En undran.

                   
 Jag undrar vem av dessa kvinnor som det vore värst att va gift med,en cigarrdam som är Cubas svar på drottning Silvia eller den skrikhurtiga Lanefelt,då skulle man väll få knipa hela dagen,så har vi skönheten och odjuret,nej är nog glad att lilla frugan hemma inte blev så berömd och känd, lagom är nog bäst,Vad tror ni,blir man lycklig av att få dela livet med en kändis.


Kommentarer

Postat av: Pauline Christine

Haha jag tror det är riktigt jobbigt att vara tillsammans med en kändis om jag ska vara ärlig..

Det har du så rätt i, vissa personer är bara att lämna bakom sig. Hoppas du får en bra dag också! :) Kram

Postat av: Mariell

Nej, jag tror inte man blir glad av att dela livet med en kändis. Det är inte min dröm. Jag är en naturmänniska som äskar naturen, och att kunna gå ut i den då och då. Att då ha journalister utanför fönstret när man drar upp persiennen är nog ingen höjdare.Men utav dessa skulle jag välja träningsgurun, att ha en hälsomedveten människa i sin närhet stärker livet och livskvaliteten. Enligt mig i nuläget. Dock kanske pressen på att alltid se vältränad och fräsch ut ökar?Och jag tror absolut på att tjejer är mer jeavliga med skitsnack än killar. Det är lite tråkigt det där med skitsnack och avundsjuka, men vad gör man. Bäst att visa att man inte bryr sig så mycket.Kram och tack för de fina kommentarerna! :)

Postat av: Madeleine

Nej, jag tror verkligen inte att man blir lycklig att leva med en kändis, den baksidan som kommer med kändis skapet är nog tung att bära kan jag tänka mig...Ha en bra vecka!

Kramis

Postat av: anki

nä tror jag inte att man blir.. lycklig av att dela livet med en kändis... :-)uppehåll och lite sol idag.. blir foto runda kanske.. :-)ja men smäll upp grillen på gatan och grilla lite :-) eller det måste finnas en bakgård någonstans...ha en skön dag

Postat av: britten...

ja jag vill inte tala illa om folk men att vara gift med Laneflet skulle göra mig ooooootroligt stressad och det vill jag inte vara....kram

Postat av: Lena

Nej, kändisliv är nog ingen dans på rosor. Den enda fördelen kanske är att vissa har gott om pengar. Men jag tror inte att det är värt det.

Så håll du hårt i din okända fru. :)Ha en härlig måndag! :) Kramen

Postat av: ciara

Nä,jag vill nog ha min älskling för mej själv jagL

Kram/Ciara

Postat av: Eva

Nä, jag värnar verkligen om mitt privatliv så jag skulle absolut inte vilja dela livet med en kändis. Och vad gäller damerna ovan så tror jag nog att hon överst (Cubanska?) är den som är roligast :-) Tror hon har en skön inställning till livet.

Kram,

Eva

Postat av: Diana

Tjingeling! Nu är odjuret tillbaka :) haha!

Kul att vara saknad, men tidsbristen var ett faktum. Sorry!!

Hmm, nej jag tror absolut inte att man blir lyckligare av att få dela livet med en kändis.Då hade du fått dela henne med så mycket tokigt folk. Det är inte lätt att vara känd ens i lilla Sverige.

Kram på dig vännen!

Postat av: Ulrika

Tror jag inte man blir precis. :)

Hoppas din måndag är bra.

Kram till goa Bjorne.

Postat av: Pia

Klart man kan bli lycklig med en kändis men då beror det nog inte på att personen är känd, tror jag iaf...

Postat av: Malin

Tror det beror på hur personen är. Ofta känns de lite ytliga, och i så fall skulle det vara mycket svårt att leva med dom. Så tycker jag i alla fall... Skönt när de man älskar är sig själv, och aldrig utger sig för att vara något annat heller. Det faller jag för! Kramiz M

Postat av: birgitta

Nej, i kärlek så har utseendet ingen betydelse. det viktigaste är om personen i fråga har värme och kärlek . Ha en underbar måndag <3 Kram Birgitta

Postat av: Gabriella

Det beror nog på hur man är som person. Om man gillar att visa upp sig och står ut med att jämt bara bli kallas någons fru/man (för att allt annat man gör i liver inte är viktigt) så kan det nog vara trevligt. Bli bjuden på flotta fester och sånt, du vet. Fast jag är rätt nöjd med min okändis till man, jag.

Postat av: Eva-camilla

Nope..jag tror det kan vara riktigt jobbigt att aldrig "få vara ifred" tänk att inte kunna åka ner till affären i tvtittarbyxor utan att få en kamera i ansiktet! haha..

Kramar

Postat av: Barnens Hjältar

Njäää, tänk vad jobbigt att inte få ha något privatliv ..

Hoppas du haft en fin dag!

Postat av: Petra

kika in hos mig får du se några fina bilder ;) Kram

Postat av: Sarah

Tror man kanske e lycklig att man lyckats "fånga" en kändis - ett tag. Fast är det äkta kärlek så är man nog lycklig även om partnern råkar vara en star....fast vad vet jag - e ju lycklig(?) singel jag ;)

Kram kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback