Fiskedamm och fönstertittare.


Idag är det fredag och då blir det alltid något extra på jobbet,denna dag var temat fiskdamm så några av hotellpersonalen gjorde kassar med lite  saker i så fick vi fiska upp vår fångst och det var mycket gosaker i dom,tuppen vet vi inte riktigt  vad han håller på med men en misstänkt fönstertittare togs han för att va och det är sant för han tittar faktiskt på fönster.Ser ni vad glad han på stolen är när det ska prasslas med påsarna,rena julafton kan man tro.


Kommentarer

Postat av: Ulrika

Hahahah, kul med fiskedamm.

Kikar in och önskar dig en riktigt fin helg.

Varma kramar till dig goa kompis.

Postat av: daniel tuppen

haha det värsta med att vara fönstertittare måste ju vara att man fasen inte såg in... det var ju för ljust ute och för mörkt inne... =) trevlig helg Björne!!

Postat av: Barnens Hjältar

Hej hopp, det var ett tag sedan.. Hur är läget?

Postat av: Ninni

Nämen va kul med en liten påse!!Ha en skön lördag trots att det är lite småkyligt..kramen

Postat av: Anonym

Hejsan

Längesedan jag var ute på besök här i cyber rymden men nu tar jag mig en tur igen.

vilket bra "skomode" som är på G...blir jätte intressant att se de bilder som komma skall eller har du sagt för mycket? ;-)

hoppas att du har det bra och att du får många go saker i fiskdammarna om det blir fler....

ha det gött

Kram

Petra

Postat av: Sarah

Jag vill också fiska fiskdamm!!!

Postat av: Elin

Tack för en fin kommentar. Dock tycker jag synd om dig som släpat dig igenom hela bloggen. Den är inte särskilt positiv direkt. Är nog fel dag att vara helt positivt inställd till livet. Men kanskehar du rätt - det kan ju sluta med att jag hamnar rätt i livet. Just nu känner jag mer dödslängtan, så som sagt; jag ska inte uttala mig nu.

Kram ElinPostat av: Elin

Tack för en fin kommentar. Dock tycker jag synd om dig som släpat dig igenom hela bloggen. Den är inte särskilt positiv direkt. Är nog fel dag att vara helt positivt inställd till livet. Men kanskehar du rätt - det kan ju sluta med att jag hamnar rätt i livet. Just nu känner jag mer dödslängtan, så som sagt; jag ska inte uttala mig nu.Vilken fin fredagsöverraskig. Då blir man lite extra glad inför helgen.

Kram

Kram ElinPostat av: Gabriella

Tänk om mina chefer kom på att organisera fiskdamm åt oss ibland!... kul ni verkar ha på jobbet :-)

Jo, du har rätt, tänkte själv på det där att det var ju en väldigt tur att man inte är ute och flyger denna vecka. Få se vem som lyckas komma fram till presidentens begravning.

Och jag glömde svara på din kommentar innan om att ses & ta en kopp kaffe om vi kommer till Värmland: Jo, det hade varit jätteroligt! Nu får vi se till att komma dit också, det blir nog omkring den 7:e Juli nångång - så anteckna det! Vad var det för spa du rekommenderade, kan du ge några mer detaljer?Postat av: Sara

Vart kommer ditt bloggnamn ifrån?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback