Dags för lite mode.

                  
Har tänk på vad olika kläder vi har beroende på vilket land vi bor i,Kvinnan som är klädd med vad naturen har att erbjuda är en av dom modernaste modekvinnor i Afrika,sen är det lite innekläder  från vår vår kontinent,själv tror jag att dom pösiga byxorna är bekväma att ha men dum som jag är så föredrar jag dom trånga jeansen,vad skulle du välja av min collektion.


Kommentarer

Postat av: britten

dom pösiga är inte snygga ..men väldigt sköna...och den vita toppen där nere var väl inte dum...du är allt bra go du oxå...

Postat av: Lena

Med tanke på 'den varma och soliga sommaren' som vi får här i Sverige och som jag längtar efter, så väljer jag nog trädkvisten. Passar perfekt för en varm sommar. ;)Må gott!

Kramar

Postat av: anki

jag väljer nog jeansen när jag ska iväg och handla eller nått annat,,, här hemma skulle jag gärna välja den afrikanska stilen med en kvist på skallen :-) om bara vädret är varmt nog. :-)just nu staplar jag omkring i arbetsbyxor men många fickor och knäskydd! :-) en farligt sport foto, knäna tar stryk direkt...ha en skön tågresa.. jag vingar som besatt......

Postat av: Lena

Hahaha...de där haremsbyxorna har varit moderna förr :) Jag hade sådana i början av -80 taletFast nu är jag nog mera inne på jeansen...men vem vet fast i rullstol skulle haremsbyxan inte direkt göra sig ändå :)Ha en fin dag!

Postat av: Gabriella

Pinnen på huvve't med en fräsch make-up till är ju både festlig och orginell, så jag väljer den! :-)

Postat av: Diana

Om minus tio kilo skulle jag ta den vita klänningen. Jäklar va snygg den var. Lite vågad kanske men va faan. Jag är inte blyg hahahahaha.

Ha en fin början på en ny vecka.

Kram Di

Postat av: Madeleine

Klänningen längst ner skulle sitta fint om vi får en varm och härlig sommar, jeansen skulle med sitta kanon tror jag...

Ha en riktigt bra vecka!!Kramar

Postat av: Nisse-Nasse

Jag hade nog kombinerat bild 1 o 2, Gudibrallanbyxor med vaniljstångsmössa!

Postat av: Eva

Alltså, jag är ju en typisk jeanstjej. Men ibland gillar jag att ha snygga klänningar. Fast den vita där var nog lite för vågad för mig. Då kan man ju inte böja sig ner... utan att... ja, du vet...

Det skulle liksom inte funka på jobbet.Du, igår var det jag som hälsade på mumintrollen på Centralstationen här i Stockholm :-) Vinkade av en kompis som var här på besök. Rackarns vad mycket folk det var där.

Kram,

Eva

Postat av: Agnes

Finns den vita klänningen i svart? I sådana fall så beställer jag en sån, den skulle passa bra till piskan som kommer på fredag ;)

Postat av: Mariell

Jag skulle helt klart välja den lila silkiga blusen på de tre bilderna i mitten. Tycker även att den vita klänningen är döläcker, speciellt om man skall skaffa fram lite skumpa! :)Postat av: Birgitta

Första bilden på kvinnan i hatt var enligt min smak. Ha en skön kväll!

Kram Birgitta

Postat av: Pauline

Jo jag hade en jäkla tur som klarade mig bra. Och väldigt tur som hade hjälm, eller smart kanske man ska säga haha :)

Åh, den där afrikanska bruden ser ut att ha koll! ;)

Postat av: soffie

he den bilden överst såg ju helskum ut men klänniongen längst ned gilla jag:O)

kram

Postat av: Revolverbritta

Jag klär bäst i asp löv. Gärna fästa på en stock med 95 cm i diameter.

Kram

Postat av: Barnens Hjältar

Jag är en jeanstjej både till vardags och till fest.. Tråkigt kanske men jäkligt bekvämt :-))

Postat av: Sigge

Jag tänker inte på vad jag vill ha utan

vad fort det går och ta av.

Alltså blir det den vita saken.

Postat av: Barnens Hjältar

Haha, min farsa är likadan..han hade slips på sin pappas begravning det äär första gången jag sett han med slips. På sitt bröllop hade han polotröja..

Postat av: Eva-camilla

Hm..jag väljer ju gärna kläder efter humör..så just nu skulle det nog bli afrikanen med kvistarna på huvudet och dålig sminkning..hehe

Kramar

Postat av: Sarah

Hade det varit en näsring med i den första kreationen hade jag tagit den, efter som det numera finns lite (lr mkt) näsa att göra hål i...sen tror jag inte jag skulle sätta på mig den vita kläningen? heller..tror hålen inte skulle se så snygga ut då :) klätt mode är ett bra mode tycker jag...präktig!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback