Sommarstugan.

                                                                                
Har varit och lämnat bud på en sommarstuga,är kanske lite primitiv men mycket mark ingår i köpet,och toan är vart som helst i skogen och  bara det är semester,tjejen på bilden är mäklaren ,hon håller artigt upp dörren och säger,titta in i denna boning,är det så den blir min hoppas jag ni  kommer och hälsar på,men glöm  inte toapapper för mossa är en bristvara i denna skog av någon anledning.Det är mycket jobb nu så jag hinner inte riktigt med att skriva till ersom vanligt men tar igen det när jag får mer tid,ha så bra mina vänner.


Kommentarer

Postat av: Mariell

Vacker sommarstuga! :) Ha lite bloggkompisparty där tycker jag! :P



Ta det lugnt, och ge var sak sin tid. Undvika stress är inte omöjligt.



Kram

Postat av: Barnens Hjältar

Ha en fin dag och jobba lugnt!!

Postat av: Lena

Jo, vi borde leva lite mer primitivt. Så vi vet och uppskattar det vi har. Men jag skulle nog tycka det var lite mysigt typ två nätter. Sen skulle jag nog längta efter något bekvämare. :)



Jobba lugnt!

Postat av: Malin

Förstår det...jobba inte ihjäl dig nu bara, och låt inte bloggen bli ett stressmooment, vilket det gärna blir när man vill så mycket, utan att ha tiden till det.,...kramiz M

Postat av: anki

jag kommer på studs :-) ja tänk att bo rakt ut i skogen,,



förresten, här på en grannort så bodde det en gammal man så där, rakt ute i skogen i en koja som det regnade in i, han matade sina djur där i skogen, både fåglar och ekorrar kom och åt från hans hand. Som kylskåp hade han en grop i marken. :-) ett riktigt original, brukade sitta vid affärerna i stan och spela dragspel för att få ihop pengar till djurmat.



Tyvärr så avled han nu för någon vecka sedan, han blev runt 88 år gammal och bott i skogen i en 60 år. Han var mest orolig för djuren när han var borta men bygdegårdsföreningen åker och matar dessa samt att hans koja ska hållas efter. :-)



så kanske bjorne blir en sån som flyttar rakt ut i skogen i en liten koja med stampat jordgolv och med kylskåp som en grop i marken. :-)



ha en skön fredag.......

Postat av: Anki

Vilken mysig sommarstuga! Hoppas du vinner budgivningen!! Ha en skön helg.

Postat av: Daniel

Hoppas du får en stuga så kommer jag!

Postat av: Eva

Men du, är inte det där en...kåta :-S Du får höra av dig när du har inflyttningsfest. Bara det inte blir surströmming eller nåt sånt konstigt...

Postat av: Linda

Haha, verkar som ni lär ha en hel del att göra i sommar med renovering och så ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback