Lite jobb igen.

kl 06,00på morgonen kommer man till jobbet och vad får man se,receptionisten,(ev felstavat ) skottar snö och hon är Göteborska med,tycker man kan hjälpa till säger hon så ingen gäst halkar och slår sig,fin inställning,hon kunde lika gärna sitta kvar inne i värmen men det gör hon inte.


Bossen över hela gänget heter Laptop Nicklas   och han hjälper till med det mesta,synd bara att det var damm i luften när jag tog kortet då blir det dom fula fläckarna pga blixtljuset.
Det
här är Magnus som är chefskontrollant och kollar så vi gör jobbet på rätt sätt,hård men rättvis och en trevlig kille.
Tjejen här är barchef och tar kort o planerar för framtiden,tror hon är en av dom gladaste,tänk att få en ny bar med allt vad det innebär och bara få njuta av nya arbetsmiljön.
Detta är Fia och hon rankar jag som starkast på Plaza,undrar hur det skulle gå utan henne när allt som ska bäras mm ska flyttas till annan plats,glad och trevlig är hon oxå men det verkar dom va hela gänget på detta ställe,Idag tjatade Robin  om att han ville ha motorsågen och va med på bloggen,han tycker det ser matcho ut och hoppas på många snälla kommentarer,hoppas ni inte blir allt för trötta på jobbreportage men det händer så mycket och alla hotell i hela norden från denna kedja är och läser bloggen så passa på och gör reklam för er nu mina bloggvänner.


Kommentarer

Postat av: anki

fina bilder :-) tyckte det var läckert med dammet på första bilden ... kul att se hur jobbet fortskrider samt se personalen, redig tjej som skottar tidigt på morgonen,, verkar vara ett härligt gäng som jobbar där, ja både ni och hotell personalen :-)Robin ser matcho ut, ser ut att det går bra med sågen också.. med tungan rätt i mun så blir det kanske rakt också :-)ha en skön natt.. nä,, det är inte jobbigt med jobb bilder,, kul att se... :-) ha det skönt kompis

Postat av: Malin

fel, fel, fel...Det hade inget med jobbet att göra!!! Rumporna här nedan var till o med större än min!! :) Kramiz

Postat av: simone

Auhff.. skottning har jag fått nog av känns det som, tar aldrig slut. bara fortsätter :O

Postat av: Anki N

Härliga bilder. Ja man har nog lite svårt att sitta kvar inne i värmen om man ser att gästerna snubblar omkring utanför i halka o snö. En rejäl tjej helt klart. Trevliga arbetsbilder o jag antar att allra gladast är då tjejen som förestår baren, för ny bar de lär hon inte få så många gånger under sin karriär.

Det blir alltid ett uppsväng o extra trevligt på en arbetsplats när det kommer trevliga hantverkare o tjoar upp tillvaron. De är säkert kanonglada att ha Er där.

Kramiz Anki N

Postat av: Ingmarie

Det verkar inte gå någon nöd på dig ser jag!Omgiven av alla de där trevliga arbetskamraterna måste det vara en fröjd att ta sig till jobbet!!!

Tänk när DU får inviga BAREN!!!!!!

....mer medaljer lär det bli på herrstafetten,eller hur?Kramen rill dig!

Postat av: Petra

kikar in en sväng, det var ett tag sedan nu. får bli bättre på att använda bloggen men tycker det är meningslöst emellanåt :) hoppas du har det bra och att det inte är för mycket jobb för dig. en bild på tiara får komma snart. kram

Postat av: ..

den mest rätta på bygget=D

Postat av: Ninni

Härligt med driftiga människor!!Ohhh ja han ser såå macho ut med sågen! Vi tänkte nästan att hoppa in och säga hej till dig igår jag och Soffie och två andra bloggisar.

Vi träffades på stan och fikade..mysigt.Kramen

Postat av: Mariell

Jag jobbar ju med i hotellbranchen. så gör väl lite reklam för mig då. :)Mycket lärorikt att jobba i hotellbranschen och se den här sidan av turismen, med miljonärerna från ryssland och de snåla kineserna. Det är vackert att se alla asiater som jobbar här och alltid håller upp humöret trots att de lever i vissa familjekriser, och inte träffar sina familjer för år. Det är många som jobbar långt ifrån sina barn under hela barnens uppväxt och de gör det för att tjäna pengar. De jobbar med människor som lever liv så långt ifrån deras egna. De låssas connecta med människorna för att lura av dem pengar. Det är en vacker och lärorik plats att vara på.Erfarenheter från de ryska miljonärerna. erfarenheter från smekmånadsparen. Erfarenheter från kollegor. Turistbranchen ur ett helt nytt perspektiv.På mina bloggar så bloggar jag ju mer om mitt liv, och om min själ, om mina erfareneher ur nya perspektiv. Men det är vackert.

Postat av: Lena

go kväll vännen,Vet en som såg ut mer macho med sågen än pojkvaskern. hehe Du får nog vakta lite så att han inte sågar isär fel saker. hehe

Ha en bra kväll.

Kramis

Postat av: Gabriella

Robin ser jättecool ut! ;-)

Och jag hade minsann också varit glad om jag hade fått en ny bar!

Postat av: Daniel

Jag kan komma å hjälpa till!

Postat av: my

Trevliga jobbarkompisar du verkar ha! Kommer kanske och jobbar lite jag med...:)

Postat av: Madeleine

Utanför dörren snöar det igen.... Har varit lite låg och dålig på att hälsa på..Hoppas att allt är bra med dig ser att det rör på sig när det gäller arbetet..Ha det så gött! KRamen på dig vännen..

Postat av: Blondiie was here=)

Livet utan göteborgare är inte värt att leva=)

hejja oss ^^

Postat av: Linda

Jag hoppas att du blir erbjuden många gratisnätter efter all denna reklam ;p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback