Julkort från familjen Woods.


Nu har dom skickat julkort för att få slut på alla spekulationer om vad som hänt,ser inte så bra ut minsann men så kan det gå när inte haspen är på.


Kommentarer

Postat av: anki

ha ha ha, ja så kan det bli.. :-)ha en skönt fredag kväll, kompis...hälsa Ella så gott...

Postat av: Maria

Väldigt rolig och underhållande blogg :)

/Maria

Postat av: Barnens Hjältar

:-)

Kram på dig, du skriver så uppmuntrande jämt :-)

Hoppas ni får en fin helg du o frugan!!

Kram

Postat av: Maria

Tusen tack för din kommentar. Nej, jag har inte tänkt säga något till dom på jobbet. Skulle aldrig våga. Och jag hoppas verkligen inte att dom är några "bloggsökare" så dom hittar min blogg haha. Men jag tycker ändå det är dålig stil av dom när dom inte ens behöver betala ett ruttet öre för att jag är där.

Postat av: Maria

Ja alltså jag har växt ofantligt mycket. Jag har också varit med om väldigt traumatiska saker i form av olika former av övergrepp. Jag har kommit otroligt långt med mig själv och mitt liv. Men även om man klarar sig så har man ju rätt att tycka, tänka och känna :)

Postat av: Maria

Jag har lärt mig att ensam INTE är stark :) Jag har känt mig ensam i så många år och mådde fruktansvärt dåligt. Nu däremot, har jag en kvinna i mitt liv som betyder massor, som stöttar och hjälper mig på vägen och jag har aldrig känt mig så stark som nu. Jag bryr mig nästan inte om några motgångar för jag vet att jag har henne i ryggen. Har också en underbart bra läkare som verkligen bryr sig. Detta nätverk gör mig starkare än hulken kan jag säga :)

Postat av: my

HEJA Elin!!!

Kram och ha en goooooooooo helg nallebjörnen

Postat av: Tusensköna

Jäkla karlar som alltid måste testa om gräset är grönare på andra sidan! Alla utom du då ;o)

Postat av: Gabriella

Måste säga att jag är stolt över Elins fasta och konkreta ingrepp!

Postat av: Ninni

Haha vilken jävla bild!!Ha en gôrgooo helg du med, kramen

Postat av: Tessan

hahah skrattar gott av bilderna :))

Postat av: Eva

Ha-ha, det är rätt. Killen förtjänar lite "smisk". Jag skulle dumpat honom direkt.Sv: Nja, spöken märker jag väl inte av just nu. Men när jag summerar en del händelser från längre tillbaka i tiden så inser jag ju att det hänt mycket konstiga saker omkring mig. Men jag är inte rädd längre.

Postat av: Lena

Halloj vännen,

Tack för att du hänger kvar hos mig trots bristande ork från min sida. Börjar långsamt kravla mig upp igen och förhoppningsvis lär jag vara uppe någon gång efter nyår. ;o)Här hos dig händer det grejor ser jag. Julfest, varma hälsningar från Dubai osv. Måste säga att i vissa länder har de en sådan fruktansvärd dubbelmoral. Som tur är har vi inte det här i Svedala, eller? heheHa en riktigt skön helg och koppla av med Ella och frugan.

Kramis

Postat av: soffie

haha hon har nog en del pengar att vänta om hon väljer skiljsmässa nu,

klantiga karl!!!!

Postat av: Marina

Ha,ha tänk vad folk hittar på!?

Undrar vad som hände igentligen...?

Ha det bra.

Postat av: madeleine

Ja så kan det gå....När inte haspen är på...Det finns fördelar och nackdelar med sport, helt klart.Nacken är bättre idag, inte helt bra med den går åt rätt håll i alla fall...Ha en riktigt bra Lördag så höres vi vidare. Kram

Postat av: Petra

hahaha - du och dina bilder ;-) tack för du förlänger mitt liv med ett gott skratt! kram

Postat av: Barnens Hjältar

Tack tack :-)

Hoppas helgen varit bra

Kram på er

Postat av: Mariell

Bilden på kalkonen var nog lite för smaklös för mig tror jag.....haha..men är det du så är det du.Här har jag fullt upp med lite koreografi och dans, ska berätta om det i ett inlägg snart när jag hinner.Jag har inte ritkigt hängt med i den här elin-tiger skandalen?kram kram snutten från snuttan.

Postat av: Julia - Älska utmaningen!

Haha underbart kort ju =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback