Vem vill du inte möta i mörkret.

Pestspridaren. Falskheten OndskanVi satt och pratade några st och vad som skulle va riktigt ruskigt att möta i mörkret,jag vet vilken som skrämmer mig mest,vem skulle du helst slippa möta av dessa mardrömmar.


Kommentarer

Postat av: Ingmarie

Svår fråga.....måste säga att Mona ligger taskigt till eftersom jag inte gillar falskheten.

Jo nu kom jag på det...det måste nog vara en herrhagspöjk som är värst att möta i alla fall....Hi Hi!(eller någon från Kil)Stora kramen till dig från fru jacobsen

Postat av: Anonym

godfortsättning till dej

Postat av: anki

ha lätt, ondskan,,, fast pestspridaren är inte så kul heller och Mona Sahlin ja, henne kan jag möta,, falskhet finns över allt och mitt bland oss så det kan man tackla.. men ondskan som härjar i våra städer är inte rolig att möta...ha en skön kväll (skön att ha rätta bjorne tillbaka här nu) ;-)

Postat av: Anonym

Tack för bloggtips. Vill ej möta det i mitten.

2010 kommer att bli ett alldeles extra bra år!

Postat av: Eva

Och du tycker att MIN blogg är läskig :-)) Du har faktiskt värre bilder här!

Kan berätta att jag har det betydligt lugnare nu än i min gamla lägenhet. Där var det ju verkligen hemsökt med spöken, konstiga ljud och allt. Här får vi "bara" de där rivmärkena. Men, nu har vi några som jobbar på det - så förhoppningsvis löser det sig snart.

Kram,

Eva

Postat av: Gabriella

Haha, jag hade nog ändå blivit mest rädd för varulven, trots alls. Gillar inte håriga typer! ;-) Det är roligt, det där med Mona Sahlin, jag hade en diskussion med en svensk kompis om henne, för när jag fortfarande bodde i Sverige verkade hon vara väldigt omtyckt. Jag har ju inte riktigt hängt med i svängarna, så jag frågade och kompisen påpekade just att hon anses vara falsk, så det är ju rätt kul att det dyker upp här med, måste ju ligga något i det.

Postat av: Ulrika

God fortsättning!

Tack, goa Bjorne. Visst går det framåt hela tiden. Det har jag ju märkt själv på framförallt mediciner. när jag var liten och hade mkt inflammationer fanns det egentligen bara kortison att ta till nu finns det nya mediciner som är helt otroliga för många och det kommer ännu fler hehla tiden.

Så man vet aldrig vad som händer. :)

Hoppas du har en fin kväll.

Kramar i mängder.

Postat av: Sarah

Lätt!!Råttan!!

Postat av: Birgitta

Hej vännen, skulle inte vilja möta den första. Är lite känslig mot fräna dofter :) Hoppas allt bra med dig. Kram BirgittaPS. Såg att du ändrat din länkning till min blogg till rätt adress :). DS

Postat av: Barnens Hjältar

Jag tror att ondskn är värst, sen pesten och sen falskheten. Falskheten kan man värja sig emot på ett helt annat sätt

Hoppas allt är bra :-)

Postat av: Anki N

Onska vill jag inte möta.

I o för sig inte pest eller falkshet heller....MÅSTE JAG VÄLJA?!

LERKramiz Anki N

Postat av: LINDA

Nummer 1 och 3 tilltalar mig inte alls, nummer två tror jag är ganska ofarlig faktiskt ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback