Blev fel.

Förrra inlägget hände något med,blev ingen text, men jag o Ella var ute och lekte i snön och hon hade nog roligare än mig,så kom morbror och hälsade på,Ella  jätteglad som vanligt,har kommit 22cm snö här nu och snöar  ännu,så är det bara drygt 8 månader till julafton,tror jag går i ide.


Kommentarer

Postat av: matilda

Jag tackar för dina fina ord och är dessutom väldigt glad över att du vill följa min väg mot den yttersta toppen.

Ha det fint!

Postat av: anki

ja jisses vad snö ni också har, ska vi ta sällskap i idet? Ni och vi inkl. irma och tintin, den sistnämnda är som ett element,, varm och go :-)kul för Ella med snön antar jag så vi får väl stå ut och tänka att hon och andra barn har roligt i alla fall.. och morbror på besök,, vilken dag för lill tjejen :-)ha en skön natt

Postat av: wentmannenn

Det med ide är ingen dum ide´(!)Snön som fortfarande kommer ner,kan kvitta. Det har varit massor av olyckor idag. folk som har monterat sommardäck eller kör som vanligt. Hoppas jag inte möter nå´n.Tidsplanen för Sundsvall håller säger Per, dvs jag kommer upp i början av Juni.

Jag tror att det är .........

Postat av: Maria

Vilken söt liten Ella :-) Måste vara underbart att ha ett så gulligt barnbarn...Må så gott !

Kram kram

Postat av: Gabriella

Attans, trakigt med sno nar det ska vara var! Men san sno brukar anda toa bort ratt snabbt. Bra att Ella i alla fall har kul!

Har lyckats lasa ut den dar elandes boken... som genast forpassades till en soptunna.

Postat av: Susanne

Godmorgon!!! Takc för du påminde om julen, jag vill ju ha VÅR vill inte du? Här har vi också en massa snö inte alls kul. Barnen åkte pulka igår och dagen innan tittade vi på blommor men dom syns ju inte nu. Ha en super bra Lördag. Kram Susanne

Postat av: Sarah

Tur att nån gläds åt snön - vore ju för rackigt om den kom helt i onödan, eller hur! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback