Lite semester.


Om två timmar går tåget till Göteborg och det ska bli gott med en liten minisemester och sitta på uteserveringar med en bira och spana in folk,imorgon blir det att gå till Ullevi för att se Green day det ska bli riktigt kul,har alltid gillat dom,bo ska vi göra på Radison sas vid centralen,är hemma på måndag igen och förhoppningsvis kommer det lite bilder från Göteborg på min blogg,ha de gott alla mina vänner.


Kommentarer

Postat av: anki

underbart,,, jisses,, dom är ju super bra,, gillar dom jag med :) du får hälsa till dom..soligt men kyligt och blåsigt.. :-)ha en skön helg

Postat av: Eva

Åh, nu blir jag riktigt avundsjuk på dig! Mina kompisar ska också dit. Ångrar att jag inte bokade tillsammans med dom.

Hoppas du får en toppenhelg!!

Postat av: Ninni

Va mysigt,,,hoppas du hade det jättebra! kramen

Postat av: daniel tuppen

fasen..... är sotis på dig nu! vill också vara där! var på green day för några år sedan och de är riktigt bra!! hoppas att du får en kanon helg!! ha de gÖtt BjÖrne!!

Postat av: Ingmarie

Ta du en beer för mig också!Bättre med en i varje ben....Kramen från Frua o Rambo i Västanbäck

Postat av: Birgitta

Ha det så gott Björne, du är värd semester i dessa tider. Klart du skall bo nära ditt barnbarn, men det är roligt att drömma sig bort och toka sig var man än åker i tankarna. Tankarna är väldigt rolig och lessnar man så är det bara att köra hem (från tanken till verkligheten). Ha en finfin helg kära vän. Kram Birgitta

Postat av: Bettan

Bra att du väljer att åka till min hemstad, du kommer träffa många glada Gbgare, ha det så kul.

Postat av: simone

Hallå goding! Steker du i solen något? Fundrar på att inviga havet idag.. kanske, känns kallt ^^ Har du badat i år? Så sjukt nice väder i göteborg, ni valde rätt tid!

Postat av: Erika

Sorry att jag inte svarat på det du undrade över, men på något konstigt sätt tog jag dig för samma person som kommenterat innan dig på min blogg. Ögonen har nog sett något som ej stämde. :)

Varför det blev just Dalarna har väl en del orsaker, dels känner jag människor där uppe, dels är det en ort som tilltalar mig väldigt mycket. Allt är annorlunda, naturen människors mentalitet, det märkte jag i min kontakt med uthyrning av bostad. Sedan har jag besökt platser runtomkring där när jag var ung en gång i tiden. Rättvik, Falun osv.

Postat av: Erika

Glömde säga...Tack så mycket för lyckönskningen.

Postat av: my

Å trevligt! Hoppas du haft en supertrevlig helg med bra konsert m . m Kram

Postat av: Linda

Åhh, vad härligt med lite minisemester! Göteborg är ju alltid mys dessutom :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback