Nostalgi.

                                                                                    
Det var vacckrare på en bensinstation förr när man åkte och tankade,dom hade fina arbetskläder och tankade fick man inte göra själv,tvättade rutan gjorde dom med,barnen fick fina klistermärken,idag säljer dom korv och allt annat  krafs,får va glad så länge dom har bensin att sälja.


Kommentarer

Postat av: Ninni

Haha ja du har så rätt så...idag är dom rena supermarket!Ha en fin dag,kram

Postat av: AnnaKK

Precis!!!Skönt iallafall att ha fått varit med om den tiden - man har ju rätt många minnen i samband med de där klistermärkerna tex! Vi ungar cyklade mellan mackarna och tiggde såna till våra samlingar! :-DIdag går jag helst inte in på stationerna alls, för de är ju som stinkande flottyrgrytor och kön av folk som ska köpa snabbmat kan vara hur lång som helst ifall det precis har kommit en buss eller två... Nä, jag tankar på mitt kort och sen kör jag snabbt därifrån!Hoppas resan till Sundsvall har gått bra!? :-)

Postat av: Yvonne

Ja, vad kul det var att samla klistermärken till cykeln! Esso var den enda macken som fanns på min hemort. Och den var en liten smutt. Nostalgitrippar är kul! Ha det gott!

Postat av: Eva

Jodå, jag kommer ihåg det. Gubbarna kom ut och tankade pappas bil - och tvättade rutan :-) Tror det var Gulf han handlade på. Små, små butiker som var belamrade med allehanda biltillbehör, inklusive hartassar som nyckelringar :-)

Sv: Jo helgen var skön. Vi fick komma ut i naturen och sova gott på hotell. Och hemma i min lägenhet kunde mannen bekräfta att jag inte är knäpp :-)) eftersom det faktiskt händer mysko saker där. Jag får veta lite mer under eftermiddagen.

Kram,

Eva

Postat av: Malin

Den sanna tidsoptimisten insåg att dagen inte gick ihop, delvis för att hon låg halva dagen pga överkonsumtion av vin..... återkommer gärna! Kramiz M

Postat av: anki

ja du,, jag kommer ihåg pappa som jobbade på BP, där hade dom 5 öres kola, och jag fick 5 öre ibland av kunderna så jag kunde köpa kola.. :-) det var tider det..Min kamera är nog på g denna vecka,, reservdel monterad och nu ska dom testa den.. jippi!!! håll tummarna att den är i toppskick när den kommer tillbaka.. :-)ha en skön dag,,,,, jag vinkar.....

Postat av: marma

Hej!

Jag tror dig, det lyser igenom. Vad sa du? Affärer? Det skulle inte jg skryta om ifall jag var han.

Kramar/marma

Postat av: Sarah

Caltex - har ju jag jobbat på, fast då hette det Texaco och sen Preem.

Stod ju vid perrongen och önskade du skulle kasta tårta ändå!! :P

Postat av: Thalina

Härliga bilder på härliga gamla personliga mackar.Ha en fin kväll kram Thalina

Postat av: Daniel

hehe ja bättre å roligare va tankandet förr!!!!

Postat av: Wille

Jag minns när vi skulle tanka med pappas Volvo Duett vi hade en texaco mack precis dör vi bodde och jag fick klistermärken och annat krafs man gillar när man är en liten skitunge. Hmmm nostaligiHa en bra kvällmvh Wille

Postat av: Tesstamente

Det var bättre förr.. så, nu fick jag användning av den frasen igen. Jag försöker fylla min kvota på 2 st "det var bättre förr" fraser per vecka;-)

Postat av: Barnens Hjältar

hoppas tågresan går bra..

Koppartrans har vi här i närheen. Bor på Hisingen vid raffinaderierna :P

Postat av: soffie

ja det är inte nån kunnig personal längre på mackarna förr kunde man få hjälp med allt,vet jag skulle ha glukol i min bil å behövde hjälp peronen visste inte ens vad det va,hmmm

ha en go kväll

Postat av: Eva-camilla

Håller med dig! minns speciellt Esso..där stannade vi och pappa köpte piptobak..kalmar nyckel har jag för mig den hette?!Att ha bilen i garaget är överreklamerat..haha

Kramar

Postat av: Maria

Mycket nostalgi :-)Må så gott !

Kram

Postat av: Ulrika

Ja det stämmer ju, man får vara glad så länge de säljer bensin.

Hoppas solen lyser på dig i morgon i Sundsvall.

Sov gott inatt, goa Bjorne.

Kramar i mängder.

Postat av: Gabriella

Du har alltid så bra nostalgitrippar! :-)

Ja, tyvärr kunde jag ju inte rösta på dig här nere, men jag håller tummarna att du kommer iväg till Bryssel och fixar den där ön till oss, dina bloggkompisar, så vi kan ha några coola fester på skattebetalarnas bekostnad! :-)

Postat av: Anki N

Ja men visst var det något visst med bensinstationerna förr. Som du säger idag är de rena servicebutikerna, någon hjälp de e inte att tänka på. Min pappa hade bensinmack förr, åkte ofta med honom i tankbilen o såg mig om i Sverige. Skulle göra honom sällskap men somnade alltid..hummm. Den hette Uno-X o de finns nog inte alls längre.

Kramiz Anki N

Postat av: Lena

Halloj vännen,

Vi har faktiskt en mack som är så fortfarande. Kanske inte så snyggt inredd och så snygga kläder. Men man får inte tanka själv och de tvättar rutorna åt en. Bensinen är något dyrare men vad sjutton det är den värd när man får den uppvaktningen. Ibland kollar de dessutom lufttrycket på däcken, oljan om den är tillräcklig osv. Klart den bästa macken häromkring mig.

Kramis

Postat av: Diana

Härliga bilder!

Men jag var ju inte med då, jag är ju bara barnet hahahahahahaha!!

Kram Di

Postat av: britten...

vink vink..inte henna men ändå-....

Postat av: Tusensköna

Det var bättre förr helt enkelt! Nu är det bara stress överallt och servicenivån har gått neråt =/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback