Vårt gemensamma hem.


Tänk vad vackert vårt jordklot är från månen,men därifrån ser man inte alla förorenade hav,skitig luft,skövling av regnskog ,krig och allt annat som   förgör vårat klot,ej eller det som är bra kan man se från månen,men tänk om vi alla kunde sträva åt samma håll för att det ska bli bra med allt så kunde giriga industrier krigsherrar och högavlönade politiker som säger det dom bäst får betalt för(inte alla) ta med alla miljösvin och flytta till månen och låta oss  försöka ställa allt till rätta,Mugabe kunde få sitta i bagageutrymmet,att jag skriver detta beror mest på att mitt barnbarn Ella  och alla andra somär små och dom som inte är födda än ska ärva denna skit från oss,inte så kul att få ett skrotat klot utan fisk i haven och nästan alla djur som finns får dom se på bild,låter djupt men det är sant,vad tycker ni som orkar läsa detta.


Kommentarer

Postat av: soffie

det är hemskt hur vi människor fortsätter att förstöra vår jord,

det känns så avlägset att den kanske inte kommer va bebodd om man fortsätter,

tur att de flesta länder håller på med en förbättring vad som gäller avfall å utsläpp men det tar tid och kommer det att gå?

bra inlägg,

gokväll

Postat av: Sigurdur

Det va det deppigt värre det.

Har du verkligen tagit medicinen idag?

Tyvärr är det så för många att pengarna går

före miljön, sôrjlit.

Postat av: Vaniljis

Tycker det är ett bra inlägg. Vi borde alla skämmas. Största krafttaget måste beslutsfattarna ta sen får vi göra det lilla vi kan. Men åka kollektivt och sopsortera är nog så viktigt!!

Postat av: Pia

Men Björne då , har du blivit seriös ?

Postat av: Thalina

Det är ett dåligt arv vi lämnar efter oss.Visst tänker man på barnbarnen och hur det blir för dem när de ska börja röja upp efter oss om det nu går.Ska det hända något så ska det hända nu om det inte redan är försent.Bra inlägg.Ha det gott och kram THALINA

Postat av: Thalina

Det är ett dåligt arv vi lämnar efter oss.Visst tänker man på barnbarnen och hur det blir för dem när de ska börja röja upp efter oss om det nu går.Ska det hända något så ska det hända nu om det inte redan är försent.Bra inlägg.Ha det gott och kram THALINA

Postat av: Thalina

försöker kommentera men det går inte

Postat av: anki

ja du, du har helt rätt, och vi lär inte bli kvar på denna jord så länge om allt ska fortsätta som det gör. :-(

Det som retar en är att politiker säger åt oss att åka mer kollektivt, undvika att flyga pga flygen släpper ut mycket skit och sen sitter samma politiker och flyger till och från jobbet... och när vederbörande blir ställd mot väggen så har vi "vanliga" människor inte med att göra hur han tar sej till jobbet! Hur ska vi då gemensamt kunna börja städa upp på jorden om det bara ska gälla för oss gräsrötter?

iisschh va less man blir på såna människor....Postat av: Malin

Jag är för upprörd för att kommentera på ett bra sätt... kramiz M

Postat av: Petra

Tack söta Björne! Tiara har redan lagt sig på min sida av sängen och zzz gott! Kram

Postat av: von färsen

Det är lika bra att människan dör ut. Då kommer jorden rätta till sig själv efter några tusen år . Tråkigt ,men om man ser till jordens bästa så är det nog lika bra. Om man ser på det i stort undrar jag vad vi har att göra på den här planeten över huvud taget,vi står ju högst upp på näringskedjan alla kategorier.Vi styr jordens liv när den ska styra vårat ,evolutionen har gjort oss för intelligenta för vårt eget bästa.

Postat av: Kerstin

Kändes som att komma hem när jag hittade Din blogg!

Visst vi har mycket att värna! Vad skall våra efterlevande leva av?

Varm Kram

Postat av: Svängrot

Kolla bara på Torskfisket,Yrkesfiskarna dammsuger haven sen gnäller dom att Torsken tar slut.Och all

illegalt Torskfiske som sker utöver dom kvoterna som dom ska ta upp efter.Torsken hinner inte bli Könsmogen för den hamnar i någons yrkesfiskares nät.

Tänk för 20 år sedan,då man åkte ner till Marstrand,ut med en turbåt o fiska.Man fick torskar upp till 15 kilo.Detta existerar inte idag,har du tur kan du få en på ett halv Kilo.DETTA BEROR KANSKE LITE PÅ MILJÖN MEN MEST SKULLE JAG TRO PÅ SJÄLVA FISKEPOLITIKEN.

Länge Leve Sportfisket.

Postat av: britten

pulluter pays prinipal..den som förorenar får betala ... fin ord men det fungerar ju inte..det ä rju som du säger våra barn och framför allt våra barnbarn som kommer att få ta hand om skiten och det finns få saker som gör mig heligt vred..detta är en sådan sak..kramen till dig

Postat av: soffie

en liten torsdagskram till dej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback