Häftigt.

                  
Tänk om en Svensk ko såg ut så här då vore det inget tjafs om ursprungsland på köttet som  det brukar va,ibland tror vi att det är en svensk pepparstek vi äter men det kan va GNU.Sverige im porterar ca 120ton GNUkött om året  och det är resturangkedjor som gör det,men har alldrig sett GNU på en meny någonsin,men har aldrig sett en flygande sköldpadda  eller så det jämnar ut sig,men va häftigt om dom fanns.


Kommentarer

Postat av: Anonym

Haha, coola bilder :-)

ja snacka om slagen hjälte :P

Ha en go kväll ni med :-)

Postat av: Barnens Hjältar

Haha, coola bilder :-)

ja snacka om slagen hjälte :P

Ha en go kväll ni med :-)

Postat av: Ulla

Godmorgon! Ja, här sätts ögone på prov. Vad är på riktigt och vad är fejk? Visst vore det bra att klart och tydligt veta vart köttet kommer ifrån. Jag har sett en sköldpadda "flyga" fast i vattnet då. En fantstik upplevelse. Så graciös. Önskar dig en go dag!

Postat av: anki

onekligen häftigt om det skulle komma en stor havs sköldpadda flygande.., snacka om att sitta på lur med kameran.. :-)ja gul/blåa kossor skulle vara nått det... färgglatt i hagen skulle det då bli.. :-)ja man vet inte riktigt vart köttet kommer ifrån, står ursprungsland sverige och då kan den vara uppfödd vart som helst,,, vi har turen att komma över äkta svenskt kött emellanåt,, skönt för man vet hur dom har haft det och vad dom fått att äta.. :-)ha en skön måndag... här regnar det,, skönt det med...

Postat av: romina

cooola bilder :):)

Hopppas du får en bra dag

Postat av: Lena

halloj vännen,

Hoppas att du har haft en skön och avkopplande påsk. Här har det varit full rulle vilket har varit både skönt och jobbigt samtidigt. Idag är det lugna dagen som gäller.

Kramis

Postat av: Daniel

hmmm... välstekta kossorna SVEOR!

Postat av: Sigge

Nu tror jag det är en som varit i Sundsvall

för länge, när man ser såna djur.

Själv träffade jag 2 Degus i går.

Postat av: matilda

Sv: Ohja... jag har blivit riktigt galet kär :)Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback