Lite mode.

               
Eftersom jag själv alldrig har något annat än jeans  så tycker jag det är kul att hålla sig uppdaterad  hur nya modeller ser ut,dom färgglada byxorna högst upp va så ovanliga att jag var tvungen att ha med dom,själv gillar jag stuprör ju smalare ben desto vackrare byxa och lite småhål kan det gärna få va,haren av modellerna här,vilken tycker du är snyggast och skulle gärna ha ett par av i garderoben.


Kommentarer

Postat av: Mariell

Måste nog säga att jag är riktigt sugen på ett par vit jeans, så de vita på den lilla bilden tilltalar mig mest.



De sista här kändes väldigt låga? Låga byxor kan vara snyggt, men det finns en gräns....och har man lovehandels tror jag inte så mycket på de näst nederst här heller....jaja, det finns alla sorters jeans för alla sorters rumpor och ben! Vilket är bra :D



Ha en fin söndag! Kram

Postat av: Ninni

Ohh modeblogg minsann...hjälp dom brallorna längst ner..då gäller det att vara smal annars ser det nog ofantligt kul ut!



Ha en fin dag, kram

Postat av: Lena

Go da vännen,

Nu har solen kommit hit och strax kommer mina föräldrar för att inspektera altanen. Då blir det fika och en riktigt genomgång för att se att hållbarheten är okej enligt Far. hehe

Ja du inga av jeansen funkar på min kropp så jag får avstå. hehe.



Kramis

Postat av: anki

tror inte jag gillar något av dessa :-) möjligen det sista paret, ser åtminstone hela ut,, påminner om de jag köpte i går, fast riktigt så låg skärning är nog inte på dom men det är snudd på.. :-)hm, kanske jag får skaffa mej såna där trosor,, är det string tro? :-)

varför köpa dyra jeans som ser lagad ut eller har hål i sej? Det ska dom bli av användning och inte från fabrik,, då är dom snyggast....



Jo majsen pollineras faktiskt av vinden,, insekterna har nog inget med det att göra.. jag satte mina sicksack första året,, fick bra med majs men det var en bra sommar också då.. :-)



har faktiskt fotat med kompakt kameran idag,, gick det med.. så jag överlever nog nån vecka utan systemen,, men det känner på.. :-)



ha en skön kväll

Postat av: Yvonne

Vita jeans har jag inte haft på över 30 år...så de skippar vi nog. Och de flesta andra skulle jag nog laga innan jag satte på mig dem. Hujedamej! Så svaret blir: inga!

Postat av: Eva

De där trikåerna var verkligen fulsnygga, kändes lite 80-tal. Skulle kanske kunna tänka mig dem till en fest, med en snygg svart topp. De nedersta som visar stringen känns inte som min stil :-)) Nä, gärna jeans och lite slitet och helst smala hela vägen. Vita jeans är jag inte så mycket för heller. Bara om det är Capri-modellen.

Såna där säckinga jeans, som unga grabbar har idag gillar jag INTE. Blir så störd av att se dem hänga på halva rumpan med kalsongerna synliga. Ser ju så jäkla obekvämt OCH fult ut. Tycker jag.

Kram,

Eva

Postat av: Revolverbritta

Eftersom jag är som gjord för att ha det sista paret i bildserien så får det bli dem. Sicken pingla jag skulle bli?!!

Kram å kram!

Postat av: Diana

Rad två uppifrån och jeansen till höger är läckra!

De vita var också super!

Jag gillar jeans.

Kram Di

Postat av: Annelie

HAHAHA

Det får bli dom översta som jag väljer. Då kan jag gå omkring och känna mig som en julklapp =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback