Om ca 30 år.

                                                                                                                                                      
Har tänkt på hur det kommer att vara på långvården mm i framtiden,där kommer det gå omkring eller ligga gamla damer med värdens tuttar i vädret och läppar som är stora och strama,inga rynkor eller något,men insidan går inte att sköhetsoperera så där är dom åldrade på vanligt sätt,detta gäller även män det finns många där med men syns inte på samma sätt,så har vi oss vanliga åldrande, ett äldreboende i framtiden är inget jäkla gympaläger med dålig musik och lugna fina aktiviteter,då sitter varenda en som orkar och surfar på nätet,lyssna på hårdrock mm,ungdomarna som ska ta hand om oss får fullt upp med att spela dataspel mm . Kan bli riktigt kul att sitta där och blogga o ta några bira med silikontanten i rummet bredvid.Vad tror ni.


Kommentarer

Postat av: Yvonne

Jag såg i fånigt amerikanskt TV-program att nu är det inne att plastikoperera sig efter döden också! Öppen kista är ju vanligt där och man vill väl vara snygg på lit de paraden...håhåjaja, det är ju viktigare än att skänka lite pengar till världens barn, suck. Men, "Bättre att vara naturligt ful, än onaturligt vacker". Eller huuuur?

Postat av: Vaniljis

Ja, helt andra krav kommer att finnas på undersköterskor när vi blir gamla.... :)

Postat av: Birgitta

Haha, ja du har så rätt... fast jag tror att de ser ut som skräcködlor då de är gamla dvs silikonkärringarna... Håller med fg talare! Ha en mysig lördag. Kram

Postat av: anki

ja jisses :-) vilken syn med 90-åriga tanter som har en kropp uppbyggd av silikon....

för att inte tala om framtidens arkeologer som gräver fram skelett med silikon "ballonger" jissess! :-)föredrar att vara in natura så att säga med hängtissar och ha ett ansikte som ser ut som ett russin.. DÅ syns det att man levt ett långt liv i alla fall... :-)ha en skön dag..

Postat av: britten

ja som sagt tänk om det räckte med vatten och tvål----du vad månde bliva av den lilla skönheten lite längre ner...så söt hon är...Ha en fin kväll

Postat av: E

HAHAHAHAH tanterna kommer inte ens att kunda vändas på pga viktpropotionerna men tyvärr lär de väl fått byta ut titsen,de kan ju inte hålla i alla Evig tid :-D

Postat av: Sarah

Kommer nog att funka fint om de kommar att hålla med Viagra i medicinskåpen på hemmet, haha...

Ha en skön lördagskväll!

Postat av: Annelie

Usch ja...hur ska det se ut.

Ha en fin kväll! kram

Postat av: Malin

Silikon? Igen? HA ha, lite faschinerad är du allt, hihi.... Jaa det blir andra tider det. De tanter jag känner, slänger upp pattarna på ryggen när de är i vägen....Ha en fin lördag! Hälsa alla! Kramiz M

Postat av: ulrika

haha, vilken syn jag ser framför mig nu. :)

Tack så hemskt mycket för dina ord igår, du är grym på att göra mig glad. :)

Ha en fin kväll och vad roligt med Ella och Pippi-skorna. Hihi

Kramar i mängder till er två.

Postat av: wentmannenn

Nå´n gäng på 80-talet var jag i Gräsmark och jobbade på ett Servicehus. Där bodde en gammal svensk-amerikan. Han spelade hög musik på en rullbandspelare. Det var så högt att pesonalen var tvungna att skrika till farbrorn och fråga vad han gjorde. " I´m playing Rock&Roll" svarade den lycklige gamle herr´n ! Han hade en härlig ålderdom.

Postat av: soffie

ja herregud va fånfänga en del är ,men jag skulle nog behöva lite silikon i mina tuttar för efter tre ungar som hängt i dem så behöver de lyftas en del,så jag ej snubblar på dem,

som Nellie sa en gång då vi duschade mamma vilka långa tuttar du har;O) hmm tack för den härliga unge,

jag fåfäng ,,bara lite,

gokväll

Postat av: matilda

Ojoj vilka bilder... tänk om dem skulle skänka bort pengarna istället, till typ nån organisation som Barncancerfonden eller nåt... jaja. Det är väl vad jag tycker bara.

Postat av: Gunbritt

Såg ett program härom kvällen från Hollywood, en kvinna säkert 80 år med allt man kan tänka sig i sin kropp. Man blev nästan rädd.

Blinkar skorna också!

Så rart. HAr ni grillat någon korv?

Postat av: Gabriella

Haha, vilka harliga utsikter! Fast na, jag skippar nog silikonet och far hoppas nan vill ta en bira med mig trots hangbrost!

Postat av: matilda

Sv: Alla gör vi väl som vi vill.. men har vi pengar och kanske är ekonomisk oberoende så tycker jag allt att vi kan dela med oss.. eller så beror det bara på att jag är uppfostrad så.. vad vet jag, jag är ju bara ett barn.

Postat av: matilda

Sv: Jag tackar så jättemycket för dina ord, dem värmer.

I sommar cyklar jag 4 tävlingar till förmån för Barncancerfonden, allt kan man inte lösa men man kan göra sitt yttersta för att vara en del av lösningen.

Postat av: Nisse-Nasse

Silicon o botox ser förjävligt ut, men värst är nog en röd tatuering i pannan.

Postat av: Tant Greta

Jag skall defintivt ha racermotor på min rullstol. T- shirt och jeans - som vanligt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback