Nu jävlar.


Denna gång hade polisen bestämt sig att vi ger oss inte och ni ser vad som hände,tuffa grabbar och dom i den svarta bilen ställer nog inte till så mycket mer elände den närmsta tiden och denna behandling var dom säkert värda men synd om den fina polisbilen,detta är lite av stöldgodset och det är ju värdefulla saker minsann.Tyckte föraren såg ut så här?


Kommentarer

Postat av: elina

haha ja eller hur ;d

Postat av: Marina

poliser är nog bra att ha ibland! Jag tycker han på bilden ser skum ut men lite bekant kanske..!? Jo, är det inte samma kille som den första på förra inlägget..??( Han med vinterpälsen kvar i baken)

Ha en bra kväll.

Postat av: Anonym

;=)

Postat av: Emma

öh va?!

Postat av: AnnaKK

Oj...!Jag var lite rädd att det skulle sluta nåt liknande när sonen testkörde sin folkracebil innan idag, och ville att jag skulle fota honom. Stod i en kurva som jag inte gärna hade ställt mej i som vanlig rallypublik... Men som väl var gick det bra - fast fotona blev inte så lyckade... Hm! Han körde ifrån autofokusen!? ;-)Trodde jag skulle få krypa till kojs tidigt ikväll, men nu blev det precis sudden death i hockeymatchen mellan SAIK och HV... <:-IHa det bra!!! :-)

Postat av: Katrin

Låter jävligt gött iallafall! :) Händer det något speciellt i veckan då? :P

Postat av: anki

ja jisses, även svenska polisen kan tydligen :) och vilket stöldgods sen,, du får då till det du...ha en skön kväll

Postat av: Eva

Ja, den föraren ser ju riktigt skum ut. ;-)Va gott me grillat! Jag älskar grillat, men de har inte blivit någon grillpremiär här än.

Postat av: Simone

sv: Haha XD Men jag gillar att göra kläder personliga och bära det som inte anses "normalt och snyggt" i de flestas ögon ungefär som coco Chanel, det gör ju en unik :)

Postat av: Ingmarie

Haaa!Önsketänkare där,men jag har hört värre saker om den mannen minsann,mycket värre t o m!

Det kan inte vara lätt att ha blått blod...Rambo sänder en hälsning....tror nog att han blev lite bredare mellan axlarna när jag berättade om vad du kallade honom....Kramen från frua på Österlen

Postat av: johan skogman

Jag saknar Ett repotage om Elektrokemiske Ali på plaza .Är detta på g? Alis okända svaghet ....Saab v4

Postat av: Thalina

Hahahaha Den karln behöver nog inte stjäla men det är kanske spännande för honom.Synd om poliserna för föraren har väl immunitet kan jag tro så han går fri.Ha det så gott kram Thalina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback