i Göteborg och själv tycker jag den översta är vackrast,vad tycker ni?,


Jävla vinter.

Så här ser det ut idag.


Så här var det igår,sol och vackert,+32 i vår solhörna.

Idag har jag plockat fram mina Green Day biljetter och ska boka hotellrum så man kan glömma vädret för en stund,ska ta tåget till Göteborg så man kan göra lite vad som helst,(dricka öl) utan att tänka på bilkörningen nästa dag,blir 2 nätter på något lyxigt ställe hade jag tänkt,alltid något att se fram emot,men det är en stund innan det blir 5/6.


Längtar efter sommar.


Tänk va skönt det ska bli med sommar igen,Ella o jag grejar i växthuset,äter glass o klättrar i träd,man kan sitta på uteserveringar och äta mat o ta några bira, va i uterummet,grilla och bara njuta av varje ledig minut det är livet när det är dom bäst,tror ni håller med,


Vem är vem.

Vem av studenterna på bilden ser trött ut?

2. Var är tvillingbröderna placerade?

3. Var är tvillingsystrarna placerade?

4. Hur många kvinnor finns det i gruppen?

5. Vem av personerna är läraren?

6. Vem av studenterna verkar vara gladast?


7.Fick detta i ett test som vi gjort på jobbet, hade många fel,kan jag erkänna.


3 Arbetskompisar,glada o goa.


Kom hem sent ikväll så hinner inte besöka era bloggar men hoppas jag hinner imorgon,men här är tre av mina glada arbetskompisar och översta bilden är det Mikaela som visar upp sin nya kockmössa,den var rejäl på höjden tycker jag,är lite orolig för att hon fastnar i köksfläkten med den men bara hoppas allt går bra,och som alla nu vet så är Bettan till vänster och tjejen till höger är lagkapten i Hellton som är ledande handbollslaget i Värmland en skandal är att jag glömt hennes namn,men vem kan tro att bilden är tagen ca 6,30 på morgonen,det är fler än jag som är morgonpigg på detta ställe.


Så kan det va.


En alldeles vanlig röntgenbild i dagens sjukvård, tycker nog det naturliga ser bäst ut i dom flesta lägen.


Lite charmigare detta tycker jag.


Solig Söndag.


Äntligen lite värme i solen,har suttit i soffan vid mitt solplank ett par timmar idag och det var så varmt att takluckorna på växthuset öppnade sig lite(dom gör det själv faktiskt efer hur varmt det är)


Lilla Alice kom och hälsade på en sväng och va go o busig hon är,när jag satt vid planket idag och funderade så kom jag på vad jag ska göra på jobbet imorgon,spänna ett rep mellan ställningarna och gå balansgång på ca 20m höjd fick ideen från nästa bild.


Fan va häftigt att komma ut på mitten och känna att detta klarar jag inte,vilken känsla,kan man bli mer utlämnad än så,i morgon ska jag testa.


Lite om mycket.


Välkommen till Plaza säger denna tjej när man kommer in genom entren,glad,trevlig och pigg efter en natt på jobbet och hur många vänder i dörren då,första intrycket är väldigt viktigt så det kan inte bättre bli minsann.



Undrar hur många som står och tittar på oss innanför spegelglasen till relaxen,har sett lite ibland när man kommer nog nära att det rör sig där inne,mannen på bilden är det som gör att jag får gjuta igen golven hela dagarna men en trevlig kille och har invandrat från Tierp och verkar nöjd med livet i Värmland,

Snösmältningen går sakta kan jag medela,händer nästan inget men så kan det va,har fått ett husdjur i uterummet och det är så gulligt så det får stanna så länge det vill och funderar på vad det äter ,har ni några tips så hör av er.


Fredagsfräckis.

En man ringer in en kontaktannons till en tidning:
"Vänlig och kärleksfull man söker intellektuell kvinna för promenader i skogen och samtal om livet."

Damen på tidningen:
-Ska den in på lördag?

-Jo,det är klart......men..e....kan man verkligen skriva det?


Tre farliga saker.


En liten varning för dessa saker,snöras-Anna Anka både med och utan kläder-elefanter kan oxå bli lite väl närgångna och bra luktsinne har dom.


Lite om mycket.



Denna man har nog tränat buddabuilding  och  han har talang.                                                                                                                                                                             


Dags att se över vårgarderoben och köpa lite luftigare kallingar,fina va?                                                                                                                                                         

Detta vackra par åker värden runt och gör reklam för sin mirakelolja,man blir vacker  som ni ser.                                                             
Här är en kvinna som använt mirakeloljan ca 2 år,synbart resultat tycker jag det sägs att hon är 44 år.

Här är en till,nejdå men kul att vi alla var så överens om att han kan betala själv så nu får han nog dränka sina sorger när han läst era svar i bloggen.


Inte en krona från mig.


Tack till Kils kommun som inte skänker en krona till denna fattiga familj,tror nog dom har råd att köpa lakan och lite annat till sängarna ändå,finns folk i Sverige som slitit hela livet och sitter nu på något hem där dom ransonerar både mat och kaffe,många sover ute och ensamma mammor får gå och söka hjälp i kyrkor mm men kungen han är född till det han är och 100 tals miljoner rullar men mycket ska ha mer,en jäkla pajas tycker jag han är som ska va glad för den start han fick och va nöjd med sin tillvaro och bekosta sin dotters bröllop som alla andra,i min fantasi tänker jag ett brev från honom skulle kunna se ut så här och helt klart har jag inget emot dyslektiker för det är vi lite till mans men tycker det har spårat ur detta med vad ett kungahus kan få kosta,men som sagt jag kan ha fel och dom är värda varend öre för man kan få skavsår i baken av att åka runt och klippa blå band och semestra lite hur som helst. Är min blogg borta imorgon så vet ni att jag öppnar en ny.


Sagostunden är över.


Här ser ni när Thomas har sagostund med oss, och idag slog den nytt rekord,ni ser att Bernt blir tvungen ställa sig upp och alla vi andra bara lyssnar andäktigt men Jimmie lever sig in i det så han slickar sig om munnen men målare är kända för att kunna göra det,bilden längst ned är nya kocken på PlAZA så vi passar på att önska honom välkommen och han har en gedigen meritlista i ryggen med tanke på sin unga ålder och  är en  trevlig kille.


Väntar på måndag morgon.

tt
Varje måndag tidigt på morgon har Thomas sagostund för oss andra, han berättar om helgens erövringar och mycket annat men varje gång heter tjejerna han tillbringar helgen med Laila så vi har inte fått något grepp om det är samma Laila eller om det är flera men gott för oss andra att få vibbar från ungdomstiden,visst är han snygg våran Thomas och vi som känner honom vet att han är värdens snällaste person,tror han blir glad om ni skriver snälla kommentarer och kanske Laila oxå kan skriva en.


Vackert väder.


Idag bara sol och lilla Alice är här och vi passar henne för första gången det går jättebra så kom Ella med sin mamma och vi har läst den nya Bamsetidningen som kom igår,Ella i knät och hunden satt bredvid och lyssnade den oxå,kan inte bli så mycket bättre start på helgen,kan undra om all snö hinner smälta innan nästa vinter,hoppas solen skiner lika vackert hos er som här i Kil,ha en bra lördag.


Närdu får oväntat besök.


Tur man har Löfbergs lila hemma när detta gäng dyker upp,verkar som det finns mjölk till kaffet om man vill ha det.Kände jag var tvungen att ha ett seriöst inlägg igen och FBK gör ju inte så särskilt bra reklam för tillfället,tror jag ska börja hålla på Timrå.


Glada chefer.


Översta bilden är min boss i mitten av 2 andra bossar(undrar varför han ser så glad och nöjd ut)sen är det vi slavar som gör våra uppgifter och 2 frivilliga som gillar att riva lite och hjälpa till.Nu ska jag åka till Ella och passa henne några timmar så får se om jag hinner att hälsa på er ikväll,annars får det bli i morgon.


Husdjursfunderingar.


Nu när min ena son har 2 katter och min andra son har skaffat hund och min dotter har 1 katt så känns det som jag oxå vill ha ett husdjur men både jag och frugan jobbar om dagarna så funderar jag på att kanske denna lilla orm vore något för oss,den är till salu och problemet är att jag gillar inte ormar men ägaren som bor i Högboda säger att en gris i veckan räcker lätt och klappa den funkar bara den är mätt men är tveksam om det kan va något vidare att kela med,vad tycker ni mina bloggvänner?


Nu är det tomt.


Nu är nästan allt det vackra borta vi ha rivit trappor och överbyggnader,mathiss mm,så idag fick det bli att va på ställningen och laga väggarna så dom är hela innan målarna ska färga om,det är faktiskt riktigt högt,ca 23 m är det till glastakett,ja niser på bilden va högt det är,fick bli en bild från 6 tiden i morse när allt är öde och det är riktigt spökligt där då,ur mörkret dök det upp en sällsam figur,trodde det var en ryss som velat bort sig men han är tydligen ställningsbyggare och hört av dom andra att jag har en blogg,får jag oxå va med sa han,klart du får som har så fin mössa svarade jag.Tänk vad fint det kommer bli när allt är färdigt jag tror det kommer bli nya favoritstället i Karlstad då men det kanske det var innan med.Vore kul om alla som är in och tittar kunde skriva en kommentar man kan va anonym om man vill men ser det är ca600 besökare en del dagar och vilka är ni,mina gamla  bloggvänner skriver alltid så dom känner man till men alla ni andra kunde va kul att få ett ord från oxå.Ha en bra kväll.


Trött på snö.


Lite sugen på att ha det så här nu,byta bort all snö mot sommar  och grillkvällar med bad och öl,inte helt fel va,