viktigt med frukost.


Har nu fått i mig en god frukost och väntar på Ella,vi ska ha några mystimmar idag,har haft fullt upp så jag inte hunnit med att blogga men i eftermidag så ska jag ta en runda och hälsa på,lägg märke till skumtomtarna i bullpapperet,fyra st varje morgon gör att magrutor och annat håller formen


Kommentarer

Postat av: Petra

det får jag verkligen inte hoppas att jag är allergisk mot. då vore det illa faktiskt... önskar dig en fin helg. kram

Postat av: anki

skumtomtar, mums, därför jag har magrutor också då? :-)regnar här idag, jag hoppas det blir i snöform... inget på programmet här idag, jo, byta däck och ev tvätta av dotterns bil, två vinterdäck som inte är så fräscha så det blir två nya.. .-)ha en sken dag med goa Ella..

Postat av: my

Kiwin är väl helt ok, men skumtomtar och bullar skulle jag inte få i mig så tidigt på dagen....Hua

Kram på dig

Postat av: Thalina

hahaha det var en annorlunda frukost.jag äter nästan aldrig frukost.ag skriver med vänstra handen därför inga stora bokstäver.gjorde mig illa i går och trodde jag var starkare än vad jag är.hela högerhanden är svullen och värker på grund av överbelastning.roligt att ella kommer till dig. kram thalina

Postat av: Marina

Jaha, skumtomtar och andra godsaker har väl gjort lite andra saker med min mage än rutor, det måste erkännas men god frukost verkar det vara!

Ha en ännu godare lördagskväll. :D

Postat av: Madeleine

Ja en rejäl frukost är inte fel och ett par skumtomtar är ju inte alls fel..ler

Hoppa du får en riktigt skön dag tillsammans med Ella.Kramen på dig vännen..

Postat av: Anna

Här var det fullt av skumma tomtar... Hihi!!

Och jag som undrar om jag skulle tro på tomten, men nu vet jag ju att han finns... Inne hos dej på ditt frukostbord... Haha!Ja, det där med kommentarerna händer mej också på en del bloggar... SKUMT, som sagt... Hihi!!Ha en jättebra kväll!!

Postat av: Tusensköna

Me like din frukost!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback