Okay man kan även få bull?.

Hade tänkt att inte va för fräck på denna högtidsdag men fått 14 mail om att man kan få bullmus oxå,är tacksam för denna upplysning hade inte en aning om det men nu förstår jag varför det finns brödsmulor i sängen och på stolar ibland,men vackert är det.


Kommentarer

Postat av: Petra

Hahahaha bullfitta! ;-) hoppas det lugnar ner sig för dig snart. Kram

Postat av: Madeleine

HaHa! Ja säger då det... Vilken tur att du nu har fått din förklaring varför det är brödsmulor i sängen ibland och på stolarna..

Det är nog något visst med alla årstider, det är nog en av de få sakerna jag skulle sakna om jag flyttade från Sverige tror ja i alla fall men vem vet..Ha nu en underbar Måndag.

Kramar på dig

Postat av: Eva

Jodå, det har jag hört talas om förut :-)) Med åldern får man mer bull både här och var... sägs det :-)) Själv föredrar jag bullar i magen.

Postat av: anki

se där ja, vad du kan leta fram ur arkivet :-) kul med folk som tipsar om en och annat.....ha en skön kväll

Postat av: britten sa....

ha ha ha ..du är för tokig du.....jag har en liten sida som jag lägger in nån bild nu och då på.....jag kan väl inte påstå att jag bloggar direkt men.....håller lite kontakt kan man kalla det....blir glad om du hälsar på nån gång...kram

Postat av: Linda

Den verkar lite snedkonstruerad tycker jag, mer fett på ena sidan. Eller är det bara en synvilla? Haha, ja du... Jag ska nog gå nu... Och typ analysera något annat, som inte har med bullmus att göra =)

Postat av: Anonym

Du har rätt hon kanske har fått fläskläpp på ena sidan.

Postat av: Linda

Hahahaha, kunde inte kontrat bättre. Där satt den om man säger så ;p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback